hayırlı olsun hepsi çok güzeller.. Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin inş.. dünden beri bende hanne ve miss crious un çeyizlerini inceliyordum bi çırpıda bitti seninki hızır gibi yetişti kaydirigubbakcemile3 darısı başıma bende inş burda paylaşcam aldığım zaman
[/ATTACH]
bu bayo takımınıda annem yaptı çok sık kullanacağımı sanmıyorum ama
annenin eline sağlık cok tatlı duruyo bence. bende annemin el emeği göz nuru yaptıklarını kullanmayı düşünmüyorum (kıyamadığımdan)
cnm 1 senen varsa hepsini rahatlikla bitirirsin bayaga halletmissin bile..Hepsini gule gule kullan,servis setini de kendin yapmissin çok şık olmus...
yb2807 sende hg hemşom:) valla çekin resimleri koyun kızlar ya bnm gibi memleket - adet- gelenek bilmeyenler öğrensin:) benimde 1 yıl içinde olcak düğünüm inş. şimdi sadece söz yaptık 1 yıl oldu. laf aramızda benim müstakbel kayınvalidem biraz vurdumduymaz. çok takmıyorum şimdilik ama sonrasında canıma tak ederse 'bizde adet,yapmnız lazım' derim
bnm 1 senem var ama konu sahibinin ne kadar ki bilemiorum
:uhm:[/QUO
benimde yaza düğün ayı tam belli değil ama akrabalara göre ayarlanıcak
nasıl vurdumduymaz hangi konularda anlamadım alışveriş konusun damı düğün tarihi mi?
evet alışveriş konusunda, hazırlıklar konusunda, bayramdır seyrandır bişey alıyım heiye ediyim namına bir iğne bile yok. olmadığı gibi sözlümden sürekli kendisine altın takılar almasını istiyor, hiç ben gelin getircem diye bi derdi yok cadının sırnaşık şey tabi sözlüm de yatırım yapacağı yeri bilio Allah'tan :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?