Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bana da bi yardım edin.. kime yazcam kime anlatıcam düşündüm bulamadım. çok büyük bi problem değil ama beni çok rahatsız ediyor. 38 haftalık hamileyim. doktor her an doğum olabilir dedi. eşim de annesini aradı haftaya gelin babamla dedi. şimdi bizim ev çok küçük 2+1, 90 metrekare. evdeki çıt sesi her yerden çok rahat duyulur. malum hamileliğin son zamanları sürekli banyo vs.oluyor, ee kp evde ben nasıl rahat edicem. tabi onlar bizde kalınca annem de gelip kalamayacak. bunu eşime söyledim ama kimse anlayışlı olmuyor, ailesinin burda olmasını istiyormuş. bir de sancılandığımda herkesi hastaneye toplamayalım, kendi annem bile son aşamasında gelsin istiyorum dedim. benim ailem ne olacak diyor hala. ben mi anlatamıyorum derdimi, bi yardım edin lütfen.
Bencilsin. Kocan ani bir durum olursa yalnız kalma istiyor. Sense annem gelemeyecek diye düşünüyorsun.
benim kp yok ama eşimin abisi gelmişti.. sabah eşimle çıkıp akşam gelmesine rağmen daraldım..
kendi evinde köşe kapmaca oynuyorsun resmen emzirmek için..
e bunun yatması kalkması var zaten rahat yatılmıyor bile doğumdan sonra..
ay bu konular beni deli ettigi icin soruyorum.
esinin abisi niye geldi? ne tarz bir destek yada kostetke bulundu?
Bencil miyim diye başlık açmışsın. Yazdıklarını okuyunca bencil olduğunu düşündüm. Sonra saçma diyorsun. Bence bencilsin.annesi gelcekmis zaten, acil bir durumda yardim edeni olcak yani.
bencillikte bu duruma yapilacak en sacma yorum.
Bencil miyim diye başlık açmışsın. Yazdıklarını okuyunca bencil olduğunu düşündüm. Sonra saçma diyorsun. Bence bencilsin.
Bacım gün aşırın çim çim çık gelmeseydiler.kızlar bana da bi yardım edin.. kime yazcam kime anlatıcam düşündüm bulamadım. çok büyük bi problem değil ama beni çok rahatsız ediyor. 38 haftalık hamileyim. doktor her an doğum olabilir dedi. eşim de annesini aradı haftaya gelin babamla dedi. şimdi bizim ev çok küçük 2+1, 90 metrekare. evdeki çıt sesi her yerden çok rahat duyulur. malum hamileliğin son zamanları sürekli banyo vs.oluyor, ee kp evde ben nasıl rahat edicem. tabi onlar bizde kalınca annem de gelip kalamayacak. bunu eşime söyledim ama kimse anlayışlı olmuyor, ailesinin burda olmasını istiyormuş. bir de sancılandığımda herkesi hastaneye toplamayalım, kendi annem bile son aşamasında gelsin istiyorum dedim. benim ailem ne olacak diyor hala. ben mi anlatamıyorum derdimi, bi yardım edin lütfen.
ya kocanız mı doğum yapacak siz mi yapacaksınız?
nolur bilim adamları bunu açıklasın. kadın doğum yapacağı zaman damat ne diye anasını babasını çağırıyo? cidden bunun mantıklı açıklaması nedir yani.
kızlar bana da bi yardım edin.. kime yazcam kime anlatıcam düşündüm bulamadım. çok büyük bi problem değil ama beni çok rahatsız ediyor. 38 haftalık hamileyim. doktor her an doğum olabilir dedi. eşim de annesini aradı haftaya gelin babamla dedi. şimdi bizim ev çok küçük 2+1, 90 metrekare. evdeki çıt sesi her yerden çok rahat duyulur. malum hamileliğin son zamanları sürekli banyo vs.oluyor, ee kp evde ben nasıl rahat edicem. tabi onlar bizde kalınca annem de gelip kalamayacak. bunu eşime söyledim ama kimse anlayışlı olmuyor, ailesinin burda olmasını istiyormuş. bir de sancılandığımda herkesi hastaneye toplamayalım, kendi annem bile son aşamasında gelsin istiyorum dedim. benim ailem ne olacak diyor hala. ben mi anlatamıyorum derdimi, bi yardım edin lütfen.