Bende başladım çeyizlere aldıklarımı teker teker eklicem

aynı durumdayız hayırlısı olsun diyelim canım boşver karışmasınlarda alıp almamaları o kadar da önemli değil zaten aldıklarınıda hiç beğenmiyorum çok özensiz şeyler

aynı durumdayız hayırlısı olsun diyelim canım boşver karışmasınlarda alıp almamaları o kadar da önemli değil zaten aldıklarınıda hiç beğenmiyorum çok özensiz şeyler

evet canım haklısın. ama netice de oğluna kız alıyo bunun farkına varmasını istiyorum sadece. bide bnm ailem çok yufka yüreklidir, haya eder bişi istemediler hiç. o da enayi yerine koyuyomuş gibi hissediyorum sadece. sözlümle konuştuğumuzda o da farkına vardı ve bana hak verdi. hatta bundan sonra hani annem vefat etmş gibi düşün herşeyi bana söyle dedi. yani annesinin olaya ilgisizliği ona bunu bile söyletti. kendileri bilirler valla ortada bişey yok sanki husumet varmış gibi muamele. Allah sevdiğimizle aramızı bozmasın o yeter olumunekankayizsmile

güle güle kullan canım çok güzel zevkin var
bende üşenmesem bende açıcam topic ama kim uğraşıcak diyorum

Walla buradaki bütün çeyizciler süper iş çıkarmışlar. Maşallah neler neler alınmış. Benimkiler de bittti artık diyorum, bu sayfalara her baktığımda "aaa bu bende yok almam lazım" diyorum bu sefer. Güle güle kullanın aldıklarınızı. Benimkiler hep kolilerde modellerini renklerini bile unuttum çeyizler taşınacağı zaman fırsatım olursa çekip ekleyeceğim inş. :)

canım bozma hiç moralini benim kayınvalidem de eşyaları yeniliycem diye tuturdu ordulu benim sevgilim fındıkları büyükbaş hayvanları falan var kaynanam şey diyomuş bana demedi de fındığı satınca yatakodamı değiştiricem perde yaptırıcam diyomuş salon takımını değiştirdi zaten ama takma kafana ben şey diyorum biz ailece kalkıp onların memlekete gidince temiz eşyası olsun istiyo diye yorup sinirlenmemeye çalışıyorum sende takılma sevdiğinle aran iyi olsun yeter benim öle allaha şükür

güle güle kullan cnm hepsini..:) sitenın cok yararı olacagına emınım.. bana heves depoladı son hız alıyorum ben sende bu cılgınlıga varacaksındır..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…