evet beni pek cogunuz tanıyor aşılamamda falan hep beraberdik ilk aşılamamdı ve düşük yaptıgımı ögrendim bugün dr dan ama kanamam ve agrılarım devam ediyor dr içinde parca kalmış onu almalıyız dedi bende genel anastezi ile oldugu için ve düşügü ögrendigim için yaptırmadım erteledim yani ne yapacagımı bilmiyorum kendiliginden o parcalarda düşermi ve üzgünüm:çok üzgünüm:
evet beni pek cogunuz tanıyor aşılamamda falan hep beraberdik ilk aşılamamdı ve düşük yaptıgımı ögrendim bugün dr dan ama kanamam ve agrılarım devam ediyor dr içinde parca kalmış onu almalıyız dedi bende genel anastezi ile oldugu için ve düşügü ögrendigim için yaptırmadım erteledim yani ne yapacagımı bilmiyorum kendiliginden o parcalarda düşermi ve üzgünüm:çok üzgünüm:
cok teşekkür ederim arkadaşlar evet Allahım bizleri 1 şekirde sınıyor isyan etmemek lazım bunada şükür ve düşük sonrasında geride kalanları temizletmem lazım gercektende cok sancım oluyor
teşekkürler canım.yarın nasip olursa dr a gidip aldıracagım ama ben genel anasteziden korkuyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?