- Konu Sahibi NohutluPilav
-
tekrar konu açmak istemedim arkadaşlarr ilk bebegımı kaybettım ve şimdi yıne hamıleyımmm 3 ay aradan sonra rabbım bunu sag selamet kucagıma alayı nasıp etsın ınşallah dua edersenız çok mutlu olurum....
ayyyb azıze abla yerlerdeımmm şuan gülmekden yaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:kızzz bende şu an fanalık geçiriyodum...bebeğimi kaybettim deyince.
eskiyi okumuşum yaaaaa offff....
tebrikler canımm allah birdaha kayıp acısı yaşatmasın.
Merhaba nohutlu pilav. Benim de ilk hamileliğimde sorun olmuş ve 8 haftalıkken nisan 2009 da kürtajla sonlanmıştı. Şimde yine hamileyim. Umarım herşey hepimiz için yolunda gider. Hepinize bir sorum var. Ben pkoluyum. 15 gün geç yumurtlayarak hamile kalmışım. Doktor bu durum yumurtanın kalitesini düşürmüş olabilir dedi. Aranızda böyle bir durumla karşılaşıp sağlıklı bir gebelik yaşayan var mı? Cevaplarsanız çok sevineceğim.
iştee bu oley ben bılıyodum hayatım tebrıkler cok sevındım canım sag saglım kucagına al ınsallh
inşallah canım benım.... saglılklı ve hayırlı bı bebiş olsunlar inşalah:CüvCüv::CüvCüv:kııııs nohutlum inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız tatlışım canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?