Bende bende hamileyim

trkcll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
125
1
46
Konya
İNANAMIYO İNSAN ÖĞRENİNCE AMA ÇİFT ÇİZGİ KIZLAR VE KANTESTİ AHMİLESİN DİYOR ÇOK MUTLUYUM:lepi:

İNANAMIYO İNSAN ÖĞRENİNCE AMA ÇİFT ÇİZGİ KIZLAR VE KANTESTİ AHMİLESİN DİYOR ÇOK MUTLUYUM:lepi:

:teytey: :teytey: :teytey: tebrikler canım. alkisalkisalkis darısı başımıza inşallah.

Amin canım amin allah olmayan herkese veriri inş.yarın ilk defa doktorumuza gidecez cok heyecanlıyım

inşallah hayırlı haberlerle dönersin. ilk hamileliğin mi ?

inşallah hayırlı haberlerle dönersin. Ilk hamileliğin mi ?
evet canım ilk hiç bi halt bilmiyorum işte dolanıyorum buralarda herkesin deneyimlerini falan okuyorum.bişey dikkatimi çekti çok fazla kürtaj olanda var isteyerek değilde doktor kese oluşmamış yada kalp atışı yok vs. Gibi nedenlerle kürtaj yapıyormuş korktum ama olumsuz da değilim hani pozitif düşünüyorum iyi olacak her şey inş.

inşallah canım. olumsuz düşünme tabii ki. sen iyi olursan bebişinde iyi olur olumunekankayizsmile

hayırlı olsun arkadaşım:hooray:darısıda biz bekleyenlerin başına inş.

tebrik ederim canim :) bende 3 hafta once ogrenmistim heyecanini anliyabiliyorum saglikla al kucagina :)

bende birgün hamileyim diye buraya yazabilecekmiyim acaba nasıl mutlu oluyorum böyle haberleri okuyuncahihoyyytRabbim mutluluğunu daim etsin bende 28 yaşındayım benimde olsa ilk bebeğim olacak.

hayırlısı olsun gözün aydın canım çok sevindim darısı olmayan istiyen herkesin başına

Hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.. darısı bizlerin başına inş...

bende birgün hamileyim diye buraya yazabilecekmiyim acaba nasıl mutlu oluyorum böyle haberleri okuyuncahihoyyytRabbim mutluluğunu daim etsin bende 28 yaşındayım benimde olsa ilk bebeğim olacak.

olur inş. canım cok teşekkür ederim

Sağlıkla kucağına al inşallah darısı tüm isteyenlere bizlerede dua et canım...

Amin kızlar amin hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bugüün de doktora gittik ilk defa meleğim 6 hafta 1 günlükmüş kalp atışını gördük bambaşka bi duygu allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…