- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 36
- Konu Sahibi Meryemcicek21
Kızlar 8 senelik evliyim elhamdülillah dışarıdan bakıldığında çok güzel tertemiz bi yuvam var 3 tanede çocuğumuz var.Nişanlıyken eşim tam hayalimdeki adamdı.Ne istesem yapar beni asla kırmaz incitmez bir kötü sözü bile olmazdı evlendiğim ilk sene kaynanamla yaşadık eşim uzaktaydı o seneyi evlilikten bile saymıyorum çok yıpratıcı bi yıldı neyse eşim geldi biz ayrı eve çıktık ikinci senemizde hep kavgayla geçti birinci senenin kavgası ile sonra ben akıllandım kapattım eski konuları tüm üstüne silgi çektim 6 sene oldu açmadım bile.Eşim özünde iyi biri namusuna ben kefilim aile adamı içkisi kumarı gezmesi tozması yok.Dışarıdan bakıldığında ideal eş konumunda.Ama anlaşamadığımız eşinle sürekli birbirimize girdiğimiz konular var.Çok ata erkil bir ailede büyümüş bana evde asla yardım etmez.Bi ortamda kadını ezikleyince kendini bişey zanneder bunun normal olduğunu savunuyor.Mesela dün ailecek mangala gittik ben şekeri unuttum şakası yaptım o da şakasına diyor ki toplumum içinde’Unutsaydı kafasında kırardım kavanozu’bu cümle normal geliyor onlara çok moralim bozuldu.Kadın hizmet eder kadın evle ilgilenir erkek işe gider gelir yatar kafasında.Bi haftasonu olur ayda yılda bir dile getireceğim de bizi dışarı götürecek evde işlerim olur çocukları çıkar parka derim çıkarmaz birbir yalvarma ile tüm haftasonu şöyle geçiyor bak yeminle sabah kaldırırım zorla lkahvaltı ederiz sonra koltuğa bi uyur akşam 3-4 e kadar kalkar akşam yemeği yer eline sigarasını çayını alır oturur balkona
İşi düşünce benle ilgilenir düşmeyince yatakta bile bana dönüp sarılmaz.En zoruma giden de bu mesela istiyorum ki bana sarılsın sadece cinsellik olunca olmasın bu gün içinde arasın merak etsin beni ona kırgın olduğumda gönlümü alsın sevgisini hissedeyim
8 yıllık evliyiz sadece ben sorarım beni seviyormuşum diye sevmesem evlenir miydim çpcuk mu yapardım diyor kendi kendine bi seni seviyorum dediğini bi elin parmağını geçmez.İki gün önce yatağa girdik ben döndüm oda arkasını döndü açtı telefonu on defa seslendim tmm uyucam dedi dayanamadım aldım yastığımı battaniyemi gittim salona ne geldi ne sordu iki gündür salonda yatıyorum yanıma gelip neden yatağa gelmiyorsun diye sormadı bile.Çok takıyorum böyle daha çokta gencim beni sevsin ben sarılmadan sarılsın
Mutfakta iş yapıyorum mesela ben çağırmadan gelsin öpsün koklasın
Yok hiçbiri yok
Ama şöyle bir durum var ben çok iyiysem iyi yani benim suratım asık olsun o benden bin kat kötü olıyor demiyor ki bu kızın bi derdi mi var sorayım gönlünü alayım yok
Ne yapacağımı bilmiyorum artık gözüm üç çocuğu bile görmez hale geldi 3 gündür
Kafayı yemek üzereyim gece 4 e kadar uyuyamadım
İşi düşünce benle ilgilenir düşmeyince yatakta bile bana dönüp sarılmaz.En zoruma giden de bu mesela istiyorum ki bana sarılsın sadece cinsellik olunca olmasın bu gün içinde arasın merak etsin beni ona kırgın olduğumda gönlümü alsın sevgisini hissedeyim
8 yıllık evliyiz sadece ben sorarım beni seviyormuşum diye sevmesem evlenir miydim çpcuk mu yapardım diyor kendi kendine bi seni seviyorum dediğini bi elin parmağını geçmez.İki gün önce yatağa girdik ben döndüm oda arkasını döndü açtı telefonu on defa seslendim tmm uyucam dedi dayanamadım aldım yastığımı battaniyemi gittim salona ne geldi ne sordu iki gündür salonda yatıyorum yanıma gelip neden yatağa gelmiyorsun diye sormadı bile.Çok takıyorum böyle daha çokta gencim beni sevsin ben sarılmadan sarılsın
Mutfakta iş yapıyorum mesela ben çağırmadan gelsin öpsün koklasın
Yok hiçbiri yok
Ama şöyle bir durum var ben çok iyiysem iyi yani benim suratım asık olsun o benden bin kat kötü olıyor demiyor ki bu kızın bi derdi mi var sorayım gönlünü alayım yok
Ne yapacağımı bilmiyorum artık gözüm üç çocuğu bile görmez hale geldi 3 gündür
Kafayı yemek üzereyim gece 4 e kadar uyuyamadım