Seni bir açıdan anlıyorum bende bir tartışma olduğunda bir sorun varsa orda çözülsün isterim. Yoksa aynı şeyler sürekli tekrar eder. Var olan problemlerin susarak geçiştirilmesinden ötelenmesinden nefret ederim. Amaaa senin durum bundan biraz farklı yazma şeklinden bile bu anlattığım kadar masumane gelmedi tepkilerin. Yani kendini haklı çıkarma çabası varmıi gibi durumu çözmektense sende. Bu konuda sevgilin için durum baya kötü olur tabi o da sana var olan sorunları ya da hatalarını kabul ettiremez böyle olursan. Biraz daha ılımlı ve empati yaparak yaklaşmalısın yıkıcı kavga ederek, laf sokarak değil ortda bir sorun varsa onu çözecek şekilde ilerlemelisiniz.
Çiçek mevzusuna gelirsek yani bu kadar abartılacak bir konu değil bence almak güzel olabilir tabi ama onun yerine güzel bir sözü her zaman daha çok değerli bulurum ben. Önemli olan sana sevgisini gösterbiliyor mu. Bu kadar kavga çıkaracak bir mesele değil yani.
Bizim 3.5 yıl oldu bir kere çiçek aldı sadece onda da annemle buluşacaktık ilk defa ona ve bana güzel birer kırmızı gül almıştı

Ya tabi benim biriciğim öğrenci kıyamıyorum da biraz ondan evlendiğimizde alsın isterim ben asıl çiçik daha romantik :)