İNANAMIYO İNSAN ÖĞRENİNCE AMA ÇİFT ÇİZGİ KIZLAR VE KANTESTİ AHMİLESİN DİYOR ÇOK MUTLUYUM:lepi:
evet canım ilk hiç bi halt bilmiyorum işte dolanıyorum buralarda herkesin deneyimlerini falan okuyorum.bişey dikkatimi çekti çok fazla kürtaj olanda var isteyerek değilde doktor kese oluşmamış yada kalp atışı yok vs. Gibi nedenlerle kürtaj yapıyormuş korktum ama olumsuz da değilim hani pozitif düşünüyorum iyi olacak her şey inş.inşallah hayırlı haberlerle dönersin. Ilk hamileliğin mi ?
evet canım ilk hiç bi halt bilmiyorum işte dolanıyorum buralarda herkesin deneyimlerini falan okuyorum.bişey dikkatimi çekti çok fazla kürtaj olanda var isteyerek değilde doktor kese oluşmamış yada kalp atışı yok vs. Gibi nedenlerle kürtaj yapıyormuş korktum ama olumsuz da değilim hani pozitif düşünüyorum iyi olacak her şey inş.
İNANAMIYO İNSAN ÖĞRENİNCE AMA ÇİFT ÇİZGİ KIZLAR VE KANTESTİ AHMİLESİN DİYOR ÇOK MUTLUYUM:lepi:
bende birgün hamileyim diye buraya yazabilecekmiyim acaba nasıl mutlu oluyorum böyle haberleri okuyuncahihoyyytRabbim mutluluğunu daim etsin bende 28 yaşındayım benimde olsa ilk bebeğim olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?