Bende bir komşu konusuyla geldim

Postmodernik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
963
604
303
Merhaba hanımlar
Öncelikle gerçekten ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmediğim için sizlerden fikir almak istedim. Oturduğumuz sitede bizimkinin karşısındaki blokta oturan komşularımla ilgili sıkıntım. Biz yeni taşındık sayılır geçen gece uykum gelmedi bende balkona çıkayım dedim karşı komşum yatak odasının perdesi açık lamba açık sarildiklarini görünce hemen içeri geçtim ama öyle normal bir sarılma değildi sonrasında yine perdeleri açık öyle uyuyorlar ne bileyim bir sürü şey işte perde hep açık gece gündüz eşimde denk geldi birkaç defa yenintasindigim için kimseye soramiyorum da acaba gidip evlerine güzelce sizin karsiniz boştu diye belki perdeyi kapatmiyordunuz ama biz taşındık birbirimizin mahremini görmemek adına buna dikkat etsek mi desem nasıl olur?

Merhaba hanımlar
Öncelikle gerçekten ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmediğim için sizlerden fikir almak istedim. Oturduğumuz sitede bizimkinin karşısındaki blokta oturan komşularımla ilgili sıkıntım. Biz yeni taşındık sayılır geçen gece uykum gelmedi bende balkona çıkayım dedim karşı komşum yatak odasının perdesi açık lamba açık sarildiklarini görünce hemen içeri geçtim ama öyle normal bir sarılma değildi sonrasında yine perdeleri açık öyle uyuyorlar ne bileyim bir sürü şey işte perde hep açık gece gündüz eşimde denk geldi birkaç defa yenintasindigim için kimseye soramiyorum da acaba gidip evlerine güzelce sizin karsiniz boştu diye belki perdeyi kapatmiyordunuz ama biz taşındık birbirimizin mahremini görmemek adına buna dikkat etsek mi desem nasıl olur?
Bizim arka odalar öyle bir daireye bakıyor. İnsanlar önemsemiyor demek ki. Ben de bakmıyorum, dolayısıyla görmüyorum. Ne münasebet uyarmak falan, aklımın ucundan geçmedi. 😑

Merhaba hanımlar

acaba gidip evlerine güzelce sizin karsiniz boştu diye belki perdeyi kapatmiyordunuz ama biz taşındık birbirimizin mahremini görmemek adına buna dikkat etsek mi desem nasıl olur?
Kötü olur. Durduk yere karakolluk olursunuz.

Aaa ben çekirdekte alırdım cay çekirdek yapardım bedeva film !
Ne münasebet hanımefendi ben sizin seks olaylarinizi izlemek zorundamiyim kapatın perdenizimi diyeceksiniz onlar belliki oyle hosnutlar yada farkında olmayabilirler kafanızı çevirin izlemeyin. Keza sizi fark etseler bence çekerler perdelerini yeni taşındım diyorsunuz demekki karşı daire bos diye umursamamislar sizi fark ettiklerinde umursarlar diye tahmin ediyorum

Yaz ortasında bunalıp açık uyumak isteyebilirler sonuçta bilemedim. Balkondan değil evin içinen bahsediyorsunuz. Bizim hep oturduğumuz balkon karşı apartmanla dip dibe. Bu sene bir saniye kalkmıyorlar balkondan çekirdek çitleyip bizi izliyorlar diye çıkamaz olduk. Rahatsız olurlar kendi evlerini de zehir etmeyin insanlara. Valla balkonunu özlüyorum ben mesela ama sabahtan gece yarısına her saat ordalar

Yan apartmanla aramızda 1.5 metre var mutfak balkonumun ve çamaşır astıgım sürekli kapısı açık olan aktif kullandığım balkon yani tam karşısı dairenin camıyla eşit şekilde net bi şeklide görünüyor onlarda da hep sadece sütyenle kilotla duruyorlardı hele eşi mi bilmiyorum sadece boxerle gece gündüz o perde hiç kapanmazdı bariz hersey ortadaydı yani oğlum falan balkona çıktığında görüyordu çay içmek için çıktığımızda denk geliyoduk sonra duyduk ki evde uygun olmayan şeyler yapılıyormuş polis baskın yapmıştı 😁😁😁

Valla ben olsam, merhaba komşum, sizin karşınızdaki boş daireye taşındık biz, arada sırada görüyorum sizi camdan, nasılsınız iyi misiniz, gibi bir small talk yapardım. Anlayan anlar.
Ay aklıma ne geldi. Biz birinci katta oturuyoruz, salonumuzda gündüz vakti perdeler açık oluyor. Salon tarafı arkaya bakıyor, çoğu kişi ise apartmanın ön kapısını kullanıyor zaten. O zaman yeni evliyiz, Evin içinde oturuyoruz çalışıyoruz salonda. 7.katta bunak bir amca var, sapık. Bana bir gün demez mi "siz yeni evlisiniz, görüyorum sizi salonda hep oturup çalışıyorsunuz, hiç öpüşüp koklaşmıyorsunuz, neden öpüşmüyorsunuz" diyor. Bunak işte. Eşime söyledim, eşim döverim o adamı dedi. Aman yapma etme bunak falan, neyse o yüzden biz balkonu kapatıp buz cam yaptırdık.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar
Sizi niye rahatsız etti ki onlar takmıyorsa sizde takmayın bakmayın herkesin özeli

Ben kocamı istemiyorum evde donla görmek ya. Kesinlikleen rahatsız olurum. Vardı bekarken bi adam öyle beyaz donu atletiyle dolaşırdı iğrenç herif. Neyse ben gene de bir şey demezdim ama iğrenirdim. Tee karşıya da bakmam yani bananesi. 🤪

yanlış anlaşıldım hep ya gerçekten bakmıyorum öyle bir yakın ki bloklar ben odamda otururken görüyorum ve söylemeye çekindim ama ben evet evişiyorlardu

Back
X