bende bende bendee hamileyimmmmm ........

olessa

mercimeğim içimde :)
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
201
0
46
41
Konya
arkadaslar,şaka gibi rüya gibi 3 gün geçti adetim,sabah test yaptım 2 çizgi,benim tek belirtim sol tarafımdaki batma,ve göğüslerimde yoğun acı oldu.... suan gözyaşlarıma hakim olamıyorum,4.ayda basardık..diliyorum ALLAH bu güzel duyguyu isteyen herkeze yasatsın...

canım çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

çok sevindim...
gözün aydın....
darısı başımıza aminnnnnn......

tebrikler.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.doktora da 4 gün falan sonra gitseniz daha iyi olur adetin 1 hafta geçmiş olur.bebeği ultrasonda daha net görürsünüz.

Son düzenleme:
gözün aydım allah sağ salim kavuştursun inşallah

benim de reglimin üzerinden 3 gün geçti canım ama cesaret edip test yapamıyorum

gözün aydım allah sağ salim kavuştursun inşallah

benim de reglimin üzerinden 3 gün geçti canım ama cesaret edip test yapamıyorum

defalarca tek çizgiyi gördüğüm için sabah cok umutsuzdumm ama yapar yapmaz anında çift çizgi belirdi canım,inan hiç beklemiyordum bundan önceki ay çok daha fazla belirti yasamıstım,anladımki tamamen psikolojik...

canım biz geçen ay ilk kez denedik hayatımda 1 kez bile idrar testi yapmadım o yüzden de cesaret edemiyorum sanırım

bu hafta da reglim olmazsa cumartesi kan testi yaptırıcam idrar kesin sonuç vermiyor galiba forumda buna çok dikkat ettim kanda çıkan sonuç

idrarda çıkmayabiliyor bende şüpheyle yaşamayı hiç sevmiyorum kandan yaptırmak en garantisi

belirti pek yaşamadım vucudumdaki kendi farkettiğim değişiklikler regl öncesi yaşanan sancı gibi alt karın ve kasık sancısı

üst bacağımda ağrı ve bıçak saplanması gibi ani sancı oluyor bir de burnum kanamıştı hiçbir sebep yokken bunlar başka da farklı bir durum yaşamadım ondna da pek emin değilim açıkçası hayırlısı diyelim

canm hayırlı uğurlu olsn sağlıkla kucağına al inş.
o şaşkınlık bi süre devam eder böyle bende ctesi günü öğrendm hamile olduğumu içim içime soğmıyo :))

canm hayırlı uğurlu olsn sağlıkla kucağına al inş.
o şaşkınlık bi süre devam eder böyle bende ctesi günü öğrendm hamile olduğumu içim içime soğmıyo :))

gülüyorum,ağlıyorum öyle güzel bişeyki...ALLAH ım bu mubarek günde isteyen herkeze nasip etsin

ben de cuma akşamı test yaptım adetim iki gün gecikmişti pozitif çıkınca cumartesi doğru doktora:) ultrasonda baktı evet doğruymuş, 1 aylık hamileymişim:)
çok enteresan bi duygu ya şaka gibi geliyor:)

bende bende bende hamileyim allhım çok heyecanlıyım cok mutluyum sen olmayan isteyen herkese nasip et allahım

arkadaşlar,allah mutlulugunuzu daim etsin saglıcakla alın kucagınıza ınşallah :)) hayırlı ugurlu olsun hepınızı tebrık ederım :))

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına aldırsın bebişini inşallah benim gibi çok isteyenler için duanı eksik etme olur mu tekrar tebrikler....

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına aldırsın bebişini inşallah benim gibi çok isteyenler için duanı eksik etme olur mu tekrar tebrikler....

cnm inanki hiç yanlız kendime istemedim elimi her actığımda isteyen herkezle birlikte banada ver dedimm ve elbetteki hep duamda sınızz...

tebrikler sağ salim sağlıklı bişekilde kucağına alırsın inşAllah.darısı tüm isteyenlere ve banada :)reglime 3 gün var bakalım sabırsızlıkla bekliyorum

ben de hamıleyım daha 2 gun oldu ögrenelı.. ama sabahtan berı ınanılmaz bel agrılarım var sureklı yatmaya calısıyorum sızce normalmı bu agrıları yasayan varmı daha 4 hafta 5 gunluk =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…