Bende başladım çeyizlere aldıklarımı teker teker eklicem

inş çok eğlenceli bende baktım onlara evde olanları ekleyim dedim :)iki hafta sonra almaya başlıcam kısmetsee evet darısı başınıza inşallah güzel telaşlar

[/ATTACH]

bu bayo takımınıda annem yaptı çok sık kullanacağımı sanmıyorum ama

Eklentiler

• $Fotoğraf-0109.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 73
  • $Fotoğraf-0108.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 25
annenin eline sağlık cok tatlı duruyo bence. bende annemin el emeği göz nuru yaptıklarını kullanmayı düşünmüyorum (kıyamadığımdan)

hazırlar daha kullanışlı ve daha hoş ben anneme yaptırmıyorum hem yoruluyo hemde çok sevmiyorum sadece adettendir die bi kaç parça olcak sanırım :)

ya bu arada bende aslen sivaslıyım ama ankarada yaşıyorum. hiç bi adet gelenek bilmiyoruz kafamıza göre takılıyoruz. sen bu işlerden anlıosan ara sıra sana sorim mi :1rolleyes:

ooo sivaslılar sayfası olmuş burası bende sivaslıyım bende çeyiz yapıyorum ama hepsinin resmini çekmem için yığınları indirmem lazım çokkk zor o da ama açtığımda resmini çekersem eklerim inşallah yardımcı olucak burası bize kızlar

evet benimkilerde öyle netten bulabildiklerimi koydum bende iki hafta sonra ist gelcem orda çeyizlk alış veriş yapabileceğim nereler var yazarmısınızz

yb2807 sende hg hemşom:) valla çekin resimleri koyun kızlar ya bnm gibi memleket - adet- gelenek bilmeyenler öğrensin:) benimde 1 yıl içinde olcak düğünüm inş. şimdi sadece söz yaptık 1 yıl oldu. laf aramızda benim müstakbel kayınvalidem biraz vurdumduymaz. çok takmıyorum şimdilik ama sonrasında canıma tak ederse 'bizde adet,yapmnız lazım' derim

cnm 1 senen varsa hepsini rahatlikla bitirirsin bayaga halletmissin bile..Hepsini gule gule kullan,servis setini de kendin yapmissin çok şık olmus...

cnm 1 senen varsa hepsini rahatlikla bitirirsin bayaga halletmissin bile..Hepsini gule gule kullan,servis setini de kendin yapmissin çok şık olmus...

teşekkür ederim canımm sıkıldığında denemek istemiştim denedim ortaya bu servisler çıktı:):) 2 sene nişanlılık süresi baya uzun gelmişti çok önemsemedik ama zaman çok çabuk geçiyor ya 1 sene nasıl geçti anlamadım bu sene daha hızlı geçer sanırım:S

nasıl vurdumduymaz hangi konularda anlamadım alışveriş konusun damı düğün tarihi mi?

nasıl vurdumduymaz hangi konularda anlamadım alışveriş konusun damı düğün tarihi mi?

evet alışveriş konusunda, hazırlıklar konusunda, bayramdır seyrandır bişey alıyım heiye ediyim namına bir iğne bile yok. olmadığı gibi sözlümden sürekli kendisine altın takılar almasını istiyor, hiç ben gelin getircem diye bi derdi yok cadının sırnaşık şey tabi sözlüm de yatırım yapacağı yeri bilio Allah'tan :hooray:

anladım o adet yöre farketmiyo ki almayan hiç bi şekilde almıyo yani

ya kendi alacağından değil zaten de. maddi açıdan alamaz yani istese de. ama insan düşünür kız alıyorum , marketten sakız almıyorum der. oğluna yol gösterse şöle yapılır böle edilir dye o da yeter:)

sözlüm bayramlrda filan geliyo işt kendince bişeyler almış etmiş, annesinin ablasının filan geleceğinden haberleri var. demiyolar ki oğlum şunu alcana bunu al, şöle yap, pazar poşetinden çıkar da bi bohça yapalım vs. :)

neyse cnmcım senin topicini katletmeyeyim ben 'bir derdim var' köşesine topic açayım :hulya: a.s

çeyizlerinin takipçisiyim artık, 4 gözle beklicem yeni resimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…