Arkadaslar bu cok büyük bi dert degil. Bunun icin buraya konu mu açılır demeden bana zaman ayıranlar icin simdiden cok tesekkur ederim.

benim esimin bi arakadasi var ve arkadasinin küçük çocukları var. Biz bayramda esimle il dışında günü birlik bi gezme ayarlamistik. Yanliz esimin bu arkadasi ve esi hic gezmezler çünkü kiz kv ile beraber yasiyor. Bide esinin ehliyeti yok bu da bi etken sanirim gezememelerine. Biz ne zaman plan yapsak hep dahil olmak isterler. Bayramin ikinci günü yaptığımız planada ayni sekilde. Neyse cok uzatmim bende kiz icin değişiklik olsun diye kabul ettim sonucta oda gezmek ister imkanlari yoksa bizim imkanimizdan yararlanmalarindan bi sakınca görmedim. Asil problem az önce ogrendim ki kizin kv side bizimle gelmeyi düşünüyormuş. Ben hamileyim ve inanın uzun yolda simdiden ayaklarim siser belim agrir içinizden simdiden olmaz diyenler belki olabilir ama tuz sevgimden dolayi oluyo iste

simdi bu kadın da gelirse ortalama çocuklarla beraber 8 kisi oluyoruz. Arabaya sigmasi ayri problem rahat edemem ayri problem ve gittikten sonra sonucta yasli kadin herseye ayak uyduramaz esimle guzel zaman geciremem diyede dusunmeye basladim

bu yuzden plani iptal etmeyi dusunuyorum ama karsi taraftaki kizada haksizlik bencillik etmis olmak istemiyorum bu yuzden cok kararsizim sizce iptal etsem vazgecsem cok mu bencilce davranmış olurum