BENDE ANNE OLMAK İSTİYORUM

Byn aLiye

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
135
53
18
30
Çok sıkıldım artık bu durumdan ugraşmskdan bile sıkıldım bir kere düşük yaptım ikinciye hamile kalabilmek için herşeyi yaptım ama 7 ay oldu hala hamile kalamadım. Bir yerde hamile görünce aglayasım geliyo artık canım burnuma geliyo rabbim benimde sesimi duysun artık bende bebegime kavuşmak istiyorum

Duysun artik derken? Duyuyor zaten. Anliyorum beklemek zordur ama isyan iceren sözler müslümana yakismaz. Allahin imtihani. Belki sebepsiz bir omur bebek sahibi olamayabiliriz. Olsak da sonradan da elimizden de alabilir. Sabirla sakin birsekilde beklemek lazim dua ettikten sonra. Bebek sahibi olamamaktan ziyade bu sozlerine uzuldum kardesim. Rabbim hayirli zamanda nasip etsin insallah

Çok sıkıldım artık bu durumdan ugraşmskdan bile sıkıldım bir kere düşük yaptım ikinciye hamile kalabilmek için herşeyi yaptım ama 7 ay oldu hala hamile kalamadım. Bir yerde hamile görünce aglayasım geliyo artık canım burnuma geliyo rabbim benimde sesimi duysun artık bende bebegime kavuşmak istiyorum
Biraz guclu ol . Yedi ay boyle karamsalliga kapilmak icin cok erken ustelik birde dusuk yapmissin birakta vucudun toparlansin hem surekli bebek dusunup kendini yipratirsan gebeligi zorlastirmis olursun ... lutfen bir silkil ve kendinegel biraz pozitif ol bir kez hamile kalmayi basardiysan gene olur ... Rabbim cok bekletmesin ama birde yillardir ugrasanlari dusun ... Allah dogru zamanda hayirlisini sagliklisini nasip etsin ..

cnm isyan etme sıkıntıya düşme bir kere hamile kalabildiysen yine kalabilirsin sadece zaman ver kendine ve allaha tevekkul et sabırla duayla bekle

İsyan etmekten degilde bn bebğmn olmsnı çk istyrm aylar geçtkce düşüge daha çook üzlyrm

Canım bak sana kendimi örnek vereyim.. 3 sene uğraştım gebe kalabilmek için..
Doktor doktor gezdim, hiç ummadığım anda hamile kaldım..
5 aylıktık 6 ayımıza girmemize 2 haftamız vardı ki erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim..
Her zaman için hayırlısını iste.. Allahın takdiri dedim, oğlumu gömdüm topraklara...
Şimdi kardeşinin gelmesini istiyorum, dualar ediyorum..
7 ay çok kısa bir süre bedenin kendini anca topluyo zaten..
Sabretmelisin.. Rabbim yeniden sağlıklı bir şekilde nasip etsin. .

Kızlaaaaaar hamileyiiiiim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ilk yazdığını okuyunca cevap yazacaktım ki hamileyim yazını gördüm. Hayırlı olsun. Zamanı gelince hersey yoluna giriyor bende buna benzer konu açmıştım geçmişte. Sen gibi agladigim çok olmuştu. Sonuç mu 1 yaşına 1 gün kalmış 1 oglum var :))

Allah dualarını biran önce kabul eder inşallah.

Kızlar çoook teşekkür ederim tedaviyle oldu sayılır klomen kullandım bu ay. Pazar günü kan tahlili yaptırmıştım 1.20 çıktı çarşamba günü ise yani dün çamaşırımda akıntı gördüm bi idrar testi yapıyım dedim bi baktım belli belirsiz ikinci çizgi çıkmış ayrıca adetime daha 2 gün vardı gittim kan tahlili yaptrdım hamileyiiiiiiim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin tez zamanda sizinde olur inş

Kızlar çoook teşekkür ederim tedaviyle oldu sayılır klomen kullandım bu ay. Pazar günü kan tahlili yaptırmıştım 1.20 çıktı çarşamba günü ise yani dün çamaşırımda akıntı gördüm bi idrar testi yapıyım dedim bi baktım belli belirsiz ikinci çizgi çıkmış ayrıca adetime daha 2 gün vardı gittim kan tahlili yaptrdım hamileyiiiiiiim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin tez zamanda sizinde olur inş
Ayy ne güzell tebriklerrr,, catlatma ignesi yapildimi??

Hayır canım eşim spermiogram testi yaptrmıştı sonuçlar güzeldi ama doktor bi ilaç verdi vajinada spermler daha hızlı hareket etsin diye

3 tane bi tarafta vardı 1 tane dger tarafta 1 tane olan 22ye kadar büyümüştü diger tarafdakibin 1 tanesi 16 ya gelmişti o gün doltorda bu 22 çatlar dedi 16 olansa büyür bi kaç gün sonra çatlar dedi bnm tahmnme gre o 16 olan yumurta döllendi çünk pazar günü test yapmıştım çıkmamştı 3 gn snra çıktı

3 tane bi tarafta vardı 1 tane dger tarafta 1 tane olan 22ye kadar büyümüştü diger tarafdakibin 1 tanesi 16 ya gelmişti o gün doltorda bu 22 çatlar dedi 16 olansa büyür bi kaç gün sonra çatlar dedi bnm tahmnme gre o 16 olan yumurta döllendi çünk pazar günü test yapmıştım çıkmamştı 3 gn snra çıktı
Ohhh ne güzel gelismis tebrik ederimm tekrar cnm?? Yumurtlama günleri gectikten sonra adete bi 1hafta kala felan kasik agrilarin oldumu peki bende varda acaba kist mi olustu diye korkuyorum

Back
X