Kilona boyuna kan grubunu daha önce geblk yaptn mi yaşını işini son afet tarihini eşinin ble kan grubunu nerde valstgni adını yaşını soruyolar. Bacağına bakiyolar varis varmı diye hamile kalmadan önce kaç kiloydun yanı bekarken bnu soruyolar dha bi çok şey şuan aklımda yok hatta bi dosya aciyolar sizin için her ay düzenli olarak bilgilerin dolduruluyor testler veriyorlar tabi guatir testi idrar testi akciğer testi falnTebrik ederim :)
Rabbim guzel sorunsuz hamilelik, kolay dogum, anali babali hayirli evlat yetistirmeyi nasib eylesin
Kilona boyuna kan grubunu daha önce geblk yaptn mi yaşını işini son afet tarihini eşinin ble kan grubunu nerde valstgni adını yaşını soruyolar. Bacağına bakiyolar varis varmı diye hamile kalmadan önce kaç kiloydun yanı bekarken bnu soruyolar dha bi çok şey şuan aklımda yok hatta bi dosya aciyolar sizin için her ay düzenli olarak bilgilerin dolduruluyor testler veriyorlar tabi guatir testi idrar testi akciğer testi faln
Tebrik ederim :)
Rabbim guzel sorunsuz hamilelik, kolay dogum, anali babali hayirli evlat yetistirmeyi nasib eylesin
Özel diyoruz ama boş...yani işte... ben ne diyim ki,
sonrada acaba benmi pimpirikliyim diye kendimden şüphe ediyorum, insanlar o kadar tuhaf olmasına rağmen kendinden de bir o kadar emin ki...
istirahat et şu kadarlık olmuş şu kadarzaman sonra gel... sadece bunları duyacaksam özele niye gidiyorum ki dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?