• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende bosaniyorum galiba :(

Ayy ne yalan soyleyeyim cok korkuyorum sinirlenince cok tuhaf oluyor garip davranir genelde cuma yada pzrtesi haberi olur dedi kalbim simdiden kut kut atiyor

="fallomi007, post: 53918117, member: 865439"]Ayy ne yalan soyleyeyim cok korkuyorum sinirlenince cok tuhaf oluyor garip davranir genelde cuma yada pzrtesi haberi olur dedi kalbim simdiden kut kut atiyor
Aranızda daha önce boşanma lafı geçti mi hiç?Geçtiyse nasıl tepki verdi?

="fallomi007, post: 53918170, member: 865439"]Gecen senden bosanacagim seni cekemem artik dedim s.git dedi .indllh bu kararimj olgunlukla karsilar
adam ağır sıkıntılı Allah yardımcınız olsun. Bence sizi ciddiye almadığı için öyle demiş..ciddi olduğunuzu anlayınca boşanmak istemeyecek..umarım çirkinleşmeden halledilir. Böyle terbiyesiz biriyle zor.

adam ağır sıkıntılı Allah yardımcınız olsun. Bence sizi ciddiye almadığı için öyle demiş..ciddi olduğunuzu anlayınca boşanmak istemeyecek..umarım çirkinleşmeden halledilir. Böyle terbiyesiz biriyle zor.
Ailem dua ediyor surekli insllh bir sikinti cikmadan bosaniriz

Ayy ne yalan soyleyeyim cok korkuyorum sinirlenince cok tuhaf oluyor garip davranir genelde cuma yada pzrtesi haberi olur dedi kalbim simdiden kut kut atiyor
Sana bir zarar vermesin öğrenince? Ailenin yanına gitseydin en azından , şu an ben bile korktum. Bizi haberdar et.
Bir de böyle tipler çocuğum kalsın sen defol der. Çocukla ilgili sıkıntı çıkarmasın?

Sana bir zarar vermesin öğrenince? Ailenin yanına gitseydin en azından , şu an ben bile korktum. Bizi haberdar et.
Bir de böyle tipler çocuğum kalsın sen defol der. Çocukla ilgili sıkıntı çıkarmasın?
Yok cocugu sikinti etmez buna eminim cunku cocuk onu yoruyor hep al su çocugu basimdan der..bana dua edin:KK42:

Merhaba kadinlar klubu uyeleri...kendime avukat tuttum pzrtrsi gunu dilekceyi verecekmis cuma gunu kendisine teblig edilecekmis bizim sorunumuz sunlardi ::
-aramuzda cinsellik yoktu pek yani bana sarilmaz opmez yaklasmaz hic ama kadin oldugumu hic bir zaman hissetmedim bende opulmek sevilmek istiyorum.. .bir oglumuz var 2.5 yasinda .ben 29 yasindayim esim 36 yasinda .4 yilik evliyiz biz ..esimde bende memurum.
-esimin bitmek bilmeyen kaba hareketleri, hakaretleri (o .cocugunun evladi der evin icinde,gecende tartistik halinin ustune 3-4 defa tukurup iste bu sensin dedi ..bana deger vermedigi icin kendime olan guvenimi saygimi yitirdim..
-esim para manyak bir insan cok pinti.
Boyle birinden birde cocukmu yaptin.gecimini kendin sagliyorsun hickimseye kocaya bile muhtac degilsin bosa gitsin.gec bile kalmissin bacim

Aynı evde kalmakla hata ediyorsun çok tehlikeli ben korktum senin adına keşke uzaklaştırma alınsaydı yada ailenin evine niye gitmedin

Merhaba kadinlar klubu uyeleri...kendime avukat tuttum pzrtrsi gunu dilekceyi verecekmis cuma gunu kendisine teblig edilecekmis bizim sorunumuz sunlardi ::
-aramuzda cinsellik yoktu pek yani bana sarilmaz opmez yaklasmaz hic ama kadin oldugumu hic bir zaman hissetmedim bende opulmek sevilmek istiyorum.. .bir oglumuz var 2.5 yasinda .ben 29 yasindayim esim 36 yasinda .4 yilik evliyiz biz ..esimde bende memurum.
-esimin bitmek bilmeyen kaba hareketleri, hakaretleri (o .cocugunun evladi der evin icinde,gecende tartistik halinin ustune 3-4 defa tukurup iste bu sensin dedi ..bana deger vermedigi icin kendime olan guvenimi saygimi yitirdim..
-esim para manyak bir insan cok pinti.

normalde hemen boşananlara dur bi düşün derdim, cünkü evlat var arada babasız olmak falan filan
ama bence boşanmalısın ve onsuz daha güçlü bir kadın olacaksın inşallah

İnsan olamamış ki senin kıymetini bilsin. En iyisini yapıyorsun koy kıçına tekmeyi bak bakalım tek başına ne kadar yaşayabilecek evde o adam senin peşinden koşacak benden demesi:KK12:

Insallah mutlu olurum kizlar ..davam cekismeli mi olsa anlasmali mi olsa?? bir turlu karar veremedim avukata cekismeli olsun diyiverdim bilmiyorum yaa

Tabiki çekişmeli.

Çocuğunun annesi, kendisinin eşine, yol arkadaşına halıya tükürüp sensin diyecek bir saygısız biz anlaştık bir şey istemiyor ve ayrılıyoruz kararını haketmiyor.

Maddi ve manevi hakkın olan ne varsa al, inan.

Aynı evde kalmakla hata ediyorsun çok tehlikeli ben korktum senin adına keşke uzaklaştırma alınsaydı yada ailenin evine niye gitmedin
Yorumlariniz icin tesekkur ederim senelik izin yeni bitti ise baslamam lazim kotu bir zamana denk geldi yapilacak birsey yok ailem farkli bir sehirde onlarin stres olmasini istemiyorum bu belayi kendim hayatima soktum kendi hayatimdan def edicem ..tabi bana zarar vermezse cunku onun sinirlendigini gormek benim en son isteyebilecegim bir durum gözu donunce kotu oluyor

Back
X