bende beyaz eşyalarımı aldımm

kelebekcik

evli ve çook mutlu:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.413
3
158
Balıkesir
buzdolabım

ocağım

fırınım

çamaşır makinem

davlumbazım

bulaşık makinem

işte bu kadar kızlar..hepsi boschtan bu arada..Rabbim hepinize daha iyilerini versin

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım mutlulukla kullan. buarada fiyatları ne kadar bizlerede fikir olması açasından...

Evet fiyatları ve özellikleri açısından bilgi verebilirmisin. beyaz eşyalarda bir sürü değişik özellik var insan şaşırıyor hangisini alsa diye. bende bosh yada siemens istiyorum ama hangi modellerini alacağıma karar veremedim. bide sen bayidenmi aldın. toptan satan yerlerde bayağı fiyat farkediyor diyorlar ama.

Canım hepsini senmi aldın, erkek tarafı ne alacak peki:26:
Bu arada hepsi çok güzeller, hayırlı olsun tatlım

Canım hepsini senmi aldın, erkek tarafı ne alacak peki:26:
Bu arada hepsi çok güzeller, hayırlı olsun tatlım

çok teşekkür ederim tatlım ama hepsini nişanlım aldı..bizde tüm beyaz eşyayı erkek tarafı alır..kız tarafı diğer mutfak eşyasını ve yatak odasını alır..evet aldım demem biraz enteresan olmuş

hayırlı olsun canım mutlulukla kullan. buarada fiyatları ne kadar bizlerede fikir olması açasından...

çok teşekkkür ederim Rabbim isteyen herkese çok daha iyilerini versin..biz hepsini 5900 liraya aldık..boschta aralık ayı kampanyası var..ürünler çok çok ucuz..düğünümüz temmuzda ama bu fırsatı kaçırmak istemedik açıkçası..ocak davlumbaz ve fırın 1956 liraydı sanırım set olarak aldık..bu üçlü seti alana 2000 liralık bulaşık makinesi 1189 lira ve 1 yıllık bulaşık deterjanı hediye veriyolar..buda çok güzel bi ayrıntı bence..onun dışında çamaşır ve buzdolabı ne kadardı tam olarak bilmiyorum hatırladığım kadarıyla buzdolabu 1600 liraya yakındı..çamaşır makinesi de 1200 lira sanırım..tüm ürünlerde çok fazla indirim gidip bosch ürünlerine bakmanızı tavsiye ederim..aralık kampanyasını kaçırmayın

sanırım bosch ve siemens üreticileri aynıymış canım..yukarda fiyatları yazdım..seninlede özelliklerini paylaşıyım..ilk olarak eşyalarım parmak izi belli etmiyo..biliyosun grilerde en büyük sorun parmak izini belli etmesi..onun dışında çamaşır makinem 7 kg ve 1000 devir..15 dklık ve ekonomik programı mevcut..dokunmatik tuşları var..devrini kendin ayarlayabiliyosun kalan süreyi programı vs takip edebileceğin ekranı var..8 kglık olanı deterjan gözünü kendi temizliyomuş ve tambur sistemi farklıymış ama bize 7 kglık yeterli geldi..bulaşık makinesinin yoğun normal hızlı ve ön yıkama programı var..ayrıca %50 zaman kısaltma programı mevcut..yarım yük seçeneği ve program takip ekranı var..rafları katlanabilir ve yüksekliği ayarlanabilir..dediğim gibi bulaşık makinesine 1 yıllık deterjan hediye..ocakta gaz emniyet sistemi mevcut..ıslandığında kendini kapatıyo..fırındaçözme ön ısıtma alttan pişirme üstten pişirme gibi özellikleri var..tuşları gömülebilir..ve iç kapakta temizlik açısından kolaylık sağlamak için fırın camı ile sapın olduğu bölüm düz geliyo içe gömülü değil..biz ürünleri bayiden aldık canım..birde ürün başına 69 lira verince 7 yıllık garanti satın alabiliyosun..aralık kampanyasını kaçırmayın derim..ürünler acayip indirmde..her türlü sorunu yanıtlayabilirim..umarım bunlardan çok daha iyileri sizin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…