Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orası senin evin elin herifleri ile sen mesajlaşmadın elin fahişesiyle mesajlaşan evi terk etsin sen neden terk edip zor duruma düşeceksin, rahatlayacaksan sen kov evden kocanı at eşyalarını kapının önüne. kadın yalan söylemiş yanlış atılmaz bu mesaj yalnız kocan eğer suçlu olmasaydı bence bu kadar alttan almazdı.suçlu psikolojisinde. bence kadını rezil et herşeyin bir bedeli olmalı
Kadin atmis esime o mesaji canim.ben gorunce delirdim. Yanlis yollamisdir felan diyo. Ara hemen sor dedim.yanimda konuscaksin dedim. Arayim ver dedi. Aradi kackez ama cikmadi kadin tele. Ben kendi numaramdan saydim kadina. Sana dava acacam kocan ne mal oldugunu ogrensjn cocugunu elinden alsinda anyayi konyayi gor dedim.
Ozur dilerim yanlis olmus diye geri yazdi..
Tabi yemedim hicbirini ama hala evimde oturdugum icin yemis duruma dustum
Kovdum evden ama gitmedi.
Kadin profiline resim koymus
Yasama bir sans ver diye bi siir yaziyor ustunde.
Googleden aratin gorursunuz.
Yuzdeyuz aldatildim biliyorummmm
Inan bana tipsiz sekilsiz dirdirci biri degilim yemin ederim.
Ama neden yapdi bunu bana anlamiyorum.
Kovdum evden ama gitmedi.
Kadin profiline resim koymus
Yasama bir sans ver diye bi siir yaziyor ustunde.
Googleden aratin gorursunuz.
Yuzdeyuz aldatildim biliyorummmm
Inan bana tipsiz sekilsiz dirdirci biri degilim yemin ederim.
Ama neden yapdi bunu bana anlamiyorum.
Hatayi kendinizde aramayin. Adamin kendi karaktersizligi. Telefon dokumlerini inceleyin emin olmak istiyosaniz. Bir de kadinin kocasina soylemeyin gelip sizin kocanizi öldürse ne yapacaksiniz? Namus meselesi sonucta
Canım benim rabbim sabır versin.çok zor bir durum.ayrıl demek kolay ya o küçük yavru ne olucak,birde bekle bakalım daha fazla kanıt geçicekmi eline,daha fazla birşey görürsen ayrılma kararını verebilirsin.ama hemen affetme süründür onu.allahım neden bu erkekler bu kadar zalimleşti.hanımlarının ahından hiçmi korkmuyorlar.
beklixorum ama cok zor gercekden.
ısten geliyor bisey olmamis gibi davraniyor.
Kiziyla oynuyo. Kizimda deliriyo onu gorunce babacim diye .
ıste ozaman daha cok yikiliyorum.
Cok piskolojim bozuk uyuyamiyorum oturamiyorum.
Karisdi butun duygularim
anlıyorum canım seni. Rabbime sığın inşallah hakkında hayırlısı olur.senin durumunda olan okadar çok kişi tanıyorumki,çok zor şüpheyle yaşamak öldürür insanı.ailen senin yanındamı,her halükarda yanında olurlarmı.
eşinizin telefon dokumanını cıkarn hersey ortaya cıksn..
Ben zaten aldattigindan eminim.o.inkar etse bile. Dokumani alsamda gorcem almasamda biliyorum eminim
Hala burda durdugum icin asil kendimi affedemiyorum.
Evet kizlar aldatildim. Adimi gizliyorum yeni isim aldm.
Cok zor bi durum.allah kimseye yasatmasin.
Is yerinden pislik bir bayandan gelen msjla ogrendim. Bu bayan evli 3yasinda kizi var ve gordugum biri.
Kendimden nefret ediyorum.
Mesajda soyle yaziyordu. "Biliyorum.sonu yok ama ben.neyim" bizimki tabi sonuna kaadar inkar modunda.
Resim ckdim mesaji. Nosunu almak icin o pisligin.
Ekledim rehberime. Whatsappi varmis. Hemen saydim sayisdirdim tabi. Sadece yazdigi sey"ozur dilerm yanlis oldu"
Esim hala.inkar.ediyor.
Ben seni aldatmadim seni cokseviyorum anlamiyosun beni. Nelerrr nelerrrr.
Bitsin dedim tiksiniyorum.senden dedim
Yataklarimizi ayirdim. Ailem yok burda.kucuk cocum var.
Kendimden nefret etmemin nedenide ne yazikki hala bu adamla ayni evde olmam.
Haftalar gecti hergun sevdigini soLuyor opuyor sarilmak istiyor. Yuz bulamadigi halde devam ediyor.
Diyeceksinizki ayril.
Bu soruyu cok kez sordum kendime "ayrilmalimiyim" evet! Ama ayrilmadim hala burdayim. Cocugum.icinmi bilmiyorum. Kafayi yemek uzereyim.
Resmen piskolojim bozuldu. Whatsappde arastiriyorum acaba ayni saatte online oluyolarmi yazisiyolarmi diye. Bi saat haber alamayim yazip duruyorum.ne yapiyon.nerdesin diye.
Kafayi yedim rssmen. Yuzune.karsi dedim. Beni kendinden soguttun guvenmiyorum sana dedim.
Ben inanki aldatmadim seni.diyor.
Burayada icimi dokmek.icin yazdim
Hickimseye anlatamiyorum.
Iyi kotu yorumlara acigim.
Cunku hala bu evde kalmamin iyi olmadigini bildigim halde burdayim. Ve sonumuzu gormuyorum.
Hakkimda hayirlisi.
Kamu kurumundalar.
Bu kadin birinci katta esim 5inci katta.
2bin kisi calisiyolar.
Demekki is geregi cok gorusuyolardiki yakinlasip aldatildim boyle. Oldurmek istiyorum ikisinide resmen.
Neden inkar ediyo anlamiyorum hersey ortada.
Bende aptal gibi zaten evi bekliyorum bulunmaz hint kumsiya esim.