bende bebek istıyorummmm yaaaa

vilmaa

gönlümde olanı ömrüme yaz
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
960
0
96
İstanbul
arkadaslar ayın 18ınde doktora gıttım bebek ıstedığımı soyledım. henuz denemeye yenı başlamıssınız denk gelmemıştır bır sorun olduğunu dusunmuyorum dedı. sonra attan yumurtalıklarıma baktı... yumurtanın catlama gunu yaklaşık bır ıkı saate catlar gıdın evde ılışkıye gırın dedı.. acaba tutmuşmudur dıye dusunmeden edemıyorum habeıre bır belırtı aramakta cok zor acaba tutmuş olsa bır kadın bunu hıssedebılırmı bı tuhaflık yaparmı rahımdekı bu hareketlılık kadında.. rabbım ısteyen herkese vesın ınşallah:44:

hayırlı olsun canım öncelikle şu an cok erken adetini bekle hamileysen adetine yakın belirtiler olabilir en erken kasık agrın olabilir gögüslerin ağrıyabilir sık idrara cıkmaya başlayabilirsin tabi her kadında olacak diye bişey de yok en garantisi adetinin geçikmesi olacaktır allah gönlüne göre versin

cok saol arkadasım erken olduğunun farkındayım ama bu aralar adet gunlerımde tuhaf 28 gunde bır felan oluyordum 26 ya kadar dustu. netten hesaplıyorum tutmuyor. gecen ay ayın 15 ınde adet olmam gerektığını gosterıyordu adet hesaplayıcı ama ben 8 ınde lekelendım 10unda adet oldum. bende öle erkenden lekelenme gorunce yerleşme kanaması sanıp umıtlenmıştım. sımdı ayın 4 u gosterıo ama bılmıyorum artık kacında gelır bu sefer.. doktorda ayın basında kandan baktırabılırsın dedı hayırlısı ınş..

canım inş hakkında hayırlısı olsun ama şimdiden stres yapma bazen belirti olmayabiliyo ben sadce regli belirtileri yaşadım kesin regli olcam dedm ama rabbim bebişimi verdi inş görmekte nasip olur dedgm gibi gününü bekle inş istegn olur belirti arama çünkü insan deli gibi oluyo inan

offf bılmezmıyım yaa( cnm send ehamılesın ve doğum yapmadın daha anladığım kadarıyla.. rabbım tez zamanda kucağına alıp doya doya koklamayı nasıp etsın ınş... beklemek cok zor ya sakın olmaya caışıyorum elımden geldığınce bu ay olmadı bıdahakı ay dıyorum ama gelde gonlume soz gecır

herşey hamile kalmak degl canım hamile kalınca bukezde kaybetme korkusu oluyo ve bazende kaybediliyo bende ilk bebegimi kaybettm şu anda 7 haftalık hamileym inş bu kez görmk nasip olur o yüzden canım seni anlıyrm ama daha stres için erken herşeyn hayırlısını iste allahtan canım eger hayırlıysa nasip etsn çok sagol dileklern için ama dedgm gibi sabret canım bebişin sana gelck inş

cnm eğer yumurtlama zamanındaysan hergün beraber olun..ayaklarınıda ilişkiden sonra duvara yasla yukarı doğru tut yani öyle bi yarım saat fln bekle..Allah izin verirse olur..denemekten sıkılma bu ay olmazsa bidahaki aylara olur kafana takma...hmn anlayamassn tutup tutmadığını ama adetine yakın uyku halin çok olabilir göğüslerin sızlar kasıkların ağrır adet belirtisi gibi yani..kendini umutlandırmadan bekle adetini...Allah hayırlısını versin

evet aslında sende haklısın.. senı hç tanımıyorum ama dualarım senınle.. dualarım bebek ısteyen herkesle.. hatta bebeği olanlarda onların uzun ömurlerıne eslık etsınler ınş:)) acele ettığımız bılıyorum.. 2.5 senelık evlıyım.. daha sadece 2 aydır duzenlı ılışkıyle bebek denıyorum.. şimdi abana bı senelerdır denıyoruz delının zouna bak dıyenlerde cıkacaktır ama napayım... ben bebek ıstemedığım ıcın yapmadım değilki.. sadece durumlar bebek yapmaya elvermedığı ıcın yapamadık.. o yuzden bana ıkı aydır değil 2.5 senedır cocuğum olmamış gıbı gelıyo(

amın cnm saol.. işte elımden gelen herseyı yaptım gerısı takdırı ılahı artık o ne derse o olcak...

ben öyle düşünmyrm canım seni anlıyrm bende evliligmn 9.ayında ilk bebegime sahip oldum ama erken kaybettm sonrada bi kaç ay sonra tekrar bebgime kavuştm artık hayırlısı sagpl canım allah razı olsun ama sabret canım yeni başlamışsın inş seninle olck bebişin burda paylaşıldıkça azalıyo inan stres ve olmayanlarda burda bişeyler ögrendkçe bebişine kavuşuyr yumurtalama zamanlarını iyi degerlendr ilişki sonrası ayaklarını dik canım kal öyle bisüre sonrada duşta içini yıkamamaya çalış doktorum demşti

Hamile kalma sürecinde en önemli şey sakin ve pozitif kalmayı başarabilmektir. Hiç düşünmeyin tuttu mu tutmadı mı diye. Kendinizi mutlu edecek şeyler yapın, ne bileyim, ilişki sonrası televizyonun önüne uzanın, sevdiğiniz tatlıdan yiyin vs. Stres yumurtalıkları da spermi de olumsuz etkilermiş.
Dilerim en kısa sürede güzel haberlerinizi alırız.

hayırlısı olsun..
inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine...
stres yapma rahat ol en önemlisi bu...
zaman göstericek artık..
beklemek çok zor ve sıkıcı biliyorum ama başka çarede yok...

arkadaslar bugun süphelı ılişkımın 7 gunu.. bugun benden yumurtlama zamanında gelen akıntıdan daha koyu kıvamlı (balgamsı bişey) rengını tam anlıyamadığım sanırım renksız bır akıntı geldı.. bu akıntının gebelık akıntısı olma ıhtımalı nedır.. bu arada adetıem ortalama bır hafta var.. bılgısı olan varsa cvp versın lutfen...

canım merhbaa
inşllah yakın zamanda hamıle olursun
ama sana tavsıyem fazla ustune dusme daha yenıymıs bak
bazen sırf beklentılerden dolayı olmuyor
8 ay her seferınde bekledım 9. ayda hiç beklemedim o ay oldu
biraz oluruna bırakmak gercekten etkılı

inan elımdne gelenı yapıyorum rahatlamaya calışıyorm ama sanırım bu konuda basarısızı eğer tutmazsa bı kaç ay sonra bende her ay beklemekten vazgececem sanırım.. senın adınada cok sevındım rabbım kucağını doldursun ınşallah (yanı doğum yaptınmı bılmıyorum ama yaptıysanda allah bağışlasın:):):)

bılıyorum baslarda buna engel olmaz bıraz daha zor
ama sen kendını rahat bırak bak edet gunune daha varmıs
dusunme bı o gun gelsın
akıntı işleri falanda tutmaz herzaman belli olmuyor su anda ne desek yalan olur
doktor bıle anlamıyorkı ben 4 haftalık hamıleymısım doktora gittimde kadın bana kist var dedı akıntın var dedı
bebek olması ıcın bır an önce tedavıye baslayalım dedı hamıleymısım duusn
o yuzden ıcını ferah tut bi problemde yokmus ne guzel oluruna bırak
ben adet gunum 10 gun gectı oyle test yaptım dusun :))

daha dogum yapmadım daha cok var henuz 3 aylık inşallah aminnnn
sende umarım bir an önce hamıle kalırsın merak etme

saol cnm ya ıcımı ferahlatın.. ama bu doktorlarda bı halttan anlamıyolar delı edıyorlar adamı... zaten bu ay atesle kontrol edeyım dedım bı kaç gundurde grıbım oda tutmadı yanı... allah bıle dıo heralde bırak bu ısın pesını vercem zaman vercem dıe

dktor evet cok önemli
ama sende zaten bi sorun yokmuş içini gerçekten ferah tut o zaman daha kolay olacak
sen ne kdar süredir düşünüyorsnkii ??
sen önce Allah a bırak bak bakalım ne olacak bi sorun varsa oturup o zaman dusunursun
ama su anda ona bırak inşallah yakın zamanda olur

bana guleceksın bılıyorum ama duzenlı ılışkıyle ıkıncı denemem.. aslında ben doktora bebek düşünüyoruz ama oncesınde bı problem varmı yokmu öğrenmek ıstıyoruz eğer bırımızden bırınde bı sorun varsa boşa kurek cekmıyelım.. yoksa allah verene kadar denerız dedık.. oda benı alttan muayene ettı tamda yumurtam olggunluğa ulaşmış catlamak uzere tahmını ıkı saate catlarr... o yuzden esınınde spermlerını zıyan etmıylım sız eve gıdıp ılışkıye gırın dedı.. yanı benım asıl amacım gebelımk oncesı testlerımı yaptırmaktı ama yumurta denk gelınce gerek duymadı.. esımınde benımde akrabamızda sperm le sorunu olan ınsanlar olunca ıcımız rahat etsın ıstedık sadece.. ayrıca benım yumurtlamamda sorun yok ama kanallarım ne durumda allah bılır.. kuzenımede bugun tup bebek yapılar yanı.. ınsan ıster ıstemes etkılenıyo tek ıstedığımın esımınde benımde her konudan sağlıklı olduğumuzu bılmektı.. bu arad benımle ılgılendığın ıcın cok saol gercekten konuşmaya ıhtıyac duyuyor ınsan bu konuda:26:

canım şöyle bi durum var şimdi
bende ilk etapta gittim varmı yokmu bişey diye
daha yeni oldugu için ultrasonla alttan bakıyorlar dediğin gibi bişey varmı yok mu eger ki yoksaa
zaten 1 sene normal bırakıyorlar akısınaa ilk etapta bişey yapmıyorlar
öyle dediğin gibi herhangi b itestler falanda istemiyorlar
beni eşimle ilgili bi yere yönlendirdi sperm sayısı için eger cok merak ediyosanız ölçtürün ama acelesi yok su anda dedi
doktor sana da yeni oldugu için detaylı bişeyler istememiştir
sen muayneni olmussun güzel güzel sımdı en azından bi kaç ay oluruna bırak
öyle aılemizde olmayanlar var giibi düşüncelerede hiç kapılmaa
ayrıca tamam düzenli ilişkiye gir ama
ben düzenli ilişkiye girerek hamile kalmadım
öncesinde vajınısmus yasadıgım için eşiminde benımde problemlerimiz oldu
haftada 1 kere falan oluyordu dusun
tam yeni yeni aşmaya baslamıstık bu sorunudaa ve hamıle oldugumu ögrendimm
yanii dediğim gibi hepsi Allah ın takdiri
biz kendimizi yırtsakta dövünsektee onun istediği olacak
ha ilerde bi sorun cıkarsa elbet o zaman tedavi olunur edilir
ama sen bi kaç ay bi oluruna bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…