- Emoji Skoru
- 5.181
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi Kostebekpasta
-
gerekçesi ise ıphonedan başka telefon kullanmazmış
Daha önceleri istiyordu ama vermiyordum maaşımı az söylüyorum kredi ödüyorum ... varsa yoksa ailesi benimde onun ailesi olduğumu ne zaman anılacak acaba !Haspa anasının karnından iphone la mı doğmuş?
Gösteriş meraklısı budala.
Şakın harçlık ister verirsin, aman diyeyim
Şimdi kuzu kuzu samsungu kullanıyoHakli valla iphone alisan baskasini kullanamiyo :))
Ne yaşan söyleyim evliliğimizin ilk zamanları aşığım ölüyom kafasıyla dediğini yapıyordum ama maymun gözünü açtı .. gözüm açıldığı için belkide bu ezmeye çalışan tavırları bilemiyorum sindirme politikasıAllah'tan bu adamın emirlerine boyun eğmeyip aklı başında davranıyorsunuz.Kendinizi ezdirmeyin bravo
Valla o sansindan canim.. bende esimin Iphone 5S ini yere atmistim hapi yutmustu :)) yazik ne cekiyo bu telefonlar bizden:))Şimdi kuzu kuzu samsungu kullanıyo( bu arada telefon gerçekten sağlammış tüm gücümle yer fırlattım ama sadece ekran koruyucu çatlamış )
Ailesi de bakıcıya vermemi istemezmiş bende bakıcıya vermemi istemeyen gelip bakar dedim . Sanki bi benim cocugum bakıcıda ya herkesin bebeği bakıcıda hepsi işkence mi görüyo .Iphone dan baska kullanamıyorsa satmasaymış.
Size mi danışmış satarken rızanızı mı almış?
İşinize dört elle sarılın, bakıcı istemiyorsa otursun kendisi baksın
Düğün bilziklerimi de isteyip duruyo akşam o sinirle onları da suratına fırlatmak aklımdan geçti iyiki de öyle bişey yapmamışım satıp ıphone alırdıkeske yere degilde kafasina firlatsaydin. belki ise yarardi