• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bencillik mi yaptığım?

birisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
108
55
48
35
Herkese merhaba.
Hemen konuya gireyim bizim yan komsuyla hep eve internet baglatma muhabbetimiz vardi.cok israr ettim baglatalim beraber ödeyelm ne size ne bize yük olmasn felan diye.
Ama bi tamam olur demediler.en son kızın babasi aysenin okul bitmeden olmaz simdi internette cok zaman kaybeder dersleri boslar dedi.
Kizda 25 yasinda ha görende cocuk sanir.
Neyse biz mecburiyetten baglattik eve artik napalim kendi basimiza öderiz dedik
Kiz gecen geldi sifreyi istedi iki dakika telefona güncelleme yapym diye ee mecbur verdm yani.
Ama hic istemedim sifreyi vermeyi.sonucta yüz kere beraber baglatalm dedm madem ikimiz yine ortak kullancaz benim ortak baglatip ortak ödeyelm dememin ne önemi kaliyo.
Sifreyi degistirip bir dahada vermeyi düşünmüyorm ama bi yandan da bencillik ediyomusum gibi geliyo.
Siz olsaniz napardiniz ?

Sizin yerinizde olsaydım vermeyi istemezdim ama yine de istediklerinde şifremi paylaşırdım.
Bana haklısınız gibi göründü.

İnternetinize kaç kişi bağlı görebiliyorsunuz.sürekli bağlanıyorlarsa değişin tabii

Bu arada sınırsız değilse bir an önce değişmekte fayda var:)

Degıstır sıfreyı :KK66: Bu arada hala kullanıyor mu ögrenmıs olursun

Kıza da "ınternette vakıt gecırmenı baban uygun bulmuyor" dersın Maazallah kızın okulu uzar muzar basına kalır

E zaten 40 kere sormuşsun. Hayır demişler.

Şifreni değiştir. Çok isterse sorar, biz de ortak olsak mı diye. O zaman istersen düşünürsün ortak kullanmayı. Ama beleşten kullandırma fazla, sonu gelmez. Şifren farklı olsun, çok ihtiyacı olan durumlarda girer izin alıp, tekrar şifre değiştirirsin sende.

Şifreyi değiştir bir daha da verme.

İnternetiniz kotalı ise ve ay sonu sabit ücrette değişiklik oluyor gereğinden fazla para ödüyorsanız zaten konuşmakta hiç bir sakınca yok fakat aynı ücreti ödüyor iseniz sıkıntı yapmayın bence belki o yaptığı bencilliğin farkına varır ve ödemeye ortak olur..
Bunu enayilik olarak değilde insanlık olarak nitelendirirseniz sorun kalmaz bence...
Bunun için kimsenin ağzına laf vermeye değmez.

Birde zitlandigim nokta su ki hic birsey yokmus gibi aaa baglattiniz mi iyi iyi sifre neydi bende baglaniymda güncelliyim su WhatsAppi dedi.bende cok önemli güncelleme degil zaten bence gerek yok dedm vermek istemedigim icin sifreyi.
Ben tabi vermeyince gitti modemin arkasından bakti sifreye.
O hareketi görünce benim sinirler geldi

Değiştir şifreni.
Eğer kullanmak isterlerse parayı bölüşürsünüz.
Öyle bişey konuşulmadığı sürece şifre falan verme bi daha.
Ayrıca nesi bencillik ya, kimse kimseyi kullanamaz.

şifreyi değiştir ve asla kmseyle de ortak bağlatma güvenli değil bu. ve zaten adil kullanım kotası var sınırsızda bile gereksiz iki evin aynı üyeliği kullanması

Sifreyi degistirmen yeterli degil bence cunku modemin arkasindan kendi bakmis sifreye:) demekki tekrar sifre isteme ihtimali var. Hem sifreyi degistir hem anne babasina durumu soyle.malum minik kizlari ders calisamaz senden bilirler;) .sen bencillik yapmiyorsun aksine onlar ayibin ne oldugunu unutmus.

30 tl ye sinirsiz internetim var. 25 gb akk sonrasinda hizi düşüyor. Ortak odeyecek bi durum bile yok yani. Bi dunya kampanya var. Sifreyi istedikcd degistir bencr

Ayarlarından bakılıyor, eşinize sorun anlar erkekler bizde o işleri erkekler bilir:)

Ayrıca şun son mesajınıza sinir oldum. Böyle sen söylemezsen gider kendim bakarım şifreye rahatlığı nedir. Buna inat değişirim ben şifreyi. Yada işin yoksa kapa modemi gelir sorar :)

Bir daha isteyince nasil vermemezlik yapacagim kiza ? Ne diyecegm kizlar bu konudada fikir verirmisiniz

Back
X