• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende bosaniyorum galiba :(

fallomi007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
99
35
3
39
Merhaba kadinlar klubu uyeleri...kendime avukat tuttum pzrtrsi gunu dilekceyi verecekmis cuma gunu kendisine teblig edilecekmis bizim sorunumuz sunlardi ::
-aramuzda cinsellik yoktu pek yani bana sarilmaz opmez yaklasmaz hic ama kadin oldugumu hic bir zaman hissetmedim bende opulmek sevilmek istiyorum.. .bir oglumuz var 2.5 yasinda .ben 29 yasindayim esim 36 yasinda .4 yilik evliyiz biz ..esimde bende memurum.
-esimin bitmek bilmeyen kaba hareketleri, hakaretleri (o .cocugunun evladi der evin icinde,gecende tartistik halinin ustune 3-4 defa tukurup iste bu sensin dedi ..bana deger vermedigi icin kendime olan guvenimi saygimi yitirdim..
-esim para manyak bir insan cok pinti.

Cok dengesiz kizlar yaa cekilecek gibi deil bekarken gözlerime perde inmis gorememisim hic ..az once haliya 3 kez tukurup iste bu sendin demisti ya hani onun sebebi yemekten sonra bir kase yogurt vermememdi demek istedigin kucucuk seylerden hakaret edebiliyor

Benim her ay aldigim maasi kendi hesabinda biriktirir bende artik dayanamadim gecen aylarda paranin yarisini kendime gonderdim ona guvenim kalmamisti artik ..kopekti evin icinde iyce canavarlasti adam

Ya nası hakaret onlar şaşırdım kaldım.bu adamla yaşanmaz.birde memur olmuş okumuş etmiş.ama karakter sıfır.Allah yardımcınız olsun

Çocuğunuza kesinlikle nafaka talep edin.hem memurmuş ödenmezse devlet icra koyar maaşına.
Zor bir hayatmış yaşamak zorunda olduğunuz.Allah kurtarsın bir an öncr bu durumdan sizi.
Sakın yelkenleri suya indirmeyin.4sene sevmeyen sontadanda sevmez!
Halıya tükürmek nedir ya hu.Ağır ruh hastası!

Ayrılmak en doğru karar haklarınızı sonuna kadar araştırın size dedikleri çok aşağılayıcı güven kırıcı size yaşattıklarının bi cezası olmalı. Boşanmak ona ceza değil ödül oluyor zaten

Back
X