cmrmduru kızım+oğlum:Huzur Kayıtlı Üye 6 Mart 2011 2.683 750 448 6 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi olessa #21 tebrikler rabbim kucağınızada almayı nasip eylesin
olessa mercimeğim içimde :) Kayıtlı Üye 12 Haziran 2010 201 0 46 41 Konya 7 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi olessa #22 cmrmduru .!.: tebrikler rabbim kucağınızada almayı nasip eylesin Genişletmek için tıkla... bugun ilk dr randevumuzu aldık dua edinn bir korku var içimdee :18:
cmrmduru .!.: tebrikler rabbim kucağınızada almayı nasip eylesin Genişletmek için tıkla... bugun ilk dr randevumuzu aldık dua edinn bir korku var içimdee :18:
Marit Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2010 478 40 118 Muş 7 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi olessa #23 piXie86 .!.: ben de hamıleyım daha 2 gun oldu ögrenelı.. ama sabahtan berı ınanılmaz bel agrılarım var sureklı yatmaya calısıyorum sızce normalmı bu agrıları yasayan varmı daha 4 hafta 5 gunluk =( Genişletmek için tıkla... canım hafta sonundan beri benimde durum öyle ayaga kalkim 2 iş yabim hemen belim ağrıyor ayrıca tansiyonumda cok düşük hep başım dönğyor sürekli olessa .!.: bugun ilk dr randevumuzu aldık dua edinn bir korku var içimdee :18: Genişletmek için tıkla... korkma sakın bol bol dua et ve dikkat et rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin :) Son düzenleme: 7 Aralık 2011
piXie86 .!.: ben de hamıleyım daha 2 gun oldu ögrenelı.. ama sabahtan berı ınanılmaz bel agrılarım var sureklı yatmaya calısıyorum sızce normalmı bu agrıları yasayan varmı daha 4 hafta 5 gunluk =( Genişletmek için tıkla... canım hafta sonundan beri benimde durum öyle ayaga kalkim 2 iş yabim hemen belim ağrıyor ayrıca tansiyonumda cok düşük hep başım dönğyor sürekli olessa .!.: bugun ilk dr randevumuzu aldık dua edinn bir korku var içimdee :18: Genişletmek için tıkla... korkma sakın bol bol dua et ve dikkat et rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin :)
olessa mercimeğim içimde :) Kayıtlı Üye 12 Haziran 2010 201 0 46 41 Konya 7 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi olessa #24 Marit .!.: canım hafta sonundan beri benimde durum öyle ayaga kalkim 2 iş yabim hemen belim ağrıyor ayrıca tansiyonumda cok düşük hep başım dönğyor sürekli korkma sakın bol bol dua et ve dikkat et rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin :) Genişletmek için tıkla... amin cnmm amin inş..:18:
Marit .!.: canım hafta sonundan beri benimde durum öyle ayaga kalkim 2 iş yabim hemen belim ağrıyor ayrıca tansiyonumda cok düşük hep başım dönğyor sürekli korkma sakın bol bol dua et ve dikkat et rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin :) Genişletmek için tıkla... amin cnmm amin inş..:18: