Bende boşandım

amin beter olsun hiç üzülmem.... onları ispatlayabiliyourm da evi alan kişilerin iiyi niyeti diye tapuyu alan kişiyi koruyan bir kanun varmış..bana yüzde 20 şans verdiler ... bekliyip görücez hakimin takdiri ne olacak..kızlar erkeklere karşı uyanık olun lütfen
Evi satın alan adama, evi tarif et desen edemez. Ben inanıyorum, hak mutlaka yerini buluyor. O adam iflah olmaz. Teyzesinin kızını sevmişti hani. Ah ahhh senin o yuvanı yıkanlar eminim perişandır şimdi.

Cnm şükret. Onu düzeltmeye çalısırken ömrün ğedecekti.

Evi satın alan adama, evi tarif et desen edemez. Ben inanıyorum, hak mutlaka yerini buluyor. O adam iflah olmaz. Teyzesinin kızını sevmişti hani. Ah ahhh senin o yuvanı yıkanlar eminim perişandır şimdi.
alabiliyormuş ticaret yapıyor neticede..tapuda bakıyorlar herhangi bir şerh yok eski eşimin evi...evi dışardan göstermiş tefeciye..eski eşim oturuyor kafadan sakat demiş alan kişilere.babamın hayrına oturutuyorum demiş güya..ama tefeci ailem hakkında bile herşeyi biliyor yaptıkları işe varana kadar.... 2 aylık da kira veriyor adama 2 ay ugrama diye..2 ayın sonunda evi almıyım diye kagıt uzerinde tekrar bi başkasına satış yapıp ..adam kapıma dayandı ilk alan adam...çok karışık kızlar ben bile çözemiyorum ki...şimdi herkes anlamış eski eşimde kabahat oldugunu bana hak veriyorlarmış...hatta ben kaynana denen şahsı da aradım..bana siz boşanmıycaktınız böyle olmuycakdı benim oglum dedi:) siz istediniz ayrılmamı oglunuzu evinize alıp destek olan sizdiniz dedim... neler neler demedim ki biraz rahatladım tabi onca senenin intikamını aldım .ama benim evim giderse b en magdur olucam sil baştan 38 yaşımdan sonra nasıl yaparım bilmiyorum...

teyzesinin kızını sevmişti evet...ama ben biliyordum ona göre biri degildi kadın saygısız çirkef birşeydi....annesi rahim kanseri oluyor .. gidelim annemde kalalım diyor eski eşim oda çocuklarım geliyor hafta sonu kusura bakma kalamam demiş .öz teyzesinin kızı teyzesine bakmamış diye kadını boşamış....aşırı ailesine düşkün bir adamdı... ben herşeyi yaptıgım halde yetmiyordu..teyze kızı bakar sandı ama gördü göreceğini....şimdide yine iki çocuklu bir bayanla yaşıyormuşç..kadın da emlakçı muhtemelen bu akılları da o veriyor...benim arkamda durmayan eski eşimi haklı gören dayıları teyzeleri şimdi hep çekiyorlar...dayısını da zarara ugratmış..teyzesi bunlar yüzünden esiyle boşanmış....eski eşimin annesi anneme acımıyordu oda kanser oldu...... hangi birini anlatıyım ki...tam kurtuldum derken içimde olduremedigim sevgim duruken beni öldürdü adam resmen

bende bosanma arofesndeyim 8aylik ewliym evlndkten 1hafta snra isten.cikarildi ve brdaha grmedi 8aydir evin kirasini.bn vrriorm ailemmden alip ve kimse blmior bilezklerm hersyim gtti cok.sewiyorum ama artk sabredemiyorum caresizim aartk birer yabancyiz ayni evin icnde ayri yatiyor ve ayri yemekler yiyoruz ... cnm yaniyor ve herkes bzi mutlu saniyor...

bende bosanma arofesndeyim 8aylik ewliym evlndkten 1hafta snra isten.cikarildi ve brdaha grmedi 8aydir evin kirasini.bn vrriorm ailemmden alip ve kimse blmior bilezklerm hersyim gtti cok.sewiyorum ama artk sabredemiyorum caresizim aartk birer yabancyiz ayni evin icnde ayri yatiyor ve ayri yemekler yiyoruz ... cnm yaniyor ve herkes bzi mutlu saniyor...

eşin tekrar bir işe girmek için çaba sarfetmiyor mu?

kimse kimseyi evlenmeden tanıyamıyor...
ben on sene yaşadım yine tanımamışımm...kızlar lütfen erkeklerinize asla güvenmeyin...çalışma hayatına girince nekadar çakal olup eşlerine yalanlar söylediklerini gördüm......asla ve aslaaaa ailenizden başka kimseye inanıp güvenip eşim beni aldatmaz kandırmaz demeyin hepimizi ayakta uyuturyorlar..bu lafımı küpe ediniz lütfen

Allah yardimcin olsun. Cok icten gonulden soyluyorum. Hasta yatagimda tum yasadiklarini en azindan yazdihin kadarini okudum. Diyecek hicbisey bulamiyorum.Ama sunu biliyorum Rabbim mazlumun ahini da duasini da yerde birakmaz

Merhaba kızlar.uzun süredir siteye girmedim. konuyu takip edenler için söyliyim istedim.10 martta hakim kararını verdi..evimi kaybettim bosanırken bana mahkeme kararıyla bırakıcam evi diye protokolumiz olmasına rağmen. memlekette adalet kalmamış:yargıtaya gidicem fakat 3.cü kişi iyi niyetli görnüyüyor ve ispat edemiyorum.lütfen sizler dikkatli olun.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Merhaba kızlar.uzun süredir siteye girmedim. konuyu takip edenler için söyliyim istedim.10 martta hakim kararını verdi..evimi kaybettim bosanırken bana mahkeme kararıyla bırakıcam evi diye protokolumiz olmasına rağmen. memlekette adalet kalmamış:yargıtaya gidicem fakat 3.cü kişi iyi niyetli görnüyüyor ve ispat edemiyorum.lütfen sizler dikkatli olun.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Konunu okudum. 5 yıl önce ayrılmışsın eşinden. Keşke hiç evlenmeseymişsin. Allah yardımcın olsun inş.

Back
X