Nasıl seviyorlar ki?
İnanın başka bir semte okula göndermek çok iyi bir çözüm değil.Cocuk orada yaşamadığı ,okul çıkışı apar topar evine döndüğü için arkadaşlarının hiçbir sosyal ortamına dahil olamıyor.Dogum gunlerine cagrilmiyor nasılsa katılamıyor diye....hic mi oturdugunuz muhitte akranları ile oyun oynamayak?Oyun parkında kendi mahallesinin çocukları yok mu zaten,parka da mı başka muhite gotureceksiniz?
Bencillik demeyelim de tecrübesizlik diyelim. Böyle düşünmenin sebebi sadece şive ise yapma derim ben biz istanbul da yaşıyoruz kızım bi dönem babasına babos diyordu mesela kreşte duymus sanırım. Buna engel olamazsın ama zamanla oturur. Ha diyosan ki ahlakı değerlerimiz farklı o zaman bişey diyemem. Ama insana insan lazım kızına da sanada bi arkadaş bir dost. Bence bir sans ver sonra gidişata göre karar verirsin.
Bu komşuya gidip gelmeyi hiç anlamıyorum ben kimseye gidip gelmiyorum çocuğum olsaydıda gidip gelemzdim yani şiveli olmaları benim için bir problem teşkil etmez
Biran önce taşınmaya bakın derim o zaman .Çünkü çocuğa AVM parkları yetmeyecek mahallenizde büyük olasılıkla sokakta oynama kültürü vardır.Uc yaşından sonra çocuk sesi duyduğu an kapı önüne çıkmak isteyecekHirpaliyarak
Gercekten muhitimiz guzel degil ve ewet baska semtteki parklara goturiyorum yani genelde farkli parklara goturuyorum.
Yada avm lerin çocuk bolumune
ekleninve
kuktur
proplemi
Aalinda
calisio
Hirpaliyarak
şive ile insanları nasıl kategorize ettiniz..şive bu şive ,e madem çocuğu amerikaya götürün de istanbul aksanı öğrensin bu ne saçma konu.Hic bir tanidigimizin olmadi bir sehirde.
Ne yazikki bilmedigimiz icin sehri ilk geldigimiz zamnlar ve cahillik de ekleninve isin icine bize uymayan bir mahallede ev aldik.
Yanlis anlasilmak istemiyorum ama.
Hem kuktur hem yasayis bicimi olarak cokkk çoooook farkli.
Vede şive proplemi buranin insanlari çok şiveli konuşuyor hemde ne şive .
Ve ben bu sebeplerden 11 aylik olan bebegimi pek bir araya getirmk istemiyorum komsularimla.
Aalinda seviyorlarda ama ne biliyim.bir tuhaf iste kizimda oyle ogrenir hareketleri oyle olur diye lek gtmiyorum ki o kadarçagirmalarina rağmen.
trip atmalarina rağmen bebek etkilenirmi sizce.Yoksa zaten babasi cok calisio hep biz ikimiziz yavrum babaaini goremiyor bile dogru duzgun. Goturup getirsemmi komsulara. Goturmuyorum ama kizimida aala eve bağimli yapmiyorum gunde iki 3 cikiyoruz parka alisverise dolasmaya belkide anlatmak iatedigimi anlatamadim ama umarim anlayan bir kc kisi olurda yazar tesekur ederimm
siz komşuların şivesini çabuk kapmışsınız sanırım ya da sizin şiveye uymuyor komşular ,,,proplem değil o problem aşırı hatalı yazıyorsunuz farkında mısınız? kesin telefon hatasıdırTürkçe de a,e,ı,i,o,ö,u,ü, sesli harfleri de mevcutBnim icin proplem..;(
Ben yazacaktim aynisini.. ayrica mütevazi olmadığını belirtmiş elit hatun .. bizimde böyle bi arkadaş vardı daha önce çalıştığım yerde.dersin sarayli halbuki küçük bi ilçedeymiş ailesi, ordan gelmis... civciv kabugunu begenmemis...
Arkadaşın demekki sadece komşularla değil proPlemle de problem sorunu varSon sayfada hala proplem diyo ya o kadar uyariya rağmen ay fenalık geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?