Bende bebegimi kaybettim maalesef düşmüş

amin melek arkadaşım ve kuzi haklısın aslında bu acılardan daha iyi 1 an önce kurtulmak istiyorum ama düşük yapanların hepsi acaba sonrasında bu işlemi gercekleştiriyorlarmı

amin melek arkadaşım ve kuzi haklısın aslında bu acılardan daha iyi 1 an önce kurtulmak istiyorum ama düşük yapanların hepsi acaba sonrasında bu işlemi gercekleştiriyorlarmı

Canım hiç başıma gelmedi ama bildiğim kadarıyla hepsi değil, içerde parça kalmış olanlar yaptırıyo sadece

üzlüme demek kolay üzüleceğini biliyorum çünkü. ama bi tesellin var unutma en azından tuttuğunu biliyorsun. böyle şükret ve dua et. ya hiç tutmasaydı. hiç umudun olmasaydı. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.

çok üzüldüm canım aynı şey benimde başıma geldi ağustos ayında bende bebeğimi düşürdüm kürtaj olmak gerekiyo malisef ama hiç korkma uyuyosun uyandığında her şey bitmiş oluyo sadece üzgün oluyosun.bak ben o günleri atlattım şimdi yeniden deniyorum sende biran önce kendine gel yeniden başla geçmiş olsun sakın kürtaj sonrası üşütme dikkat et kendine

teşekkürler gülşah ve 1 şey soracagım kürtaj olmadan parcalar kendiliginden düşmüyormu ben belki düşer diye yaptırmadım düşmezmi?

darkinlife canım o gün zaten bebegin düştügünü ögrendim 1 de kürtaj yaptırmaya psikolojim el vermedi belki kendiliginden düşer bütün düşük yaptıranlar kürtaj mı yaptırıyor diye düşündüm ama sanırım yaptırmak gerekiyor

çok geçmiş olsun . çok üzüldüm düşük yapmana ama sağlığını ihmal etme sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek için önce kendine bakmalısın. korksan da parçaları aldırmanı tavsiye ederim. rabbim en kısa zamanda tekrar verir inşallah.

arkadaşım geçmiş olsun çok üzüldüm bebeğini kaybetmene
allahım bundan sonrası için senin ve bizlerin kucaklarını boş bırakmasın allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip eylesin

canım çok üzüldüm. allah hepimizin hakkında hayırlısını versin canım.parça kalmaması için olman gerekiyor canım kürtajı

çok geçmiş olsun arkadaşım.inan çok çok çok üzüldüm.ama Allah sana sağlık versin sende dikkat et ki bebeğine sağlıklı olarak hazırlan.parçanıda aldırmanı tavsiye ederim.genel anestezi çok rahat bir işlem bence.yinede sen bilirsin.her koşulda yanındayız.Allah sabır ve sağlık versin sana...

Canım bana yazmıştın burayada yazmak istedim.Allahım sana sabır ve sağlık versin.Bak bende düşürdüm.Demek bebeklerimiz sağlıklı değilmiş.Allaha şükür yolun başında böyle olması hayırlıymışki düşürdük.Sonradan acısına katlanmak daha zor olurdu.Sen biran önce kürtajını ol onda hiç bişey yok ve bir an önce bebeğine kavuşmak için çıkacağın yola çarçabuk kendine hazırla.Biz hep birbirimizin yanındayız.Allaha emanet olun...

Geçmiş olsun canlarım tekrar. Umarım hepimizin yüzü güler birgün.Bu günleri atlatırız.Hayat bundan ibaret. Kimileri doğuyor kimileri ölüyor.Allahın takdiri. Dünyanın kanunu bu. Biz sadece araçız.Mutlaka ki çok zor yaşanılan şeyler. Önemli olan bunun üstesinden gelebilmek. Lütfen güçlü olmaya çalışın. Rabbimin mutlak bir bildiği var ki yaşıyoruz bunları. Ondan daha mı iyi bilecez ki iyiyi kötüyü. doğrunun ne olduğunu. Tabiki hayır. O yüzden tekrar tekrar söylüyorum. Rabbim hepimiz için hayırlısı ne ise onu versin, onu yaşatsın. Unutmayalım yaşanılan her şerde bir hayır vardır. Allah sabrımızı artırsın. Bu günlerimize şükredelim. Bizlere dermansız dertler vermesin, bunun için dua edelim.Bizleri daha kötüsünden korusun. Sakın bundan kötüsü var demeyin. Neçe dertler var. Da dün 8 şehit haberi aldık. Genç delikanlılarını kaybeden annelerimize burdan başsağlığı diliyorum. Allah tüm mehmetçiklerimizi korusun.

canım şimdi konuşması kolay bizler için rabbim sabır versin bundada vardır bir hayır deyip yeni bebişler için çalışmaya devamyerimseniben

arkadaşlar her birinize ne kadar teşekkür etsem azdır evet cok üzülmüştüm özellikle eşim cok üzülmüştü ama dediginiz gibi en azından bebegimiz oldu düştü ama 1 dahaki sefere daha dikkatli olacagım inşallah ve kanamamın ve sancılarımın gecmesi için galiba kürtajdan daha fazla kacmamalıyım

çok geçmiş olsun canım allah sabır versin üzüntünün yanında birde böyle rahatsızlıkları yaşamak çook yıpratıyor insanı en kısa zamanda toparlanıp tekrar tedavine başlamanı ve allah yüzünü güldürüp bebeğini kucağına almanı dilerim.

Çok geçmiş olsun canım.Ne kadar üzüldüğümü anlatamam:çok üzgünüm:.Allah sana sabır versin.Herşeyde bir hayır vardır.Sen en azından hamile kalabildiğini gördün bi dahakine inşallah kucagına almakta nasip olur.Kendini üzme biran önce toparlan ve yola devam et .Hepimiz yanındayızŞeniz

destekleriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır arkadaşlar o kadar acıdan sonra 1 dahaki aşılamamı ne zaman yaptırmam konusunda kararsızım

destekleriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır arkadaşlar o kadar acıdan sonra 1 dahaki aşılamamı ne zaman yaptırmam konusunda kararsızım

Canım böyle küsüp ümitsizliğe kapılıp boşverme, doktora göre nezaman uygunsa ozaman yaptır aşılamanı, her geçen gün bizler için büyük kayıp, zaman öyle çabuk geçiyoki bi bakmışsın yolun sonlarına yaklaşmışsın o yüzden sakın uzun aralar verme Allah yardımcın olsun

Sevgili Elenya ve Bebişlerim,
Sizleri çok iyi anlıyorum ve üzüntünüze gönülden inanıyorum. Allah sabrınızı verecektir bundan emin olun. ben de mikro enj. denememden sonra ve kendiliğinden oluşan gebeliğim sonlanınca aynı şeyleri defalarca yaşamıştım ama inanın gönülden sabır istedikçe, kendinizi daha kuvvetli hissedeceksiniz.
Şu anda kelimelerin ve size söylenen şeylerin manasız-eksik kaldığını biliyorum ama sakın kendinizi bırakmayın ve bir sonraki deneme için dimdik ayakta durun. Allah size yardım edecektir.
Bir de işin başka boyutu var, zaten tek tesellemizi de bu ya. Düşen bebekler doğal seleksiyonla kaybediliyor. Yani Tanrı onların sağlıksız bebekler olduğu için tutunmasına izin vermiyor. Bu yönünü de düşünüp kendinizi rahatlatmaya çalışın. Ama ne olur, yaşadığım için çok iyi biliyorum, kendinizi salıvermeyin, çevreye küsmeyin, neşenizden hiçbirşey kaybetmemeye çalışın... Siz kendinizi ne kadar üzerseniz bir o kadar yıpranacaksınız ve maalesef gerçekleri üzülerek değiştiremeyiz, öyle değil mi?
Hadi canlarım, bugün sabaha daha güzel başlayın ve herşeyi bir kenara bırakın. Yarın herşey daha güzel olacak.
Sevgi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…