• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende bir gün arkadaş için konu açacağım aklıma gelmezdi ama açıyorum kızlar

Arkadaşınız zaten tüm mal varlığını almamış mi ne yapsın 50+ yaşındaki culsuzu Allah aşkına çamaşır bulaşık ütü bide onlariyla mi uğraşsın hayatına baksın 😁 yani 50+ dan sonra mantığının biraz daha devreye girmesi gerek bence. Ona göre birini bulsun hayatını yaşasın ne yapacak hele bide aldatmış adamı.

Adam da bir şeye benzese bari şişman kısa boylu göbekli,arkadaşım kendi yaşına göre daha bakımlu ve güzel
Ay bide kısa şişman kel mi adam hemde culsuz😁 cidden bu adamın nesini istiyor geri. Hadi arkadaşını anladım istiyor peki o gencecik kız bu adamın nesini beğenmiş olabilir 🤢

Katibim herif 49 kız 29 yaşındaymış adama nazaran çıtır. Şu evli tekeler de peşlerini bırakmıyor ki bazen genç kızların.

Kusura bakmayın da kızlar bu yaşlı heriflerin peşini bırakmıyor. 49 yaşındaki biri kolay kolay 29 yaşındaki bir kadına yaklaşmaz. Zaten erkekleri bu hale getirin her yaştaki adamlara hayır demeyen genç kadınlar.
Arkasınızın eşi 29 yaşındaki bir kadını bırakıp dönmez.

Kusura bakmayın da kızlar bu yaşlı heriflerin peşini bırakmıyor. 49 yaşındaki biri kolay kolay 29 yaşındaki bir kadına yaklaşmaz. Zaten erkekleri bu hale getirin her yaştaki adamlara hayır demeyen genç kadınlar.
Arkasınızın eşi 29 yaşındaki bir kadını bırakıp dönmez.
Ne demek yaklaşmaz. Bunlar 60 yaşında iken 20lik kızı kendilerine aşık edebileceklerine inanıyorlar. Genç kadını hak görüyorlar kendilerine, 100 yaşına kadar aktif kalacağına inanan var.

Ne demek yaklaşmaz. Bunlar 60 yaşında iken 20lik kızı kendilerine aşık edebileceklerine inanıyorlar. Genç kadını hak görüyorlar kendilerine, 100 yaşına kadar aktif kalacağına inanan var.

İnanın bu cesareti kart zampara veren kadınlar.
Her ne kadar kendilerinde hak olarak görsellerde içten içi onlarda farkındalar yaşlı olduklarının farkındalar genç kadınlardan karşılık bulmada zaten hiç biri yaklaşmaz

Dayım 65 yaşında şuanda. 7 sene önce karısını 1988 li bir kız için boşadı. Ve kadın kendi söylüyordu ben ona yaklaştım diye.

Madem arkadaşın da okuyacak neden boşandığını hatırlasın. Malzeme aynı malzeme değişmedi. Şimdi sırf biri tarafından tercih ediliyor diye kıymete binmesin. O kişiyi de aldatır ama 3 sene ama 10 sene, Bi gün ondan da sıkılınca muhakkak. Adam zaten nişanlanmış zorla döndürebilecek hali yok ama diyelim Bi şekilde arkadaşına döndü onu daha yakın zamanda aldatacak. Bi kere yapmış ona rağmen ne kadar kıymetli ki nişanlıyken kapışılıyor, niye sadık kalsın ki? Madem önemli değildi baştan boşanmasaydı o halde.

arkadaşın niye boşanmış?
madem şu an başkasını seven ve evlenmek üzere olan bir erkeği istiyor evlenmek için boşanmasaymış adamı aldattığında. ne değişmişte başkasına aşık adamla beraber yaşayabileceğine gözü kesmiş?

Bu aralar böyle şeyleri çok duyuyorum. Herkes eski kocasıyla yeniden evleniyor,aldatan kocayı affediyor. Şerefiyle ayrılıp da ardına bile bakmayanı göremiyorum artık,noluyor acaba?

Kızlar selam hepinize.
Evet bir arkadaşım için açıyorum şu an benim evde misafirlikte,şehir dışından geldiler.

Ben kendi fikrimi belirttim ona,ama yeni de farklı yorumlar almanın zararı olmaz.
El atıverelim lütfen.

Arkadaşım 3 yıl önce boşanmış,çalışan bir kadın,ikide oğlu var 19 ve 24 yaşında.

Boşanma sebepleri erkeğin aldatması.

Mal varlığı paylaşımı,hatta donuna kadar alma paylaşmaktan daha çok(haklı olarak).

Gel zaman git zaman arkadaşımın eski eşi nişanlanıyor,evliliğe doğru giden ilişkisi varmış.

Şimdi asıl sorun burada başlıyor. Arkadaşım eski eşini geri istiyor,dönmesini tekrar onunla evlenmesini.Adam istemiyor.

Bu durumda ne önerirsiniz?Ben kendi yorumumu yaptım buraya yazmama gerek yok sizden yorum bekliyoruz .

Bir gün ihanet eden adama tekrar güvenmek mümkün mü?
Biten evlilik geri eskisi gibi olur mu?
Gibi gibi sorular
önerilecek bir şey var mı ki. adam nişanlanmış zaten arkadaşınızı istemiyor. gidi döneyim affedeyim dese sanki karşıdaki kucak açmış bekliyor gibi sormuşsunuz ama benim anladığım adamın zaten hazır tarafıymış. adam hayatına kaldığı yerden devam ediyor bence bayan da artık kendi yolunu çizsin

Cocuklari bahane etmesin cocuklar evlenip yuva kuracak ysa gelmis ne cocuklarim icin istiyorumu anca kendini kandirir o sekilde. Adam zaten aldatmis ayrilmislar kendi kendine belki barisirdik diye beklemesi ve hala daha barismak istemesi arkadasinin cok saglikli dusunemediyni gosteriyor aileler araya girse ne olur adam onu istemedikten sonra? Bos hayallere kapilmasin kendi yolunu çizsin yapabilcegi hicbisey yok yani

Arkadasin umudunu kessin
Ayrica aldatma affedilecek birsey degil

Arkadaşın sağlıklı düşünemiyor. Tedavi görmesi lazım Boniva. Hayatına devam etmesi gerek, şu an bunu yapamıyor. Çocukları da epey büyümüş bir süre sonra evlenmek istediklerinde durum içinden çıkılmaz bir hale gelir. Çünkü eşi tarafından aldatılmış ve erkek figürü olarak en yakında oğulları var. Enerjisini onlara kaydırırsa gelinleri ile rekabete girer. Çocuklardan hangisi daha anneciyse hayatı kayar çocuğun.Kısaca hem kendi yaşamı hem evlatlarının evliliğinde sorun yaşatmamak için bir erkeğin onayına ihtiyaç duymadan ayakları yere sımsıkı basarak yaşama yeniden tutunması gerek. Bu şekilde karşısına yeniden biri çıkarsa nötr başlar. Şu an ekside ve alışık olduğu şeyi arıyor.

Kızlar selam hepinize.
Evet bir arkadaşım için açıyorum şu an benim evde misafirlikte,şehir dışından geldiler.

Ben kendi fikrimi belirttim ona,ama yeni de farklı yorumlar almanın zararı olmaz.
El atıverelim lütfen.

Arkadaşım 3 yıl önce boşanmış,çalışan bir kadın,ikide oğlu var 19 ve 24 yaşında.

Boşanma sebepleri erkeğin aldatması.

Mal varlığı paylaşımı,hatta donuna kadar alma paylaşmaktan daha çok(haklı olarak).

Gel zaman git zaman arkadaşımın eski eşi nişanlanıyor,evliliğe doğru giden ilişkisi varmış.

Şimdi asıl sorun burada başlıyor. Arkadaşım eski eşini geri istiyor,dönmesini tekrar onunla evlenmesini.Adam istemiyor.

Bu durumda ne önerirsiniz?Ben kendi yorumumu yaptım buraya yazmama gerek yok sizden yorum bekliyoruz .

Bir gün ihanet eden adama tekrar güvenmek mümkün mü?
Biten evlilik geri eskisi gibi olur mu?
Gibi gibi sorular
Bence şöyle hisssetmis. Başka bir kadını mutlu edip belki de onu aldatmayacak. Belki bundan sonra farklı biri olacak. Muhtemelen ne akdar severse sevsin sevgisine rağmen artık yapamam diye ayrılmış. Her gün beni aldatan adamın yüzüne bakamam eskisi gibi sevemem diye. Çok yıpratıcı ama gerçekten öyle. Şimdi başka bir kadını mutlu edecek düşüncesi onu cikdirtiyo olmalı bu normal bı his. Ama içerisinde çok kalmasın. Neden ayrıldıklarını hatırlasın. Kadınlar anne olunca kadın olduklarını unutuyorlar. Birileriyle hala gorusebilir, hala konusabilir. Kendini kurban pozisyonuna sokup aldatmış üç kuruş etmez adamın yanında güçsüz dusurtmesin. Allah yardımcı olsun inşallah

Peki arkadaşınıza bu yorumları okutuyor musunuz, ne diyor merak ettim...

Herkes yazmış zaten ama fikrimi belirteyim yine de; konu "adam" değil, konu çocuklar filan değil..
Arkadaşınız için asıl konu "diğer kadın". Aklındaki tek şey intikam. Ele güne "ben kazandım" yapmak. Adamı sevdiği özlediği filan yok özetle. Gururu kırılmış, istiyor ki elalem onu ezik görmesin.

Halbuki çocukların büyümüş, mis gibi ununu elemiş eleğini asmışsın, evin araban var gelirin var, saçını savurup çiçek gibi bir hayata sahip olabilecekken sırf intikam uğruna gece gündüz bu konuya odaklanmak ne büyük vizyonsuzluk.

Peki arkadaşınıza bu yorumları okutuyor musunuz, ne diyor merak ettim...
Arkadaşım zaten misafirimdi konu açıldığı günün ertesi döndü kendi şehrine. Yanımdayken okuttum kendin de üye ol eve gidince,kafanı yerine getiririz dedim.
Hayat onun kararlar onun.Daha fazla yapabileceğim bir şey yok,bende burada yazılanların fazlasını söyledim eksiği yok.

Back
X