Bende kendimi size benzettim yaşadıklarım itibariyle. Benim bebeğimde 10 aylık oldu o bile benzer :) sizin sadece özel günlerse sorun etmeyin derim tabi başka sıkıntılar varsa bilemem. İnsan bebeği olunca ha diyip gidemiyor değil mi? Keşke sevgili olsaydım o zaman hemen terk ederdim diyormusunuz sizde? MAddi durumlardan ötürü gidemiyorum açıkcası ben. Şu an kariyerli bir mesleğim olsaydı belki çok daha kolay olurda bazı şeyler. Suda bir gerçek ne kadar gönlünü alsada bir şey değişmiyor. Bir kaç gün sonra yine aynı şeyleri yasıyorsunuz. Mesela ben iki gündür uzağım mesafe çektim bunun farkında. Sürekli peşimde neyin var bana mı kızgınsın lafları söylüyor. Evi dağıtmıyor uslu uslu takılıyor evde. Şucunun farkında iki gün böyle sonra yine aynı. Ama artık gerçekten umrumda değil. Gittiği yere kadar gider. Sizin gibi içimden sevgi tamamen bitene kadar burdayım sonrasında ise dünya yansa ben yokum.
Ayniyiz. Evet bende terkederdim. Evli bilimsel çocuk olmasa ederdim
Başka şeyler de var.
Masaj salonudan konum istemiş gitmiş galiba.
Sonra sanal şeyler yaşamış para karşılığı vs.
Çocuğuna yiğenim demiş ya düşünebiliyor musun.
Itiraf etmedi tabi.
Üstüne üstlük her konuda sadece kendisi önemli
Dışarı vs çıkıyoruz o konuda hakkını uiuemrm ama çıksak bile ne sohbet ne bisey telefona gömülür etrafı seyreder.
Özel boyutta ise yaklaasmasam yaklaşmaz falan.
Dün farklı bisey oldu kalkip giyti yattaktan. bende ons çok taviz verdigimi söyledim
Bana sen kimsin ki diyor tepkiye
Bak
Biseyler düzelsin diye konuşunca bile be cevap be bissey
Ben cabaladikca onun burnu kaf dağına cıktı.
Ben bu adamdan ne bekliyorum ki.
Çıkar ilişkisi resmen.
O benim maddiyatimi kısmen karşılıyor bende omun yemek ev düzeni çocuk bakımı işlerini karşılıyorum.
Böyle bakınca daha az acıtıyor.
Ev arkadaşı gibi görmek daha mantıklı gibi