bencillik

Ruzgarli Tepe

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
4.092
8.672
358
bugün dershanede yanımdaki kız burnunu kapatıyordu.sonra krem sürdü.diğer yanımdaki çocuk da burnunu kapatarak ders dinliyordu.dün sarımsaklı yoğurttan çok az yemiştim.ona bağladım hafta içi bir daha hiç yemem dedim.bugünse annem dünkü yemekten yapıyordu anne sarımsak kokuyor dedim ,sonra beyaz bir şey bulduk.annem yağ dedi bir yarısını annem bir yarısını ben yedim ama şüphelendim .dün yemeği babam yapmıştı.ona sordum .ilk başta yoğurt kaşığıyla karıştırdım dedi.sonra sarımsak fırlamıştı o düşmüştür dedi.bu kaçıncı her yemeğe canı istiyor diye bizi umursamadan gizlice sarımsak koymaya çalışıyor.annemin yaptıklarına da kaşla göz arasında koyuyor.kaç sefer evde kaç saat beklediğim yemeği bırakıp dışarıda yedim.şimdiyse bakkaldan kurabiye aldım onu yiyorum.hevesle beklediğim yemeği yiyemedim bile.ertesi gün hatta bir sonraki gün bile kokabiliyor çünkü.kokmasa bile üstüme alınıyorum kokuyor mu diye.derse odaklanamadım çevreyi izliyorum.bir de dün doğru dürüst sarımsaklı diye yoğurt yememiştim kokar diye birkaç kaşık alıp burakmıştım.babam tüm yemeğe sarımsak koymuş ,muhtemelen sadece bütün olan yoktu bir kısmını doğramıştı.onun keyfinden ben rezil oluyorum!kim bilir insanlara nasıl koktu .cidden bu kaçıncı bıktım artık...

Çiğ yenen sarımsak ve soğan kokar, fakat yemeklerin içine konan pişen sarımsak kokmaz.
Madem rahatsız oluyorsun ağız bakım suları var onlarla gargara yap dişlerini düzenli fırçala bir de yeşil naneli sakız çiğnedi mi kokmaz.

hepsini yaptım ama bence sarımsak kokusu mideden geliyor karanfil yuttum süt içtim umarım işe yarar

babam iş yerinde közlenmiş sarımsak yiyordu ve 2 gün kokuyordu

Közlenmiş ayrı :)
Közde soğan gibi sarımsak da kokuyor ama yemeklere konulan sarımsak kokmaz çünkü pişiyor o genelde tat verilmesi için konuluyor.
Koksa ben dayanamam hamilelikte tiksindim çünkü sarımsakdan ama yine de yemeklere koku vermediği için koyuyorum.

tadını alamadım ama yemek pişerken koktu.bilmiyorum ben çok takılıyorum kokmuyorsa bile üstüme alınıyorum

tadını alamadım ama yemek pişerken koktu.bilmiyorum ben çok takılıyorum kokmuyorsa bile üstüme alınıyorum

Biraz psikolojik olabilir :) evet koyduğun zaman koku alırsın çok normal ama sonradan kayboluyor aynı soğan gibi :) soğanın da tadını almıyoruz piştiğinde. Psikolojiktir bence böyle takıldığınız için de etrafınız rahatsız oldu sanıyor olabilirsiniz. Naneli sakız bulundurun sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…