bende 2.kez hamileyim kızlar 10 dk önce öğrendim...

DXUXNYA TATLISI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
364
3
96
İstanbul
ilk bebeğimi 9 haftalıkken gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve bu kez yine hamileyim inşallah bu sefer öyle olmaz Allah yüzümü güldürür ve tamamına ereriz beraberalkisalkisalkis

ılk olarak ben tbr edıorum senı
rabbım saglıklan vede hayırlısıylan kucagına almayı nasp etsın
darısı bıze olsun ınşşşş
duanı eksık etme

allah tamamına erdirsin bende 8 haftalık hamileyim sende bize dua et arkadaşım.....işkence gibi mide bulantılarım var...

doğrudur bakalım ben yaşıycakmıyım o belirtileri kolay değil valla bence bi bebek sorumluluğu her bakımdan ama onlarsızda olmazki yaw evin neşeleri oluyolar Allahım herkese versin isteyen tabi :)

esra8 inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın arkadaşım hamilelerin duası kabul olur canım benim canı gönülden diliyorum...

gözüünn aydınnn dünya tatlısıııııııı.bebişin dünya tatlısı olur insaallahhhhh.
kızlar bende tedavime başladım dün ilk ignemi vurundum.bugun 2. yapacam taki pazartesiye kadar.
lütfen banada dua edin.Allah ım sizlerede bebeginizi sagsalim kucaklarınıza almayı nasip etsin

Allah yardımsın olsun

hepinize çok teşekkür ediyorum evladın da hayırlısı Allahım sanada versin canım bebek için uğraşan herkesi görsün rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…