• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende bir uğursuzluk var :((

perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
204
0
46
Antalya
Merhabalar...
Nasıl özetlesem, sanki biri bana beddua etmiş en güzel özel günlerim zehir olsun diye. mesela düğün günüm, hamile olduğumu öğrendiğim gün, araba aldığım gün, kardeşimin yurtdışından geldiği gün vb... hep saçma sapan bişe oluyor hiç hesapta olmayan ve ben belkide normalde vermeyeceğim kadar büyük tepkiler verip günümü zehir ediyorum, sanki biri içimden beni kışkırtıyor. sonradan çok üzülüyorum, tamam haklıydım ama abarttım diyorum ama işi işten geçmiş oluyor.

acaba bu durumun psikolojik bi karşılığı varmıdır diyede düşünüyorum bazen ama normalde çok mutlu huzurlu bir hayatım var nedir bendeki bu uğursuzluk çözemedim gitti.:43:

Gül Düşünür, Gülistan Olursun. Diken Düşünür, Dikenlik Olursun...

Mevlana:34:

Başka Pencereden Bak Artık..:34:

Güzel Şeyler Düşün, Umutlu Ol..
Güzel Şeyler Olsun Hayatında..

tek değilmişim demek der oldum bu konuda şikayet edenleri gördükçe :( bazen bende bu duyguya kapılıyorum, nedeni yokken bi anda olayların içinde buluyorum kendimi ne hikmetse, hatta psikoloğa da söyledim bunu, dertler tek tek gelmez dedi, gerçekten de öyle bazen kontrolünüzden çıkabiliyo herşey ve tüm olumsuzluklar üst üste geliyor :( çekim yasası mı işliyor nedir bilmem ama burada önemli olan bu durumun sınav olduğunu bilmek sanırım. ama maalesef bazen bu durumdan kurtulmak ya da bi daha yaşamamak isteği ağır basıyor işte tehlike de burada inan... nazar korkusu vesaireyi tetkliyor gözlemlediğim kadarıyla, en azından bende ki durum bu :( aman gene bi terslik olmasın gerginliği daha kötü, evhamlı olmuş oluyor insan:( çekim yasası gerçek midir değil midir bilmem ama ben denemeye çalışıyorum, diyorlar ya korktuğun başına gelir diye, korkunun ecele faydası yok mantığına bürünüp lanetlilik duygusunu zihnimize bile yaklaştırmamayı başarmamız lazım. şanssızım diye diye şanssız olunabiliyordur belki de... bu duyguyu yakaladığımız halde terslikler devam ederse ümitsizliğe düşmemeli, sınav deyip allahtan bilmeliyiz, sanırım en doğrusu bu... ahaha ne güzelakıl veriyorum ah duyanda uygulayabiliyorum sanacak :)))) önemli olan uygulamak !!!

Seni kışkırtan yine sensin,olumsuz düşüncelerinle hareket etme.:)
Hoşuna gitmeyen durumlar bence sana şansızlık değil bilakis şans getirmiş:)

Merhabalar...
Nasıl özetlesem, sanki biri bana beddua etmiş en güzel özel günlerim zehir olsun diye. mesela düğün günüm, hamile olduğumu öğrendiğim gün, araba aldığım gün, kardeşimin yurtdışından geldiği gün vb... hep saçma sapan bişe oluyor hiç hesapta olmayan ve ben belkide normalde vermeyeceğim kadar büyük tepkiler verip günümü zehir ediyorum, sanki biri içimden beni kışkırtıyor. sonradan çok üzülüyorum, tamam haklıydım ama abarttım diyorum ama işi işten geçmiş oluyor.

acaba bu durumun psikolojik bi karşılığı varmıdır diyede düşünüyorum bazen ama normalde çok mutlu huzurlu bir hayatım var nedir bendeki bu uğursuzluk çözemedim gitti.:43:

iyiyide kötüyüde biz çağırıyoruz. bu söylediklerine tercuman olacak bi kitap tavsiye edeyim EVRENDEN TORPİLİM VAR!!!
okuyunca ne demek istediğimi anlayacaksın.

tek değilmişim demek der oldum bu konuda şikayet edenleri gördükçe :( bazen bende bu duyguya kapılıyorum, nedeni yokken bi anda olayların içinde buluyorum kendimi ne hikmetse, hatta psikoloğa da söyledim bunu, dertler tek tek gelmez dedi, gerçekten de öyle bazen kontrolünüzden çıkabiliyo herşey ve tüm olumsuzluklar üst üste geliyor :( çekim yasası mı işliyor nedir bilmem ama burada önemli olan bu durumun sınav olduğunu bilmek sanırım. ama maalesef bazen bu durumdan kurtulmak ya da bi daha yaşamamak isteği ağır basıyor işte tehlike de burada inan... nazar korkusu vesaireyi tetkliyor gözlemlediğim kadarıyla, en azından bende ki durum bu :( aman gene bi terslik olmasın gerginliği daha kötü, evhamlı olmuş oluyor insan:( çekim yasası gerçek midir değil midir bilmem ama ben denemeye çalışıyorum, diyorlar ya korktuğun başına gelir diye, korkunun ecele faydası yok mantığına bürünüp lanetlilik duygusunu zihnimize bile yaklaştırmamayı başarmamız lazım. şanssızım diye diye şanssız olunabiliyordur belki de... bu duyguyu yakaladığımız halde terslikler devam ederse ümitsizliğe düşmemeli, sınav deyip allahtan bilmeliyiz, sanırım en doğrusu bu... ahaha ne güzelakıl veriyorum ah duyanda uygulayabiliyorum sanacak :)))) önemli olan uygulamak !!!

demek psikolog da pek yardımcı olmuyor bazı şeylere :)

ben daha yeni farkettim ama hep böle olduğunu son bi olay yaşadım bayramda ondan sonra düşündüm aaa yine günüm mahvoldu dedim. yani öle bi çekim durumu yoktur önceki yaşadıklarımda çünkü hiç kötü şeyler getirmem aklıma heleki güzel bir günde

ama bundan sonra çok dikkat edicem dediğin gibi başarmamız lazım:46:

Benımde kritik ve özel günlerde yaşadığım stres, sıkıntıyı gülerek karşılıyorum..Doğum günümde yeni aldıgım diz üstü elbisem kumaş hatasından ötürü söküldü..çalışırken hemde.. gittim terziye götürdüm dikti..biraz daha mini ve dar oldu..sempatik tavrım gitti.. cok güzel, cok dikkat çekici ve cok seksi olduğumu bütün gece erkek arkadasım ve dostlarım söylediler..elbiseyide mağazaya iade ettim..paramı geri alacağım şimdi..:52: bide böyle bak...

bayramın üçüncü günü cüzdanım kayboldu..gıttık karakola tutanak tuturduk..hıc üzülmedim basıma gelene..cok sevdiğim arkadaşlarım geldıler karakoldan aldılar..eğlendik gezdik tozduk..hiç yüzümü asmadım..ertesı gun ıcındekı herseyle bırlıkte bulundu..hatta arkadasım karakolda tek ıngılızce bılen kişi olarak gelen turistlerin derdine derman oldu..tutanak düzenlenmesıne yardımcı oldu..başlarına gelen olaydan ötürü teselli ettik..karakolun kahramanı olduk :):) Mehteran marşıyla uğurladılar bizi..

annem felç hastası..fizyoterapistinin ters bi hareketı sonucu omzu kırıldı..çok büyük derttı başımıza..öff bile demedim.. amelıyata karar verıldı..Uygun mu dıye arastırma yapılırken kalbinde 3 damarının %80 kapalı oldugunu öğrendik..hemen anjiyo yapılıp tedavi edildi..yoksa kalbının farkına bıle varmayacaktık..

UNUTMAYIN HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR..ALLAH'TAN GELENE ŞÜKRETMESİNİ ÖĞRENELİ ÇOK OLDU..

Back
X