Bencillik mi olur

Şimdi gördüm olay çözülmüş sevindim. Üslubunuz sert olmuş gibi ama ben genel bi parazitlik hali sezdim onlarda. Arkadaşlığınız bitmiştir artık.
Bundan sonra hemen evet dememeyi öğrenmeniz gerekiyor belki

Arkadaslar bu cok büyük bi dert degil. Bunun icin buraya konu mu açılır demeden bana zaman ayıranlar icin simdiden cok tesekkur ederim. :KK36: benim esimin bi arakadasi var ve arkadasinin küçük çocukları var. Biz bayramda esimle il dışında günü birlik bi gezme ayarlamistik. Yanliz esimin bu arkadasi ve esi hic gezmezler çünkü kiz kv ile beraber yasiyor. Bide esinin ehliyeti yok bu da bi etken sanirim gezememelerine. Biz ne zaman plan yapsak hep dahil olmak isterler. Bayramin ikinci günü yaptığımız planada ayni sekilde. Neyse cok uzatmim bende kiz icin değişiklik olsun diye kabul ettim sonucta oda gezmek ister imkanlari yoksa bizim imkanimizdan yararlanmalarindan bi sakınca görmedim. Asil problem az önce ogrendim ki kizin kv side bizimle gelmeyi düşünüyormuş. Ben hamileyim ve inanın uzun yolda simdiden ayaklarim siser belim agrir içinizden simdiden olmaz diyenler belki olabilir ama tuz sevgimden dolayi oluyo iste:mad: simdi bu kadın da gelirse ortalama çocuklarla beraber 8 kisi oluyoruz. Arabaya sigmasi ayri problem rahat edemem ayri problem ve gittikten sonra sonucta yasli kadin herseye ayak uyduramaz esimle guzel zaman geciremem diyede dusunmeye basladim:bicak: bu yuzden plani iptal etmeyi dusunuyorum ama karsi taraftaki kizada haksizlik bencillik etmis olmak istemiyorum bu yuzden cok kararsizim sizce iptal etsem vazgecsem cok mu bencilce davranmış olurum :kızgın:
Yahu neyin haksızlığı, neyin bencilliği. Bunu karşı taraf yapıyor. Hamile olmasalar bile yaptıkları yanlış. Kendi yamandiklari yetmiyor bir de misafir getiriyorlar. Siz planınızı iptal etmeyin direk o kalabalıkla rahat edemeyeceğinizi söyleyin.

keşke ilk başta kabul etmeseydiniz iyi niyetle başlanan mevzu mubarek günlerde kalp kırıklıklarıyla sonuçlanmış... ne yalan söyleyin böyle bi durumda benim tüm hevesim kaçardı... merhametten maraz doğar lafı boşa değilmiş

Anlayabiliyorum tamam demişken zor olacak hayır demek . Ama eşinizin arkadaşının da tavrı garip. Yer varsa biz de gelelim falan. Eşini gezdirecekse bunu sizin üzerinize yıkarak halledemez.
Bu geziye giderseniz içinize zehir olacak gibi. Ya ıptal edin ya da baş başa olmak istediğinizi söyleyin derim
Evet kv gelmesin diyincede beni suclu cikardilar

Bence tam sinir olunacak bir durum zaten karı koca resmen emrivaki yapmışlar bir de üstüne kv i dahil etmeleri resmen düşüncesizlik. İnsan çekinir. Gerçekten bazen insanların rahatlığına inanamıyorum:KK51: kimse kusura bakmasın neden gezinizi iptal edecekmişsiniz açık açık arkadaşlar siz istediniz tamam buyurun da kv i götüremeyiz deyin aaa onlar utanmıyor da siz neden açıkça söylemiyorsunuz gerekirse gelmesinler ne saçma
Kv gelmesin dedim diye plan bozucu oldum birde :KK12::bicak:

Yahu neyin haksızlığı, neyin bencilliği. Bunu karşı taraf yapıyor. Hamile olmasalar bile yaptıkları yanlış. Kendi yamandiklari yetmiyor bir de misafir getiriyorlar. Siz planınızı iptal etmeyin direk o kalabalıkla rahat edemeyeceğinizi söyleyin.
Aynen bende oyle yaptim kv gelmesin dedim ben plan bozucu kötü oldum birde:olamaz:

keşke ilk başta kabul etmeseydiniz iyi niyetle başlanan mevzu mubarek günlerde kalp kırıklıklarıyla sonuçlanmış... ne yalan söyleyin böyle bi durumda benim tüm hevesim kaçardı... merhametten maraz doğar lafı boşa değilmiş
Ah keske onceden kizin durumunu bildigim icin onada degisiklik olsun istedim tamam dedim daha sonradan kv dahil olunca uygun bi dille basbasa gidelim demeye çalıştım lakin karşı taraf biraz ısrarcı olunca kv konusunda benimde hevesim kaçtı hafif tartisti kiz benimle bende iptal ettim

Şimdi gördüm olay çözülmüş sevindim. Üslubunuz sert olmuş gibi ama ben genel bi parazitlik hali sezdim onlarda. Arkadaşlığınız bitmiştir artık.
Bundan sonra hemen evet dememeyi öğrenmeniz gerekiyor belki
Asla evet demem artik hemen hic biseye bu bana tam ders oldu :kızgın:

Bunlarda oyle yani daha önceden de bi keee kv si memleketteyken gitmistik. Adam dediginiz gibi önde oturdu kadin arkada cocuklarini falan koltuga uzatti hamile olmadigim halde daralmistim ama mesafe cok uzak değildi o zaman . Onu sorun yapmadim ama bu kv konusu sorun oldu benim icin
Adam niye önde oturuyor onu anlamıyorum. Siz kocanızla önde oturacak olsaydınız, onlar ailecek arkada sıkışıcak olsaydı adam kabul eder miydi merak ettim. Ne sinir bozucu tipler var.

Adam niye önde oturuyor onu anlamıyorum. Siz kocanızla önde oturacak olsaydınız, onlar ailecek arkada sıkışıcak olsaydı adam kabul eder miydi merak ettim. Ne sinir bozucu tipler var.
Işte öyle bi durumda eminim gitmezdi. Hatta onlari almaya gittigimizde ben önde otururken bizzat yenge sen arkaya gec benim hanımla daha rahat laflarsiniz demisti :KK11:

Back
X