Bencillik değilde ne?

Keşke fake olsaydı en çok ben isterdim bunu sinirden olumlu gelişmeleri yazmayı atlamışım gittik ama sonuç alamadık röntgeni de bilmiyorum nie çektiler apandiste baktı bir de ciğerlere öksürük yok ama çekmişken ona da bakılsın dedi

he şunu da yazayım .
3. doğum 40+1 olmuş . yani bebeğin doğumu aslında başlamış . ama sancılar yeterli değil diye eve gönderildim . aniden de artabilir . acilen hastaneye gitmemiz lazım o an işte. hastane ise 20 km . uzakta.
aracı da eşim alacak . dalmaya gidecek ya. taaa uzak bi yere . annnesinin nikahına

E sen bu adama aslinda iyi biri diyorsun?

Otomatik vites araba kullanmak akülü araba kullanmak gibi yapmayın nolursunuz....birde çocuk kendini yerlere atmış ondan gitmemissiniz. Lütfen böyle durumlarda arkadaşların da 10 yüzbin kere söylediği gibi acilen doktora götürün. Allah korusun apandist falan olsaydı çocuğunuzu kaybedebilirdiniz...

+1.

Yok valla hiç öyle koca buldun delisi olmadım ama o oldu ağar topar nişan düğün bir yıl içinde evlendik arkadaş tavsiyesiydi bundan iyisi bulunmaz demişti hiç öyle garip bir hareketi de olmamıştı ama keşke nişanlılık döneminde burayı keşfetseydim yüz yüze çok az görüşebiliyorduk farklı şehirlerde görev yapıyorduk el anlatmasıyla evlendim ilgisizdir ama işini kendi hallederim iki çocuk sonrasında daha bir saldı beni iyiden iyiye Uşak sanmaya başladı

Yazık insan o halde daha çok ilgi beklerken paşamın keyfine bak

Koronada mide bulantisi/kusma yokki. Benim bildigim ishal felan var. Ki nefes darligi yasamayan birine niye cigerlerin röntgenini çeker? Tuhaf bir durum.
Çocuklarda ateş karın ağrısı baş ağrısı kusma kas ağrısı korona belirtisi iki çocuk olunca araştırmıştım biraz kas ağrısını tuvalete giderken anne bacaklarım çok ağrıyor dediğinde anladım

Allah korusun ya demeyin öyle lütfen düşüncesi bile mahvedici

Bir de kovit belirtisi ateş kusma var diye ben eklemek istiyorum sizin yerinize.
Evet hastaneleri meşgul etmeyelim ama konu çocukla ederim hemde bal gibi ederim doktor bile test istemiş demek ki kovit şüphesi var

Bu konuda ise eş bebeği emzirirken eşinden çay istiyor. Oğluna bakması için babasının yanına getiriyor da babası tekrar karısının yanına getiriyor o karmaşıklığın arasında. Baba evlatlarla zaten ilgisiz hasta dahi olsa hiçbir endişe yok. Muhtemelen hep böyleydi. Büyürken bu çocuklar her türlü sorumluluk annedeydi. Bakım verme sorumluluğunu üstlenmeyen baba aradaki o sevgi ilgi bağını da kuramadı.
Ben de örnek vermek isterim. Çoğuna göre geç sayılabilecek yaşta doğum yaptım. Bebek bakımı konusunda ben de sıfırdım. Eşimle beraber sorumluluk aldık ki eşim evin en küçüğüdür ablaları abisi vardır. Ben anneyim ben öğrenmeliyim yaparım değil de ebeveynlerden birisiyim öğrenmeliyim dedik. Banyosu, maması, giysisi, alt değiştirmesi, uykusu, ninnisi, gece üst kontrol etmeleri, kaç yaş bedeni, tuvaletten sonra popo temizlemesi vs. Hepsini öğrenmeye uygulamaya çalıştık. Öğrenmeliyiz diye destekledim.

Babayı burada desteklemiyorum. Gerekli baği kurmak için çaba sarfetmeyince çok da beklentiye girmemek gerek. Önemli olan bundan sonrası için ne yapılabiliri konuşabilmek konu sahibiyle ama kendisine yardım etmeyen kişiye bir başkası yardım edemez etkili olmaz. Burda bunu görüyorum ben.

İste bu yüzden arkadaşım kaza yaptı ve bisikletli bi çocuğa çarptı.Otomatiğe yeni başladı aynen bu lafı söyledi akülü araba gibi Allah askına trafik canavarı olmaliyalım bilmiyorsa sürmesin.Hele kuzu hasta panik hiç sürmesin taksi çağırsın ambulans çağırsın.

Kendime neden yardım etmediğimi düşündünüz anlamadım

Zaten babanın desteklenecek afetin denecek bir yeri yok

Ben sadece anneye “vayy nasıl götürmezsin, neden pasifsin” diyenlere yazdım o yorumu, adam zaten falso

Onun tüm tavırları hatalı ama konu, konu sahibinin çocuğuna gerektiği gibi bakmadığına gelecek nerede ise

Bencede panik halinde araba sürmesin ama otomatik araba kullanımı manuele göre oldukça kolay. Arkadasinizin kaza yapması arabanın otomatik olmasından değil tamamen trafiği hafife almasından olabilir. İnşallah çocuğa bir şey olmamıştır...

Yok sadece mevzu ben olsam yanlız olsam binerdim öyle böyle yavaş yavaş hallederdim ama hasta çocukla göze alamadım ama kararlıyım kaçırıp öğrenicem artık beyzadenin keyfini bekliyemşycem ki araba sürmeyi ona ben öğrettim o buna rağmen bana bunu öğretmedi şimdi çocuklar var müsait zamanda diyip sürekli erteledi al işte hastalık çıktı lazım oldu ama yok kendisi hasta olmadı ya daha mühim değil

Yok daha öncesinden manuel kullanıyordu.Bence çok hafife aldı ondan oldu.Yani ben öyle düşünüyorum okula gidip geliyorduk birlikte.Sanırım ayağı ve parmakları ezilmiş

Yazık insan o halde daha çok ilgi beklerken paşamın keyfine bak
Aynen öyle
Çok ilgilenir aslında ama işte bi dengesizlik var. arada olan bi şeyler
Araba aldım ben de .
Arac onun üzerine oldu
Işten izin mi alamadimdi galiba
Neyse
Trafik cezalarını yiyorum cat cat
Bilerek değil ama .ödesin paşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…