tek değilmişim demek der oldum bu konuda şikayet edenleri gördükçe
bazen bende bu duyguya kapılıyorum, nedeni yokken bi anda olayların içinde buluyorum kendimi ne hikmetse, hatta psikoloğa da söyledim bunu, dertler tek tek gelmez dedi, gerçekten de öyle bazen kontrolünüzden çıkabiliyo herşey ve tüm olumsuzluklar üst üste geliyor
çekim yasası mı işliyor nedir bilmem ama burada önemli olan bu durumun sınav olduğunu bilmek sanırım. ama maalesef bazen bu durumdan kurtulmak ya da bi daha yaşamamak isteği ağır basıyor işte tehlike de burada inan... nazar korkusu vesaireyi tetkliyor gözlemlediğim kadarıyla, en azından bende ki durum bu
aman gene bi terslik olmasın gerginliği daha kötü, evhamlı olmuş oluyor insan
çekim yasası gerçek midir değil midir bilmem ama ben denemeye çalışıyorum, diyorlar ya korktuğun başına gelir diye, korkunun ecele faydası yok mantığına bürünüp lanetlilik duygusunu zihnimize bile yaklaştırmamayı başarmamız lazım. şanssızım diye diye şanssız olunabiliyordur belki de... bu duyguyu yakaladığımız halde terslikler devam ederse ümitsizliğe düşmemeli, sınav deyip allahtan bilmeliyiz, sanırım en doğrusu bu... ahaha ne güzelakıl veriyorum ah duyanda uygulayabiliyorum sanacak :)))) önemli olan uygulamak !!!