Bende anne adayıyım.....

arkadaşlar bu dönemde doktor seçimini çok iyi yapmak gerekiyormuş bunu anladım 2 ay oldu hala doktorumdan adam akıllı bilgiler alamadım of ya.. bu nedenle o doktoru terk ediyorum ve şimdi yeni dokktor aramam gerekiyo oy oy

en son burdan müjdeli haberi vermiştim ama şimdi öyle olmayacak sanırım bebegimi kaybettim arkadaşlar hayırlısı olsun ama rabbim bu kötü duyguyu kimseye yaşatmasın inş

tekrar konu açmak istemedim arkadaşlarr ilk bebegımı kaybettım ve şimdi yıne hamıleyımmm 3 ay aradan sonra rabbım bunu sag selamet kucagıma alayı nasıp etsın ınşallah dua edersenız çok mutlu olurum....

slmmmm hayırlı olsun bebegın canım saglıcakla al kucagına al ınşşşşşşş:) sana ozelden mesaj atmıstım bişi sordum cevplarsan sevınırım alhha emanet ol kib

kızzz bende şu an fanalık geçiriyodum...bebeğimi kaybettim deyince.

eskiyi okumuşum yaaaaa offff....

tebrikler canımm allah birdaha kayıp acısı yaşatmasın.

Merhaba nohutlu pilav. Benim de ilk hamileliğimde sorun olmuş ve 8 haftalıkken nisan 2009 da kürtajla sonlanmıştı. Şimde yine hamileyim. Umarım herşey hepimiz için yolunda gider. Hepinize bir sorum var. Ben pkoluyum. 15 gün geç yumurtlayarak hamile kalmışım. Doktor bu durum yumurtanın kalitesini düşürmüş olabilir dedi. Aranızda böyle bir durumla karşılaşıp sağlıklı bir gebelik yaşayan var mı? Cevaplarsanız çok sevineceğim.

kızzz bende şu an fanalık geçiriyodum...bebeğimi kaybettim deyince.

eskiyi okumuşum yaaaaa offff....

tebrikler canımm allah birdaha kayıp acısı yaşatmasın.
ayyyb azıze abla yerlerdeımmm şuan gülmekden yaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy canım benımmm korkuttum senı herhallllkaydirigubbakcemile3

teşekkur ederım canım allah kucagımıza almaı nasıp etsın ınşallah... bu konuda hiç bilgim yok canım ya keşke olsadaa paylaşsam....bilmiyorumkismile

kııııs nohutlum inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız tatlışım canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…