canım çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
tebrikler.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.doktora da 4 gün falan sonra gitseniz daha iyi olur adetin 1 hafta geçmiş olur.bebeği ultrasonda daha net görürsünüz.
gözün aydım allah sağ salim kavuştursun inşallah
benim de reglimin üzerinden 3 gün geçti canım ama cesaret edip test yapamıyorum
defalarca tek çizgiyi gördüğüm için sabah cok umutsuzdumm ama yapar yapmaz anında çift çizgi belirdi canım,inan hiç beklemiyordum bundan önceki ay çok daha fazla belirti yasamıstım,anladımki tamamen psikolojik...
canm hayırlı uğurlu olsn sağlıkla kucağına al inş.
o şaşkınlık bi süre devam eder böyle bende ctesi günü öğrendm hamile olduğumu içim içime soğmıyo :))
arkadaslar,şaka gibi rüya gibi 3 gün geçti adetim,sabah test yaptım 2 çizgi,benim tek belirtim sol tarafımdaki batma,ve göğüslerimde yoğun acı oldu....suan gözyaşlarıma hakim olamıyorum,4.ayda basardık..diliyorum ALLAH bu güzel duyguyu isteyen herkeze yasatsın...
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına aldırsın bebişini inşallah benim gibi çok isteyenler için duanı eksik etme olur mu tekrar tebrikler....
tebrikler sağ salim sağlıklı bişekilde kucağına alırsın inşAllah.darısı tüm isteyenlere ve banada :)reglime 3 gün var bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?