kız hep iç çamaşırına çalışmışsın
şaka bir yana benden sana abla tavsiyesi yavaş yavaş al çeyizleri benimde ufukta birşey yoktu ansızın nişanlandım .iyiki zamanında aldığım şeyler var ona rağmen çok zorlanıyorum. sen en iyisini yapıyorsun canım. boyle şeylerin modası geçmez. birtek yemek takımımı aldığıma pişman oldum ben mesela
bencede çok iyi yapmışın yapmayada devam et canım keşke bende yapabilseydim çalışmıyorum ama ailemde yapabilseydi ilk sözlülüğümde almıştık bazı şeyler ama hala eksikler bitmiyor özellkle kampanyalardan elektronık eşyalarda al canımm sonradan çok zorluk çekılıor kendimden blıorm dahaa alamadm mesela elektronjk mutfak robotum dışında bunları kaçırma derim kampanyaları izle devamlı al kenara koy derim elektrk süpürgesi ütü,ütü masası,flan filan al dursun sonradan zorlk çekme derim tavsiyem nişanlı olark bu sana canım benim ailemnde durumu olmadğından ve bir anda nişanladığımızdan zorlukları çekıyorz maşaallah hazırlanmışın baya devam et özelkle elekronıkten yana sana tavsiyem
güle güle kullanmayı nasip etsin allah canım :):):=)
Allah hayırlısını versin inşallah
Beyaz geceliğin markasını istiyorummm :)
Bende en çok yatak örtünü beğendim hangi marka gerçekten çok güzel duruyor.
cok sagolun kizlar daha guzelleri sizin olsun insallah :))
hic bilmiyorum cnm, ben bu yatak ortusunu toptancidan aldim, hani carsilarda oluyor oyle bir arkadasimin dayisi toptanci onun yanina gittik beraber, normal fiyati 400iken ben 250ye aldim :) cok iyi bir indirim yapmisti adam sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?