Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1,5 yıllık ilişkimde yapmadıgım iyilik,taviz,destek,sahiplenme kalmayan ilişkimde bugün beni aldattıgını ögrendim... 6.hissimde hep beni rahatsız eden bişiler vardı tahminim gercek cıktı ve bitti... evlilik hayalleri kurarken![]()
bu arada ona öyle güzel ders verırdımkııııııı evini başına yıkardım onun rezıl ederdım onu mahalleye 3.5 tabak çanak kırmakla bırakmazdım onu namussuz herıf çok sinirlendim bak şimdivalla helal olsun sana senın yerınde olupta hala yalanlarına inanan salaklar var sen hiç degılse zekıymışsın yememışsın.emın ol sana bunları yapandan çıkar bıyerlerınden ynısını onada birileri yapıcaktır.verdigin emekler emın ol yerde kalmıycak ben buna inanırım hep sen olması gerektıgı gibi davranmışsın emın ol ve kendını suçlama eger böle oldugunu bilseydın böle davranmazdın sen gayet normalsın tatlı o.şerefsizlık yaptı sana senı o kaybetti o üzülsün sen sakın üzülme belki şuan senı anlıyorum için acıyı emeklerıne verdıgın degerlere ama yanlız bunları yaşıyan sen degılsınkı çogunluk fazlasıyla var bıl bunu degmıcek biriymiş unutucaksın daha kolay olucak her acı bir tecrübedir hayatta bu tecrübeler gün gelıcek işine yarıycak bir daha inanmıycakısn bu erkek milletıne takiiiii senı hak eden biri çıkana dek sevgiler
canım öncelikle geçmiş olsun benim konumu okudunmu bilmiyorum ama ben 8 yıllık ilişkiden sonra evlendim ve 15 günlük gelinken aldatıldığımı öğrendim, 2 kez şans verdim ama uslanmadı şimdi durumumuz mahkeme aşamasında...Diyeceğim şu ki yolun başındasın evlenmeden gördün sakın affetme yoksa bu tip insanlar evlenincede değişmiyor sonra yanına kalan yıkılmış hayaller oluyor...Bırak gitsin ve yeni bir sayfa aç kendine
tanısmıyoruz tanıdık degilim, öyle olsa görüsürdük dimi dedim.bende öyle umuyorum dedi.ve ben oldugumu anlasaydı cafeye gitmesine kıl oldugumu biliyor arkadaslrımla dio ama,bana tek te gidiyorum dedi.ben oldugumu bilse bunu konusamazdı :) dogum günümüz aynı gün madem birlikte kutlarız dedim tabi olur dedi,yarın aksam o cafede görüselim dedim nasıl sizi tanıcam dedi beni gördünüz resmimi dedi,telefonlasırız dedim,nosunu istedim verdi benim için yeterince ikna edici tatlım... en basta bi bayanla konusması hataydı,hadi yaptı ben oldugumu caksa ismimi söyler yapma tatlım diyebilirdi,neden demedi,ben arayınca senin oldugunu biliyordum bende seni işlettim demeler,ya ne diyebilir ki zaten,bu aksam buluşcaktık cafede :)) yataktaki ve hali ve koltuktaki kıllar aynıydı pişkinlik yaptıgı baska bişi degil
supersin canim helal olsun :)
evlenmeden icli disli olma demis arkadaslar; yahu bu kiz sevgilisinin bir p*c oldugunu nasil anlayacakti ya??? evine gitmese o killari gormezdi, ozelini bilmeseydi isletemezdi, o pis herifde masum rolune devam edip aldatma rekoruna kosacakti.
tanısmak ıcın can atan bır kıza hayır dıyecek bır erkek tanımıyorum ben daha .
en mülayim olanı bıle boyle bır yemı asla kacırmaz canım .evet nahoş ama erkekler
boyle canım .hangı erkek red cevabı ceker kı ?
hanı erkek arkadasınız sanal ortamlarda dolanıp kız arasa ,evet bu adam aldatıyordur .
ama kendısıne ısrarla tanısmak ıcın gelen bır kıza hayır dıyebılecek bır erkegın oldugunu
sanmıyorum ben .kısacası boyle numaraları cok gereksız buluyorum .cunku gorecegınız
tablo bellıdır ,durduk yere keyfınızı kacırmaktan baska bırsey degıl
ayni evde yasadigi halde suc üstü yakalamamissa napayim ayni evde oturmayi arkadasim
bu arada konu sahibi arkadas:
ayni evi paylastiginiz halde sen arkadasini nasl suc üstü yakalamadin hic?
madem sactan kildan süphelendin, bir kac gün isin varmis gibi uydurup ortadan kaybolup izleseydin ya