- 16 Aralık 2017
- 99
- 35
- 3
- 39
- Konu Sahibi fallomi007
Ayy ne yalan soyleyeyim cok korkuyorum sinirlenince cok tuhaf oluyor garip davranir genelde cuma yada pzrtesi haberi olur dedi kalbim simdiden kut kut atiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizin boşanma kararından haberi yok sanırım.Şu an evde hiçbir şeyden haberi olmadan dolaşıyor mu? Umarım sorun çıkarmaz.
Aranızda daha önce boşanma lafı geçti mi hiç?Geçtiyse nasıl tepki verdi?="fallomi007, post: 53918117, member: 865439"]Ayy ne yalan soyleyeyim cok korkuyorum sinirlenince cok tuhaf oluyor garip davranir genelde cuma yada pzrtesi haberi olur dedi kalbim simdiden kut kut atiyor
Gecen senden bosanacagim seni cekemem artik dedim s.git dedi .indllh bu kararimj olgunlukla karsilarAranızda daha önce boşanma lafı geçti mi hiç?Geçtiyse nasıl tepki verdi?
adam ağır sıkıntılı Allah yardımcınız olsun. Bence sizi ciddiye almadığı için öyle demiş..ciddi olduğunuzu anlayınca boşanmak istemeyecek..umarım çirkinleşmeden halledilir. Böyle terbiyesiz biriyle zor.="fallomi007, post: 53918170, member: 865439"]Gecen senden bosanacagim seni cekemem artik dedim s.git dedi .indllh bu kararimj olgunlukla karsilar
Ailem dua ediyor surekli insllh bir sikinti cikmadan bosanirizadam ağır sıkıntılı Allah yardımcınız olsun. Bence sizi ciddiye almadığı için öyle demiş..ciddi olduğunuzu anlayınca boşanmak istemeyecek..umarım çirkinleşmeden halledilir. Böyle terbiyesiz biriyle zor.
Sana bir zarar vermesin öğrenince? Ailenin yanına gitseydin en azından , şu an ben bile korktum. Bizi haberdar et.Ayy ne yalan soyleyeyim cok korkuyorum sinirlenince cok tuhaf oluyor garip davranir genelde cuma yada pzrtesi haberi olur dedi kalbim simdiden kut kut atiyor
Sana bir zarar vermesin öğrenince? Ailenin yanına gitseydin en azından , şu an ben bile korktum. Bizi haberdar et.
Bir de böyle tipler çocuğum kalsın sen defol der. Çocukla ilgili sıkıntı çıkarmasın?
Yok cocugu sikinti etmez buna eminim cunku cocuk onu yoruyor hep al su çocugu basimdan der..bana dua edinSana bir zarar vermesin öğrenince? Ailenin yanına gitseydin en azından , şu an ben bile korktum. Bizi haberdar et.
Bir de böyle tipler çocuğum kalsın sen defol der. Çocukla ilgili sıkıntı çıkarmasın?
Yok cocugu sikinti etmez buna eminim cunku cocuk onu yoruyor hep al su çocugu basimdan der..bana dua edin![]()
Boyle birinden birde cocukmu yaptin.gecimini kendin sagliyorsun hickimseye kocaya bile muhtac degilsin bosa gitsin.gec bile kalmissin bacimMerhaba kadinlar klubu uyeleri...kendime avukat tuttum pzrtrsi gunu dilekceyi verecekmis cuma gunu kendisine teblig edilecekmis bizim sorunumuz sunlardi ::
-aramuzda cinsellik yoktu pek yani bana sarilmaz opmez yaklasmaz hic ama kadin oldugumu hic bir zaman hissetmedim bende opulmek sevilmek istiyorum.. .bir oglumuz var 2.5 yasinda .ben 29 yasindayim esim 36 yasinda .4 yilik evliyiz biz ..esimde bende memurum.
-esimin bitmek bilmeyen kaba hareketleri, hakaretleri (o .cocugunun evladi der evin icinde,gecende tartistik halinin ustune 3-4 defa tukurup iste bu sensin dedi ..bana deger vermedigi icin kendime olan guvenimi saygimi yitirdim..
-esim para manyak bir insan cok pinti.
Canim bence sen belli bir sure evden ayril oglunlaGecen senden bosanacagim seni cekemem artik dedim s.git dedi .indllh bu kararimj olgunlukla karsilar
Merhaba kadinlar klubu uyeleri...kendime avukat tuttum pzrtrsi gunu dilekceyi verecekmis cuma gunu kendisine teblig edilecekmis bizim sorunumuz sunlardi ::
-aramuzda cinsellik yoktu pek yani bana sarilmaz opmez yaklasmaz hic ama kadin oldugumu hic bir zaman hissetmedim bende opulmek sevilmek istiyorum.. .bir oglumuz var 2.5 yasinda .ben 29 yasindayim esim 36 yasinda .4 yilik evliyiz biz ..esimde bende memurum.
-esimin bitmek bilmeyen kaba hareketleri, hakaretleri (o .cocugunun evladi der evin icinde,gecende tartistik halinin ustune 3-4 defa tukurup iste bu sensin dedi ..bana deger vermedigi icin kendime olan guvenimi saygimi yitirdim..
-esim para manyak bir insan cok pinti.
Insallah mutlu olurum kizlar ..davam cekismeli mi olsa anlasmali mi olsa?? bir turlu karar veremedim avukata cekismeli olsun diyiverdim bilmiyorum yaa
Yorumlariniz icin tesekkur ederim senelik izin yeni bitti ise baslamam lazim kotu bir zamana denk geldi yapilacak birsey yok ailem farkli bir sehirde onlarin stres olmasini istemiyorum bu belayi kendim hayatima soktum kendi hayatimdan def edicem ..tabi bana zarar vermezse cunku onun sinirlendigini gormek benim en son isteyebilecegim bir durum gözu donunce kotu oluyorAynı evde kalmakla hata ediyorsun çok tehlikeli ben korktum senin adına keşke uzaklaştırma alınsaydı yada ailenin evine niye gitmedin