4 hafta 6 gunluk ıste yarın tam 5 haftalık olcaksın
cnm hayırlı olsun benım bıldıgım kadarıyla yumurtlama tarıhın degıl son adet tarıhınden ıtıbaren hesaplanıyor kac haftalık oldugu yanı ıcını rahat tut allah analı babalı büyütsün
aaa ben bunu düşünememiştim sağolcanım teşekkür ederim dediğim gibi kafam hiç yerinde değil zaten yerimseniben
Allah sanada nasip etsin canım inşallah isteyen herkese versin nezamandan beri korunmuyorsunuzbenımde olsa benımde kafam yerımde olmazdı galıba((((((((
Allah sanada nasip etsin canım inşallah isteyen herkese versin nezamandan beri korunmuyorsunuz
5 aydır korunmuoruz yenı evlıyım.esımde sperm azlıgı var(((
endişeleenme tatlım inşallah olur tez zamanda eşine sperm arttırıcı şeyler yedir polen+bal gibi birsürü kürler var sitede olmadı doktora gidersiniz bende çok panik yapıyordum
8.ayımda oldu çok şükür
sağol canım teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için biyerden hesapladım muhtemel doğum 7 ekim çıktı :):) o günleride görmeyi nasip etsin bu duyguyu yaşatan Rabb'im !!!tebrikler canım richberry nin de ddediği gibi yumurtlama günün hesaplanmıyor son adet tarihinden günümüze kadar geçen sürre hesaplanıo hatta son adet tarihinden 3 ay 3 gün geriye gidince yaklaşık doğum tarihi hesaplanıyormuş ben öyle duydum:))
hayırr canım sakın ümitsizliğe kapılma daha çok erken bende senin gibi düşünüyordum olmayack gibi doktora gittim ve beni o kadar rahatlattıki sana anlatamam bende rahizağzı yarası varmış çok panikledim doktor bu engel değil öyle düşünme dedi tedavimi oldum ve hemen hamile kaldım bunu doktorun beni psikolojik olarak rahatlatmasına bağlıyorumne gusel allh sorunsuz bır hamılelık gecırmenı nasıp etsın ınşşş kucagına hırlısıylan almayıda nasıp etsın.bazen butun umıtlerım tukenıor.
normal adet sancımı çekmedim ama adet belirtilerim vardı yani ara ara karnım ağrıyodu ama gelen giden bişey olmadı göğüslerim nerdeyse 12-13 gün önceden şişti son günlerimde kesin adet olucam artık diyordum kendi kendime ama gelen bişey olmadı günümde 3-4 gün geçince test yaptırmya karar verdimayrıca sormak ıstedıgım bısı var normal adet sancısı cektınmı hamıle kaldıgın ay gogus ve kasık agrısı
Canım tebriklerrr:)
nerdeyse aynı zamanayızz :):) bende seni tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallahRıvercİm bu arada bende doĞum tarıhını hesaplattım 10 ekİm cıktı:)
sağol canım teşk.tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?