bende bebek istıyorummmm yaaaa

ay send eben gıbıymıssın.. ben evlendım bır hafta ılışkıye gıremedım.. hep kasıyordum kendımı.. bızde son 6 aydır felan acıldık bır ara omur bıllah ılışkıye gıremıcem sandım(( galıba haklısın sonucta daha yenı başladım .. bua y olmadı bıdahakı ay oda olmadı sonrakı allah verene kadar ben ıstemeye devam edıcem:))) ınşallah senın kadar sanslı olurum bende..

bende öyle sanmıstım aslala giremicem ilişkiye falan zaman geçtikçee
aynen öyle yap
benden dahada sanslı olacaksın inşallah

bende öyle sanmıstım aslala giremicem ilişkiye falan zaman geçtikçee
aynen öyle yap
benden dahada sanslı olacaksın inşallah

saolcnm ya aman ınş hepimiz sanslı olalımda okadarıda yeter bakalımbeklıycez gorcez:))) benım atesım bu aralar hep yuksek cıkıyo acaba yınemı yumurtluyom dıcemde zaten 18 ınde doktora gıttığımde dsoktor bugun catlıcak demıştı 37.2 sabahlarıölcmeye calışıyorum genelde.. ama sanırım usuttum bıraz ondan ama adetıme bır hafta var devam edıcem bakayım ates ölcumune... bu ates olcme ıslemınıde tam anlamadımama belkıde benım atesım normalde yuksek daha once takıp etmedığımıcın bılmıyorum... ama bu ay hamıledeğilsem adetın ılk gununden ıtıbaren ölcmeye baslıycam... bıde su hamılelerde kırpık karışması muhabbetı ne sende oldumu öyle bişey yada olduysa ne zaman oluyo:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…