Kreş-okul çagi gelince de gondermeyecek misiniz? Sonucta oraya da bu semtte oturan komsularin cocuklari gelecek... Tasinin bu kadar buyuk problemse.
Canım senin konularını okuyorum, daha doğrusu okumaya çalışıyorum çünkü inanılmaz hatalı yazıyorsun. Birazcık özen lütfen.
Komşularına gelince bence yanlış düşünüyorsun, çocuğum sen nasıl büyütürsen öyle olur. İnsanların şivesi belki kötüdür ama insanlığı iyidir. Buna takılma bence.
o zaman hayirlisiyla satilir da tasinirsiniz insallah. Muhit onemli cunku.Hemde çok büyuk proplem giyim kusamimi bile mahhalleye göre ayarliyorum siz düşunun .
Satiliga cikardik ama satilmiyor.
Bunun krefisi varken kiraya çikmamizda imkansiz.
Bekliyoruz bakalim aylardir insallah satılir.
Insallah satilir o zamana kadar gerek kalmaz ama okul cağina gelene kadar satilmaz sa baska semte gonderirim her gun ben goturur ben getiririm diye dusunuyorum
o zaman hayirlisiyla satilir da tasinirsiniz insallah.
o zaman hayirlisiyla satilir da tasinirsiniz insallah. Muhit onemli cunku.
Kesinlikle hmde çok onmli.İns satilir
Hic bir tanidigimizin olmadi bir sehirde.
Ne yazikki bilmedigimiz icin sehri ilk geldigimiz zamnlar ve cahillik de ekleninve isin icine bize uymayan bir mahallede ev aldik.
Yanlis anlasilmak istemiyorum ama.
Hem kuktur hem yasayis bicimi olarak cokkk çoooook farkli.
Vede şive proplemi buranin insanlari çok şiveli konuşuyor hemde ne şive .
Ve ben bu sebeplerden 11 aylik olan bebegimi pek bir araya getirmk istemiyorum komsularimla.
Aalinda seviyorlarda ama ne biliyim.bir tuhaf iste kizimda oyle ogrenir hareketleri oyle olur diye lek gtmiyorum ki o kadarçagirmalarina rağmen.
trip atmalarina rağmen bebek etkilenirmi sizce.Yoksa zaten babasi cok calisio hep biz ikimiziz yavrum babaaini goremiyor bile dogru duzgun. Goturup getirsemmi komsulara. Goturmuyorum ama kizimida aala eve bağimli yapmiyorum gunde iki 3 cikiyoruz parka alisverise dolasmaya belkide anlatmak iatedigimi anlatamadim ama umarim anlayan bir kc kisi olurda yazar tesekur ederimm
ben çocukluğumu hep çok kaba şiveli ve kaba hareketli insanların bulunduğu bir ilde geçirdim ama hiç şive kapmadım, annemin okuduklarıyla izlettikleriyle, şive kullanma teşebbüsünde bile bulunduğumda kızmasıyla şu an kimsenin orada zaman geçirdiğime inanamayacağı bir Türkçe yle konuşuyorum, kaba tek bir hareketim de yoktur.
Bence o sizin yetiştirmenize bağlı, anneye bağlı, ağırlığınızı koyarsanız,disiplinli davranırsanız çocuğunuz da öyle büyür.
Yegenim hatayda yetisti. Memur anne babanin kizi.
Hojjgeeldiniz diyordu oranin araplri gibi. Şimdi basla sehirde istanbul turkcesiyle konusuyor:)))
Cok dert etme.
Öylemi gercekten.Bir nevze rahatladim.
Iyi bir anne olduğumu düsunuyorum mütevazi olamiyacağim bu konuda ama çevreden ister istemez etkilenir diye düsunuyordum
Öylemi gercekten.Bir nevze rahatladim.
Iyi bir anne olduğumu düsunuyorum mütevazi olamiyacağim bu konuda ama çevreden ister istemez etkilenir diye düsunuyordum
Evin içinde şiveli konuşulmuyorsa hic brşey olmaz.Gdin komşularınıza.Benim baba tarafi izmirli anne tarafımda dogulu ama izmirde yetişmişler kendi aralarnda şiveli konusurlar bazı kelimeler türkçe degil mesela bızde onlarla büyüdük ama konusmamzda bi sikinti yok ne bizim ne anne tarafininHic bir tanidigimizin olmadi bir sehirde.
Ne yazikki bilmedigimiz icin sehri ilk geldigimiz zamnlar ve cahillik de ekleninve isin icine bize uymayan bir mahallede ev aldik.
Yanlis anlasilmak istemiyorum ama.
Hem kuktur hem yasayis bicimi olarak cokkk çoooook farkli.
Vede şive proplemi buranin insanlari çok şiveli konuşuyor hemde ne şive .
Ve ben bu sebeplerden 11 aylik olan bebegimi pek bir araya getirmk istemiyorum komsularimla.
Aalinda seviyorlarda ama ne biliyim.bir tuhaf iste kizimda oyle ogrenir hareketleri oyle olur diye lek gtmiyorum ki o kadarçagirmalarina rağmen.
trip atmalarina rağmen bebek etkilenirmi sizce.Yoksa zaten babasi cok calisio hep biz ikimiziz yavrum babaaini goremiyor bile dogru duzgun. Goturup getirsemmi komsulara. Goturmuyorum ama kizimida aala eve bağimli yapmiyorum gunde iki 3 cikiyoruz parka alisverise dolasmaya belkide anlatmak iatedigimi anlatamadim ama umarim anlayan bir kc kisi olurda yazar tesekur ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?