• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende bir gariplik mi var?

nailpolishlover

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
16
1
8
35
Manisa
Selamlar!
Öncelikle buraya yazıp yazmama konusunda çok düşündüm ve sonunda sizlere danışmaya karar verdim.
Ben 18 yaşında bir genç kızım ve bir sorunum var.Aşık olamamak.Şu ana kadar kimseyle çıkmadım.Bu temmuzda 19 yaşıma gireceğim.Arkadaşlarım sürekli birileriyle çıkıyor,konuşuyor vs. Bana da teklif eden 3-4 kişi oldu gerek yüzyüze gerek internetten ama ben ilk ilişkimin özel olmasını istiyorum sanırım o yüzden biraz seçici davranıyorum.Sonuçta hep hatırlayacağım ve benim için özel,içimi titreten birşey olsun isterim sadece çıkmak için çıkmak değil.Seçici davranıyorum derken yanlış anlaşılmasın,ben mükemmelim ve sadece mükemmelle çıkarım gibi birşey değil,sadece çabuk ısınamıyorum ve birazda soğuk biriyim,hemn her gördüğüme ayy ne tatlı çocuk diyemiyorum.Daha önce hoşlandığım 1-2 kişi oldu ama onlarda ya otelde tanıştığım bir turist yada bir daha görüp konuşamayacağım insanlar.
Ailem bile soruyor artık,kızım yok mu bi hoşlandığın falan diye. Artık ben de kendimi kötü hissetmeye başladım ve bu konu kafamı kurcalıyor hatta geçenlerde üzülüp ağladım bile.Sizce bende bir sorun mu var?
Moralim bozuk olduğunda aklıma saçma saçma düşünceler geliyor sanki hiç birini sevemeyeceğim ve evde yalnız başıma yaşlanacağım gibi.
Bende birini sevmek ve onunla birşeyler yaşamak istiyorum.Aşırı sosyal biri değilim sürekli yeni insanlarla tanışmıyorum tabi ama kendime göre bir çevrem var,gezmeyi severim vs. ama yinede karşıma birisi çıkmıyor.
Ararsam inadına çıkmazmış zaten öyle diyor arkadaşım.
Sizce ne yapmalıyım? Benim durumum normal mi yoksa ben garip miyim? Lisedeyken bir kız bana öyle demişti bu konuyla ilgili.
Birde size danışayım dedim.Zaman ayırıp cevap veren olursa şimdiden teşekkürler

Normalsin. Kendin söylüyorsun işte laf olsun diye çıkmak istemiyorum diye. Gerçekten hoşlandığın biri olmasını bekle.

Ben de ilk ilişkimi 21 yaşında yaşadım. O zamana kadar bende ters giden bir şeyler mi var diye çok düşündüğümü, zaman zaman ümitsizliğe kapıldığımı hatırlıyorum. Ama sorun yokmuş, gayet de güzel aşık olabiliyormuşum.
Kalbin hazır olduğunda aşık olacaksın sen de.

Ben de ilk ilişkimi 21 yaşında yaşadım. O zamana kadar bende ters giden bir şeyler mi var diye çok düşündüğümü, zaman zaman ümitsizliğe kapıldığımı hatırlıyorum. Ama sorun yokmuş, gayet de güzel aşık olabiliyormuşum.
Kalbin hazır olduğunda aşık olacaksın sen de.
Umarım :) Teşekkürler herkese

arkadaşların sürekli birileriyle birlikte oluyor diye senin olmaman garip değil ki
kaldı ki biriyle birlikte olmak zorunda da değilsin
aklı başında birine benziyorsun en doğru insanı arıyor gibisin. bence böyle devam et, zaten zamanı gelince karşına çıkar sana uygun biri. acele etme. hakkında hayırlısı olsun ;)

Selamlar!
Öncelikle buraya yazıp yazmama konusunda çok düşündüm ve sonunda sizlere danışmaya karar verdim.
Ben 18 yaşında bir genç kızım ve bir sorunum var.Aşık olamamak.Şu ana kadar kimseyle çıkmadım.Bu temmuzda 19 yaşıma gireceğim.Arkadaşlarım sürekli birileriyle çıkıyor,konuşuyor vs. Bana da teklif eden 3-4 kişi oldu gerek yüzyüze gerek internetten ama ben ilk ilişkimin özel olmasını istiyorum sanırım o yüzden biraz seçici davranıyorum.Sonuçta hep hatırlayacağım ve benim için özel,içimi titreten birşey olsun isterim sadece çıkmak için çıkmak değil.Seçici davranıyorum derken yanlış anlaşılmasın,ben mükemmelim ve sadece mükemmelle çıkarım gibi birşey değil,sadece çabuk ısınamıyorum ve birazda soğuk biriyim,hemn her gördüğüme ayy ne tatlı çocuk diyemiyorum.Daha önce hoşlandığım 1-2 kişi oldu ama onlarda ya otelde tanıştığım bir turist yada bir daha görüp konuşamayacağım insanlar.
Ailem bile soruyor artık,kızım yok mu bi hoşlandığın falan diye. Artık ben de kendimi kötü hissetmeye başladım ve bu konu kafamı kurcalıyor hatta geçenlerde üzülüp ağladım bile.Sizce bende bir sorun mu var?
Moralim bozuk olduğunda aklıma saçma saçma düşünceler geliyor sanki hiç birini sevemeyeceğim ve evde yalnız başıma yaşlanacağım gibi.
Bende birini sevmek ve onunla birşeyler yaşamak istiyorum.Aşırı sosyal biri değilim sürekli yeni insanlarla tanışmıyorum tabi ama kendime göre bir çevrem var,gezmeyi severim vs. ama yinede karşıma birisi çıkmıyor.
Sizce ne yapmalıyım? Benim durumum normal mi yoksa ben garip miyim? Lisedeyken bir kız bana öyle demişti bu konuyla ilgili.
Seni tebrik ediyorum canım. İnşallah kimseyle çıkmazsın. Evlenme çağın geldiğinde münasip biriyle tanışırsın tek çıktığın o olur inşallah. Hiç te anormal değilsin merak etme. Çağımızda edepsizlik normal kabul edildiği için anormal gibi görüyorlardır. En doğrusunu yapıyorsun. Biz çıktık ta ne oldu. Aşklar hep yalan. Tek gerçek aşk Allah aşkı, yemişim sevgiliyi.

Iliskin oldugu zamanda,yalnizken kafam ne rahatti be diye gecireceksin icinden. Konulara baksana,bir cogu sevgili ve esle ilgili sorunlar..acele etme..skinti yapacak birsey yok..normal bir durum yani..illa ki birisi birgun cikacaktir karsina.obemli olan hayirli seni uzmeyecek biri olmasi.gec olsun guc olmasin derler ya aynen oyle.

Selamlar!
Yasim 22 hala asik olmadim , sen dur bi hele sirami vermem kimseye :KK53:

Cevremde bir cok erkek olmasina ragmen 21 yasimda alakasiz birine asik oldum. İnsan ne zaman kime aaik olacagini kendi secemiyor.

Back
X