bencil miyim?

ya şu Avrupa' da kayınvalide kayınpeder ya da anne baba falan gelemiyor ya nasıl bayılıyorum nasıl bayılıyorum anlatamam. Huzur kaçırmayı çok seviyorlar

kızlar bana da bi yardım edin.. kime yazcam kime anlatıcam düşündüm bulamadım. çok büyük bi problem değil ama beni çok rahatsız ediyor. 38 haftalık hamileyim. doktor her an doğum olabilir dedi. eşim de annesini aradı haftaya gelin babamla dedi. şimdi bizim ev çok küçük 2+1, 90 metrekare. evdeki çıt sesi her yerden çok rahat duyulur. malum hamileliğin son zamanları sürekli banyo vs.oluyor, ee kp evde ben nasıl rahat edicem. tabi onlar bizde kalınca annem de gelip kalamayacak. bunu eşime söyledim ama kimse anlayışlı olmuyor, ailesinin burda olmasını istiyormuş. bir de sancılandığımda herkesi hastaneye toplamayalım, kendi annem bile son aşamasında gelsin istiyorum dedim. benim ailem ne olacak diyor hala. ben mi anlatamıyorum derdimi, bi yardım edin lütfen.

suanki aklimla boguveririm bana bu teklifi yapan kocayi.
ama uc sene onceki aklima nerdeyse isterse babnda gelsin diycektim, neymis bebege bakip bana yardim etcekelrmis.
allahtan babasi gelmedi ama annesi geldi.
hayatimizin icine kocaman bir ... birakip gitti.
bu sacma sapan teklifleri guzelce geri cevirin kizlar.
hamile olan sizziniz, lohusa olacak olanda, o cocugu emzirip bakacak olanda.
size lazim olan eyemek yapacak az biraz yardim edecek birisi o kadar.
lutfen gelmesinler su an icim daraldi senin yerine.

Bencilsin. Kocan ani bir durum olursa yalnız kalma istiyor. Sense annem gelemeyecek diye düşünüyorsun.

annesi gelcekmis zaten, acil bir durumda yardim edeni olcak yani.
bencillikte bu duruma yapilacak en sacma yorum.

benim kp yok ama eşimin abisi gelmişti.. sabah eşimle çıkıp akşam gelmesine rağmen daraldım..
kendi evinde köşe kapmaca oynuyorsun resmen emzirmek için..
e bunun yatması kalkması var zaten rahat yatılmıyor bile doğumdan sonra..

ay bu konular beni deli ettigi icin soruyorum.
esinin abisi niye geldi? ne tarz bir destek yada kostetke bulundu?

Vallahi gelirse de canlarina oku. Rahatindan kendinden taviz verme. Bırak onlar utansin sıkılsin. Zaten ev işi falan hiç yapma. Yemek beğenme, kötü davran sonra da lohusaliga vur. Esine de sürekli cemkir. Merak etme fazla dayanamazlar zaten. Ama en başta diret tabii ki. Hatta kiyameti kopar. Eşinde korksun sana bebege bir şey olacak diye. Bir de açık açık söyle. Ben evde rahatca dolasmak emzirmek isterim diye.

ay bu konular beni deli ettigi icin soruyorum.
esinin abisi niye geldi? ne tarz bir destek yada kostetke bulundu?

kv çok yaşlı 70 küsur yaşında tek başına seyahat edemiyor ona eşlik etmek için geldi.. bir kösteği olmadı Allah için ama yinede insan huzursuz oluyor zaten oturamıyon kalkamıyon ..

annesi gelcekmis zaten, acil bir durumda yardim edeni olcak yani.
bencillikte bu duruma yapilacak en sacma yorum.
Bencil miyim diye başlık açmışsın. Yazdıklarını okuyunca bencil olduğunu düşündüm. Sonra saçma diyorsun. Bence bencilsin.

Bencil miyim diye başlık açmışsın. Yazdıklarını okuyunca bencil olduğunu düşündüm. Sonra saçma diyorsun. Bence bencilsin.

konu sahibi ben degilim, ayrica bencilligi acil durumlara baglaman gercekten mantik otesiydi, hic sacma degildi evt.

kızlar bana da bi yardım edin.. kime yazcam kime anlatıcam düşündüm bulamadım. çok büyük bi problem değil ama beni çok rahatsız ediyor. 38 haftalık hamileyim. doktor her an doğum olabilir dedi. eşim de annesini aradı haftaya gelin babamla dedi. şimdi bizim ev çok küçük 2+1, 90 metrekare. evdeki çıt sesi her yerden çok rahat duyulur. malum hamileliğin son zamanları sürekli banyo vs.oluyor, ee kp evde ben nasıl rahat edicem. tabi onlar bizde kalınca annem de gelip kalamayacak. bunu eşime söyledim ama kimse anlayışlı olmuyor, ailesinin burda olmasını istiyormuş. bir de sancılandığımda herkesi hastaneye toplamayalım, kendi annem bile son aşamasında gelsin istiyorum dedim. benim ailem ne olacak diyor hala. ben mi anlatamıyorum derdimi, bi yardım edin lütfen.
Bacım gün aşırın çim çim çık gelmeseydiler.:KK48:

sağolun teşekkür ederim yardımlarınız için tekrar konuşacağım bakalım ne olacak..

bence eşin kayınvalidene söylesin durumu kız rahat edemez sen gelme diye ,kayınvaliden düşünceli olsa zaten getirmez eşini demekki uyarılmayı bekliyor,

Benim kv gündüz yanımda kalıyordu akşam üstü kp gelip alıyordu kaynımla birlikte. Gelsinler beraber yemek yiyelim diyordum yok biz gidelim diyorlardı. Kimi zaman erkekler yukarı bile çıkmıyordu. Lohusa kadının yanına öyle zırt pırt erkek girmez.

Banyosu da, sesi de geri kalan hepsi bahane.. dürüstçe istemiyorum desene sen şuna.

Annenden rahatsız olmuyorsun ama onlardan oluyorsun.. Maalesef bencilce.

bencil falan değilsin. hem ne alaka seninle konuşmadan ailesini nasıl çağırır. mal mı bunlar ya kimse kusura bakmasın. neyse sen de aileni çağır ev kalabalık olsun rahat ettirmeyin en azından

ben olsam kv telefon açar durumu izah ederdim.kp yanında rahat edemem diye.kadınsınn sende anlarsın felan de.

Bu durumda çok açık ki bencil olan eşin ..
Doğumu yapacak olan sensin senin rahatın önemli tabii ..
Hiç kv kendi annen gibi olabilir mii ..
Bence eşine baskı uygula, saçmalamasın ..

Back
X