• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende anlatmak istedi kafam karışık bıraz

eDaNuR_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
12
0
6
35
Samsun
merhaba bende bir şey anlatmak istiyorum ne yapmak istediğini anlamıyorum hala bundan 1 ay önce bankaya gitmiştim para yatırmak için orda biraz sakarlık yapıp elimdeki evrakları döktüm oda yardım etti klasık türk filmlerindeki gibi bu arada kendi bankada güvenlik görevlisi konuşmaya başladık tanıştık ama ikimizde çekingeniz galiba ne o benden numara isteyebiliyor nede ben istebiliyorum ama birbirimizi gördüğümüzde çok mutlu oluyoruz konuşuruyoruz şakalasıyoruz bende ondan hoşlanıyorum onun arkadaslarıda bizi bankaya gittiğimiz zaman basbasa bırakmaya çalışıyorlar konuşmamız için bu gun gittiğimde kendisi yoktu arkadası vardı onunla konusurken aradı o kişi arkadasına ne dediyse bence kendin iste vericektir dedi anladıgım kadarıyla numaramı istedi ama yüz yüze geldiğimizde ne oluyorsa bir çekingenlık giriyor ne yapmam gerekiyor acılması benimle rahat konuşması için kafam allak bullak

Back
X