Benimde aynı dert.. ilgilenmez bana gelip sarılıp öpmezde. İşe gider gelir akşam olur yemeğini yer ya tv bakar yada kahveye gider. Benimle konuşma biçimi( sus, kes sesini, ya hadi be bak işine) normal zamanlarda konuşmazda zaten sen bişi sorarsın ona bile cevap vermez. dışarı çıkalım desem ne dışarsı bee der. Evleneli 2 sene oldu ne bir yere gittik doğru dürüst ne baş başa vakit geçirdik. Doğum günüm ayrıca evlilik yıldönümüm ne alayım diye sordu bana gerek yok dedim. gerçekten bişe almamış düşünebiliyomusubuz. Doğum günümde kaynanamlar bana gelmek istediğiklerini söylemiş eşime oda biz yemeğe gidicez demiş. Yemeği saat 8 de bitirdik beni kaynanama götürdü bize gelmek istemişler ayıp olmasın diye evlilik yoldönümümüzde zehir gibiydi burnumdan geldi. Ağladım bütün gece. Para vermez mesela. Ben çalışmıyorum evlendiğimden beri. Para isteyince çok harcıyor oluyorum nabıyosun bu paraları diyo veriyo ama yüz tane laf söylüyor genelde hep parasız kalıyorum onu aldım bunu aldım diye sayıyorum ona ama verdiği 50 tl ti 1 hafta idare etmemi istiyor. 2 sene oldu kendime ince iğne almadım. Hep mutfak ev ihtiyacı. Dolabımda giymeye kıyafetim kalmadı. Onun tişörtlerini giyiyorum o derece. Kendisinin çeşit çeşit ve hala almaya devam ediyor. Ama bir kerede demiyor ki gel sanada alalım. Rolonum bile yok onunkinden kullanıyorum siz düşünün:) öyle bunaldım öyle sıkıldım ki. Şeytan diyo bırak git herşeyi. Çok severek evlendim ama beni herşeyden soğuttu. Sigara içiyorum bilmiyo gizli gizli içmekten bıktım parasız kalıyorum başıma bi hal gelse cebimde beş tl bile yok. Beni parasız bırakma diyorum ama yok.. yardım edin ben ne yapayım..