amin melek arkadaşım ve kuzi haklısın aslında bu acılardan daha iyi 1 an önce kurtulmak istiyorum ama düşük yapanların hepsi acaba sonrasında bu işlemi gercekleştiriyorlarmı
evet beni pek cogunuz tanıyor aşılamamda falan hep beraberdik ilk aşılamamdı ve düşük yaptıgımı ögrendim bugün dr dan ama kanamam ve agrılarım devam ediyor dr içinde parca kalmış onu almalıyız dedi bende genel anastezi ile oldugu için ve düşügü ögrendigim için yaptırmadım erteledim yani ne yapacagımı bilmiyorum kendiliginden o parcalarda düşermi ve üzgünüm:çok üzgünüm:
evet beni pek cogunuz tanıyor aşılamamda falan hep beraberdik ilk aşılamamdı ve düşük yaptıgımı ögrendim bugün dr dan ama kanamam ve agrılarım devam ediyor dr içinde parca kalmış onu almalıyız dedi bende genel anastezi ile oldugu için ve düşügü ögrendigim için yaptırmadım erteledim yani ne yapacagımı bilmiyorum kendiliginden o parcalarda düşermi ve üzgünüm:çok üzgünüm:
destekleriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır arkadaşlar o kadar acıdan sonra 1 dahaki aşılamamı ne zaman yaptırmam konusunda kararsızım
Canım bana yazmıştın burayada yazmak istedim.Allahım sana sabır ve sağlık versin.Bak bende düşürdüm.Demek bebeklerimiz sağlıklı değilmiş.Allaha şükür yolun başında böyle olması hayırlıymışki düşürdük.Sonradan acısına katlanmak daha zor olurdu.Sen biran önce kürtajını ol onda hiç bişey yok ve bir an önce bebeğine kavuşmak için çıkacağın yola çarçabuk kendine hazırla.Biz hep birbirimizin yanındayız.Allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?