- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
Herkese merhaba.
Hemen konuya gireyim bizim yan komsuyla hep eve internet baglatma muhabbetimiz vardi.cok israr ettim baglatalim beraber ödeyelm ne size ne bize yük olmasn felan diye.
Ama bi tamam olur demediler.en son kızın babasi aysenin okul bitmeden olmaz simdi internette cok zaman kaybeder dersleri boslar dedi.
Kizda 25 yasinda ha görende cocuk sanir.
Neyse biz mecburiyetten baglattik eve artik napalim kendi basimiza öderiz dedik
Kiz gecen geldi sifreyi istedi iki dakika telefona güncelleme yapym diye ee mecbur verdm yani.
Ama hic istemedim sifreyi vermeyi.sonucta yüz kere beraber baglatalm dedm madem ikimiz yine ortak kullancaz benim ortak baglatip ortak ödeyelm dememin ne önemi kaliyo.
Sifreyi degistirip bir dahada vermeyi düşünmüyorm ama bi yandan da bencillik ediyomusum gibi geliyo.
Siz olsaniz napardiniz ?
Bir daha isteyince nasil vermemezlik yapacagim kiza ? Ne diyecegm kizlar bu konudada fikir verirmisiniz
Birde zitlandigim nokta su ki hic birsey yokmus gibi aaa baglattiniz mi iyi iyi sifre neydi bende baglaniymda güncelliyim su WhatsAppi dedi.bende cok önemli güncelleme degil zaten bence gerek yok dedm vermek istemedigim icin sifreyi.
Ben tabi vermeyince gitti modemin arkasından bakti sifreye.
O hareketi görünce benim sinirler geldi
Herkese merhaba.
Hemen konuya gireyim bizim yan komsuyla hep eve internet baglatma muhabbetimiz vardi.cok israr ettim baglatalim beraber ödeyelm ne size ne bize yük olmasn felan diye.
Ama bi tamam olur demediler.en son kızın babasi aysenin okul bitmeden olmaz simdi internette cok zaman kaybeder dersleri boslar dedi.
Kiz gecen geldi sifreyi istedi iki dakika telefona güncelleme yapym diye ee mecbur verdm yani.
Ama hic istemedim sifreyi vermeyi.sonucta yüz kere beraber baglatalm dedm madem ikimiz yine ortak kullancaz benim ortak baglatip ortak ödeyelm dememin ne önemi kaliyo.
Sifreyi degistirip bir dahada vermeyi düşünmüyorm ama bi yandan da bencillik ediyomusum gibi geliyo.
Siz olsaniz napardiniz ?
Bir daha isteyince nasil vermemezlik yapacagim kiza ? Ne diyecegm kizlar bu konudada fikir verirmisiniz
Bizim alt komsu yillarca istediler seferinde embesil taklidi yaptim. Neki o nasil bakiliyoki bizim degilki o bizdede yokki seklindeHerkese merhaba.
Siz olsaniz napardiniz ?
Hahahahhahaahhaa bu cok iyidi yaBizim alt komsu yillarca istediler seferinde embesil taklidi yaptim. Neki o nasil bakiliyoki bizim degilki o bizdede yokki seklinde
O korumayi nasil yapiyoruz paylasirsanz cok sevinirmŞifreyi değiştir hatta mac koruması yapabilirsin
Modemin arayüz ayarlarından yapılıyor 192.168 gibi adreslerle girilen siteler var ya. Ben de çok anlamıyorum ama o siteye girmeyi biliyorsan biraz bak mac koruması falan kurcala kolay zaten. Telefonundan cihaz bilgilerine girip mac adresini bulup o modem sitesindeki ip yerine yazacaksın :)Hahahahhahaahhaa bu cok iyidi ya
O korumayi nasil yapiyoruz paylasirsanz cok sevinirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?