bende artik sona geldim

İlk önce dayak yemenin bir alışkanlık olduğunu öğrendiğin o muhteşem konunu okumuştum, şimdi bunu okudum. Sen gerçekten kocanın sana neden saygı duymadığını merak mı ediyosun? Hani sen kocana söz vermiştin artık dayağı haketmemek için adım atacaktın, psikoloğa gidecektin? Yoksa adamcağıza verdiğin sözleri tutamadın mı?
Sen kendin demiştin hani çok güzel bir kaç söz vardı.. Yuvayı dişi kuş yapar, biz bunu unuttuk. Sevgi bilmemneyse çile çekmek de ibadettir.. Çile derken dayak yemek ibadettir demek istiyordun sanırım, çünkü senin orda şikayetçi olduğun çile dayaktı. Ne oldu neden ibadetine devam etmiyosun? Yuvanı yapmıyosun dişi kuşlar gibi...
Sol yanını dinliyodun sen bi de kk kadınlarını değil.. Herkese de kk kadınlarını, dayak yiyorsan boşan diyenleri değil sol yanınızı dinleyin diye muhteşem bir tavsiyede bulunmuştun hani.. Ne oldu o sol yanın, bir kaç sol kroşeyle unutuverdin herhalde..
Hani senin kocan babanı dövmekte haklıydı, çünkü senin baban da onu kendi evinden kovmuştu. Kızını korumak için ona siper olan, damadını, yine kızını korunmak için, kızının içinde olduğu evden uzak tutmaya çalışan babandan bahsediyorum hani.

Hiç de sana aman çocuğunu kurtar, kendini kurtar boşan falan da demeyeceğim. Niye kötü olan ben olayım, kocacığın bir de sağ kroşeyi çaktı mı ondan iyisi olmayacak nasılsa.
Tek temennim devletin, sosyal devlet ilkesinin bir gereği olarak, sizin evinizdenbir şekilde haberdar olması ve o masum çocuğu sizden koruması.

Mrb cocuk gelisim uzmaniyim demissiniz. Dediklerinize katiliyorum. Ben bosandim kizimla mutluyum ona daha iyi seyler verebiliyorum. Ama babasinin ilgilenmesi cocuga yeterli demissinizya. Kizimin babasi hic ilgilenmiyor. Evlendi simdi cocuguda olcak.artik hic bisey beklemiyorum. Yani size sorcagim ilerde kizim bunun sıkıntısini yasarmi. Karsi taraf mesela bize gostermiyor anne diyormus.kesinlikle öyle bisey yapmadım.ama ilerde kizim bunlari duyup yani iftiralarini bana karsi etki yaparmi. Yada nebileyim kizim icin bu konuda cok üzülüyorum. Oncelerden babasina ilgilen diye arardm ama artik aramiyorum. Hatta arasada muhatap olmam. Kizim 4 yasinda dogdugundan beri bigun bile babalik yapmadi. Nasıl olur kızım icin bilmiyorum. Ben onun mutlulugu icin elimden geleni yapiyorum bu yeterlimidir bilmiyorum.

Son düzenleme:
eski konularınızı da okudum, umarım bu defa vazgeçmezsiniz boşanmaktan; kimse boşanmak için evlenmez tabii ki ama siz kendinizden, ailenizden ve evladınızdan ödün verip evliliğinizi sürdürmeye çalışıyorsunuz; başka bir şehirde yaşamışsınız adam sizi umursamamış, şiddet, hakir görme; bebeğiniz büyüdüğünde ona da böyle davranacaktır eminim ki...

umarım kurtulursunuz, bi sürü insan çıkacaktır boşanma, barış diyen (ailesinden, çevrenizden) çok severler insanların hayatını didiklemeyi... dinlemeyin kimseyi, mesleğiniz var, evladınız var, aileniz var... kimse olmasa bile önemli olan kendinizle barışık olmanız, kendinizi değersiz görmeyin lütfen. kolaylıklar dilerim

Arkadaşım bu ne muhteşem bir yorumdur ağzınıza sağlık şiddetle like butonunu aradım😄

arkadaşım ağzından bal damlıyor içim soğudu resmen işte biz kötü kk kadınlarıydık ya aşkın emeğin karşısındaki gene geldi ama

evet maalesef ki aynı cümleleri kuran çok fazla hastam var üzülerek söylüyorum ki bunun etkilerini yaşar, hatta bu durum ilerideki evliliğini dahi etkiler, erkeklere karşı güvensiz olur Veya ergenlik dönemine girdiğinde göremediği baba sıcaklığını dışarıda erkeklerde arar ve ilk sevgi gördüğüne çok çabuk bağlanır... Anne sen beni göstermemişsin şeklinde tepkisi olacağını sanmıyorum hayır... Lütfen en azından telefonda konuşmalarını sağlayın, çocuğunuzun ruh sağlığı için... Sizin muhatabınız olmalı, olmak zorunda çünkü hala kızınızın babası. Bu gerçeği asla değiştiremezsiniz.

babama el kaldirdi cumlesinde dondum kaldimnasil bu kadar degersizlestirebilirsiniz kendinizi ,babanizi ,ailenizi yazik degil mi hepinize?buyuk konusmak falan degil sirf bu nedenden bile bosanilir.bence siz cocugunuzu dusunuyorsaniz bir an once kurtulun o adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…