• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende bir gariplik mi var?

nailpolishlover

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
16
1
8
35
Manisa
Selamlar!
Öncelikle buraya yazıp yazmama konusunda çok düşündüm ve sonunda sizlere danışmaya karar verdim.
Ben 18 yaşında bir genç kızım ve bir sorunum var.Aşık olamamak.Şu ana kadar kimseyle çıkmadım.Bu temmuzda 19 yaşıma gireceğim.Arkadaşlarım sürekli birileriyle çıkıyor,konuşuyor vs. Bana da teklif eden 3-4 kişi oldu gerek yüzyüze gerek internetten ama ben ilk ilişkimin özel olmasını istiyorum sanırım o yüzden biraz seçici davranıyorum.Sonuçta hep hatırlayacağım ve benim için özel,içimi titreten birşey olsun isterim sadece çıkmak için çıkmak değil.Seçici davranıyorum derken yanlış anlaşılmasın,ben mükemmelim ve sadece mükemmelle çıkarım gibi birşey değil,sadece çabuk ısınamıyorum ve birazda soğuk biriyim,hemn her gördüğüme ayy ne tatlı çocuk diyemiyorum.Daha önce hoşlandığım 1-2 kişi oldu ama onlarda ya otelde tanıştığım bir turist yada bir daha görüp konuşamayacağım insanlar.
Ailem bile soruyor artık,kızım yok mu bi hoşlandığın falan diye. Artık ben de kendimi kötü hissetmeye başladım ve bu konu kafamı kurcalıyor hatta geçenlerde üzülüp ağladım bile.Sizce bende bir sorun mu var?
Moralim bozuk olduğunda aklıma saçma saçma düşünceler geliyor sanki hiç birini sevemeyeceğim ve evde yalnız başıma yaşlanacağım gibi.
Bende birini sevmek ve onunla birşeyler yaşamak istiyorum.Aşırı sosyal biri değilim sürekli yeni insanlarla tanışmıyorum tabi ama kendime göre bir çevrem var,gezmeyi severim vs. ama yinede karşıma birisi çıkmıyor.
Ararsam inadına çıkmazmış zaten öyle diyor arkadaşım.
Sizce ne yapmalıyım? Benim durumum normal mi yoksa ben garip miyim? Lisedeyken bir kız bana öyle demişti bu konuyla ilgili.
Birde size danışayım dedim.Zaman ayırıp cevap veren olursa şimdiden teşekkürler

Selamlar!
Öncelikle buraya yazıp yazmama konusunda çok düşündüm ve sonunda sizlere danışmaya karar verdim.
Ben 18 yaşında bir genç kızım ve bir sorunum var.Aşık olamamak.Şu ana kadar kimseyle çıkmadım.Bu temmuzda 19 yaşıma gireceğim.Arkadaşlarım sürekli birileriyle çıkıyor,konuşuyor vs. Bana da teklif eden 3-4 kişi oldu gerek yüzyüze gerek internetten ama ben ilk ilişkimin özel olmasını istiyorum sanırım o yüzden biraz seçici davranıyorum.Sonuçta hep hatırlayacağım ve benim için özel,içimi titreten birşey olsun isterim sadece çıkmak için çıkmak değil.Seçici davranıyorum derken yanlış anlaşılmasın,ben mükemmelim ve sadece mükemmelle çıkarım gibi birşey değil,sadece çabuk ısınamıyorum ve birazda soğuk biriyim,hemn her gördüğüme ayy ne tatlı çocuk diyemiyorum.Daha önce hoşlandığım 1-2 kişi oldu ama onlarda ya otelde tanıştığım bir turist yada bir daha görüp konuşamayacağım insanlar.
Ailem bile soruyor artık,kızım yok mu bi hoşlandığın falan diye. Artık ben de kendimi kötü hissetmeye başladım ve bu konu kafamı kurcalıyor hatta geçenlerde üzülüp ağladım bile.Sizce bende bir sorun mu var?
Moralim bozuk olduğunda aklıma saçma saçma düşünceler geliyor sanki hiç birini sevemeyeceğim ve evde yalnız başıma yaşlanacağım gibi.
Bende birini sevmek ve onunla birşeyler yaşamak istiyorum.Aşırı sosyal biri değilim sürekli yeni insanlarla tanışmıyorum tabi ama kendime göre bir çevrem var,gezmeyi severim vs. ama yinede karşıma birisi çıkmıyor.
Ararsam inadına çıkmazmış zaten öyle diyor arkadaşım.
Sizce ne yapmalıyım? Benim durumum normal mi yoksa ben garip miyim? Lisedeyken bir kız bana öyle demişti bu konuyla ilgili.
Birde size danışayım dedim.Zaman ayırıp cevap veren olursa şimdiden teşekkürler

Illa biriyle sevgili olmana gerek yok bence, asıl ilişki, gerçek ilişki üniversite zamanlarında yaşanıyor bana göre. 18 yaşındasın bu çok geç bir yaş değil bunu yaşaman için bana göre, aksine çok daha şirin duruyor söylediğinde.

Ben de senin gibiydim. Herkes birçok ilişki yaşardı, aşık olurdu, fırtınalı ilişkileri bitince ağlarlardı, kahrolurlardı.
Ben ise hayretler içinde izlerdim o zamanlar.
Sonra birine ilk görüşte aşık olmuştum. Ama ilk sevgilim özel değildi mesela.
Pek bir şey hissetmiyordum.

İlki sonu yok ki bunların. Hayat bu. Senin kafandaki plana uyamaz ki gerçekler.
Böyle düşünüp duracağına aklına yatan biri olduğunda şans ver.

Kimi aşkı 30unda buluyor. 30una dek biriyle bir şeyler yaşamasın mı bunlar yani?
Tecrübeler de önemli şu hayatta. Seni gerçek aşkına hazırlarlar.
Toyluğunu alırlar. Kasma, rahat ol.

Çok romantik bakıyorsun mevzuya. Öyle düşünme. Garip de değilsin ayrıca.
Herkesin istekleri, kişiliği başka sonuçta.

Aşık olamamak diye bir şey yok ayrıca. Aşık olabileceğin erkekle karşılaşmamış olmak var.

Durumunun garip olan tarafı erkek arkadaşının olmaması değil bunu bu denli kafaya takmanız. Bence siz birisi tarafından özel olduğunuzu hissetmek, değerli olduğunuzu hissetmek falan istiyorsunuz ki bunu dert etmişsiniz. Erkek arkadaşınızın olmamasında hiçbir gariplik yok, bence bu konular planlanacak şeyler değil zaten. Karşınıza çıkan birini seversiniz ya da sevmezsiniz bu kadar basit. Daha 18 yaşında bunu kendinize dert etmeyin derim ben. Yaşanacak olan gelir sizi bulur.

teşekkürler yorumla
Illa biriyle sevgili olmana gerek yok bence, asıl ilişki, gerçek ilişki üniversite zamanlarında yaşanıyor bana göre. 18 yaşındasın bu çok geç bir yaş değil bunu yaşaman için bana göre, aksine çok daha şirin duruyor söylediğinde.
Teşekkürler yorumunuz için.Şu an üniversitedeyim zaten.Bazı arkadaşlarım e yuh yani üniversitedesin hala mı yok diyor da o yüzden öyle hissediyorum sanırım

Durumunun garip olan tarafı erkek arkadaşının olmaması değil bunu bu denli kafaya takmanız. Bence siz birisi tarafından özel olduğunuzu hissetmek, değerli olduğunuzu hissetmek falan istiyorsunuz ki bunu dert etmişsiniz. Erkek arkadaşınızın olmamasında hiçbir gariplik yok, bence bu konular planlanacak şeyler değil zaten. Karşınıza çıkan birini seversiniz ya da sevmezsiniz bu kadar basit. Daha 18 yaşında bunu kendinize dert etmeyin derim ben. Yaşanacak olan gelir sizi bulur.
Çok doğru tespit.Evet özel olduğumu hissetmek istiyorum ve bazen yalnız hissediyorum. Hatta inanırmısın geçenlerde sinemada sarılarak film izleyen bir çift gördüm ve çok imrendim. Ergen psikolojisinden mi ne artık sanki benim hiç olmayacakmış gibi geliyor

Çok doğru tespit.Evet özel olduğumu hissetmek istiyorum ve bazen yalnız hissediyorum. Hatta inanırmısın geçenlerde sinemada sarılarak film izleyen bir çift gördüm ve çok imrendim. Ergen psikolojisinden mi ne artık sanki benim hiç olmayacakmış gibi geliyor
Kişiliğinin oturmaya başlayacağı, kendini tanımaya başladığın zaman dilimindesin. Zamanla kendi kendine yetebilmeyi, değerli olduğunu bilmek için bir başkasının onayına ihtiyacının olmadığını, kimse seni sevmese bile sevilmeye değer olduğunu anlayacaksın :KK66:

Ne güzel işte daha ne istiyorsun ?
Ona buna kapılırsan , düşünmeden aşık olursan bu beraberinde mutsuzluğu da getirir .
Daha küçüksün zaten illa aşık olacağım diye düşünme .
Senin şuan ki tavrın ve düşüncelerin doğru olan buna emin ol .

teşekkürler yorumla

Teşekkürler yorumunuz için.Şu an üniversitedeyim zaten.Bazı arkadaşlarım e yuh yani üniversitedesin hala mı yok diyor da o yüzden öyle hissediyorum sanırım

Insanların ne düşündüğünü boşver bence, Benim tercihim demen gerekiyor ki öyle de. Ben böyle olmasını istiyorum demen yeterli. Benimde üniversite olup sevgilisi olmamış insanlar var, kesinlikle dert etmiyorlar. Aslında olmaması veya olması daha iyi diyemem çünkü iki açıdanda sana sağladığı eksi ve artılar var. Ama sevgilin olmadığını düşününce şöyle bir yorum yapabilirim sevgilin olacak kişiyi iyi seç, belki tahmin ettiğin gibi çıkmaz ve sana katkı yerine çok zarar verir. Daha önce yaşamadığın için yıpranabilirsin.

bence en mantiklisini dsvraniyorsun bende herkezden hoslanmazdim bence cok normal cok ta insanla cikmsdim simdi evliyim sukur iyisiyle kotusuyle mutluyum bence hersey normal

En güzelini yapıyorsun canım niye takıyorsun bunu.
Her onune gelenle her tekluf edenle çıksan zamanla erkeklere olan guvenin sarsılır ve en son yanlış tercih yapabılırsın.hayatındaki erkek sayısı az olsun öz olsun.
Panik yapma baskıda yapma kendine

Keşke bende 18ime geldiğimde kimseyle konuşmamış olsaydım inan daha aklı başında olurdum bence sen hiç garip ddeğilsin :)

Aşık oldum zanneden insanların çoğunluğu da sonradan bunun aşk olmadığını anlıyorlar zaten. Çoğu senin "hoşlanmak" dediğin duyguya kendilerini öyle kaptırıyorlar ki, adı birden "aşk" oluveriyor. Yani takma kafana. Aşk, insanın başına öyle zırt pırt gelmez, henüz olmaması bir hastalık değildir, sadece bir zaman meselesidir.
Bende bir anormallik mi var diye düşünmek yerine, normal olanın kendin olabileceğini hiç düşündün mü? :KK39:

18 yaşındasın daha ne sorunun olacak canım, aşık olmak o yaşlar için çok büyük ve fazla duygular. İnan arkadaşların aşık falan değildir. Sen de birilerinden hoşlanmışsın, ilişki yaşamamışsın sadece. O yüzden sıkıntı falan yok rahat ol.

Ayrıca seçici davranmak güzel ama bu kadar da anlam yükleme ilk ilişki özel olsun falan diye. Ne kadar çok gözünde büyütürsen o kadar hayal kırıklığın olur

bu kadar kafana takarsan hiç birşey olmaz tabi.biraz rahatla.daha 18 yaşındasın.gençliğin önünde.güzel günler karşıda.niye bu kadar acele ediyorsun?
hem aşkı sen bulmayacaksın.aşk ve sevgi zamanı,saati geldiğinde gelip seni bulacaktır.

Back
X