Eşin seni dövüyor anladığım kadarıyla.. Ben 3-4 şeyi boşanma nedeni olarak görürüm.. Dayak, Alkol, Kumar, Karı-kız..
Gerisi çözülebilir.
Bence siz çocuğunuz için falan susmuyorsunuz.
Anlamsız bir bağımlılığınız var bu adama.
" dayak alışkanlıkmış" diye bir konunuz var.
Hadi siz her türlü işkenceyi kendinize reva görüyorsunuzda , babanıza nasıl kıydınız?
Babanıza el kaldıran adamın ( hemde yavrunuzun önünde) yanında ne işiniz var sizin?
Ben sizin boşanabileceğinize inanmıyorum.
Bu adam sizi boşarda inşallah yavrunuzda, ailenizde kurtulur bu pislikten.
Eşin seni dövüyor anladığım kadarıyla.. Ben 3-4 şeyi boşanma nedeni olarak görürüm.. Dayak, Alkol, Kumar, Karı-kız..
Gerisi çözülebilir.
bence durumu çocuğuna anlat, yol yakınken ayır yollara, bir dönem sonra her şey senin için daha iyi olacak. bilmen gereken tek şey her şeyin sonu değil...
ama çocuklar...
ben de aynı karar arefesindeyim ama kızıma kıyamıyorum
bir çok makale okudum giden eş çocugu yeterince görürse arayıp sorarsa çocuklar az etkileniyormuş..babası inadına aramaz öyle bişey olsa..
ben henuz o kararı vermedim ama evden gitti ve iki gundur yok !
öyle bişey olduğunda sırf inat için cezalandırmak için kendi evladını kullanan, onu görmezden gelen bi adamla ne yapıyosun hala. hiçbişey düşünmeden bırak onu, ondan baba olmaz zaten..
gerçekten de öyle evladını kullanmaktan çekinmez içimi acıtmak için..
ama kızım ona çok düşkün..babasız bir çocuk büyütmek.. bilmiyorum..
Sevgisizlik çözülmez. Böyle bakıldığı için erkekler bunları yapmayınca sanki çok muhterem varlıklarmış gibi davranıyorlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?