Bende bende bende hamileyimmmmm...

crolyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
43
0
86
Isparta
1 senelik evliyim ve 3 aydır da bebek ıstıyorduk RABBIM şükür aratmadan verdizemuszemus yani inşallah öyledir...dun doktora gıttık gebesın ama daha cok yenı dedı 3 haftalıkmıs..ultrasonda sadece kese gözüküyordu inşallah devamınıda gormek nasıp olurrr .....yanlız benım sımdıden goguslerım ınanılmaz sıstı zaten buyuktuuu ıyıce buyuduler bu ne zamana kadar devam eder hepbuyuyecekmı boyle ...:sinifsinif::sinifsinif:

yaaa bende bgn öğrendım aynı senın gıbıyımmm çok yenııııı benımde göğüslerım şişti sadece keseyı görebildik alttan muayenede haftaya bıdaha gıtcemmmm ne ilaçlar verdı doktor sana

yaaa bende bgn öğrendım aynı senın gıbıyımmm çok yenııııı benımde göğüslerım şişti sadece keseyı görebildik alttan muayenede haftaya bıdaha gıtcemmmm ne ilaçlar verdı doktor sana

alttan muayene olmadı benım kı canım artı bana doktor ılacda vermedııı..fisfisfis

Gözünüz aydın, hayırlı, sağlıklı bir evlat olur inşallah! Zamanı gelince de bizlere de olsunn

allh analı babalı buyutsun ınşşşşşşşşşş

darısı bızeeeeeeeeeee

duanı eksık etmeeee

Canım gönülden tebrik ederim seni ...

Yeni hamile bayanlar hepiniz için hayırlısı olsun :)
Allah isteyen herkese versin meleğini beklemek çok zor :(

gözün aydın canım mayıs annesi olacaksın heralde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsim 2011 mayıs anneleri topiğine bekleriz o zaman

tebrikler . hayırlı olsun .Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş..Allah tüm dileyenlere nasip etsin inş.

gözünüz aydınn Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin,hayırlı evlat olsun inş..

allh analı babalı buyutsun ınşşşşşşşşşş

darısı bızeeeeeeeeeee

duanı eksık etmeeee

yenii annelerin gözlerii aydınn.darısııda bizzee olsunn esracımmm yaaa :(((
özlemle bekliyoruzz bebişlerimiziii:Saruboceq:

umarım güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı bebeğiniz olur

Back
X