• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende bosaniyorum galiba :(

Sakın üzülme boşanıyorum diye bu adama değmez.çocugunla onsuz çok daha mutlu ve huzurlu olursun İnan

Başlıktaki o Üzgün işareti hiç olmamış böyle bi evlilik için

Çocuğun İçin en doğru kararı vermişsin böyle bir psikopat çekilmez

Bir keresindede kizlar cocugu krese birakacsktik oradan da beni isterime birakacakti kresin onune geldik vocugu kucagima aldim cocugun vantasini sirtladim arabanın kapisini kapatmayı unutmusum cocugu birakip araca yoneldim esim tam gaz araci ileri surup beni arkada birakti bende arkasindan ismini seslendim biraz ilerde tekrar durdu araca bindim neden boyle çirkin bir hareket yaptin dedim arabanin kapisini kapatmaliydin dedi ben yine şok boylesi bir psikopat iste

Cok dengesiz kizlar yaa cekilecek gibi deil bekarken gözlerime perde inmis gorememisim hic ..az once haliya 3 kez tukurup iste bu sendin demisti ya hani onun sebebi yemekten sonra bir kase yogurt vermememdi demek istedigin kucucuk seylerden hakaret edebiliyor
cocuk yoktur insaallah

Avukatima hemen uzaklastirma karari verirmisiniz dedim valizini alip gitmezse aliriz dedi sacma deilmi uzaklastirma kararinin hemen cikmamasi !!!

Merhaba kadinlar klubu uyeleri...kendime avukat tuttum pzrtrsi gunu dilekceyi verecekmis cuma gunu kendisine teblig edilecekmis bizim sorunumuz sunlardi ::
-aramuzda cinsellik yoktu pek yani bana sarilmaz opmez yaklasmaz hic ama kadin oldugumu hic bir zaman hissetmedim bende opulmek sevilmek istiyorum.. .bir oglumuz var 2.5 yasinda .ben 29 yasindayim esim 36 yasinda .4 yilik evliyiz biz ..esimde bende memurum.
-esimin bitmek bilmeyen kaba hareketleri, hakaretleri (o .cocugunun evladi der evin icinde,gecende tartistik halinin ustune 3-4 defa tukurup iste bu sensin dedi ..bana deger vermedigi icin kendime olan guvenimi saygimi yitirdim..
-esim para manyak bir insan cok pinti.
İğrenç bir insan. Hakkınızda hayırlısı

Sürünsün istiyorsanız çekişmeli mantıklı, avukatınız mallara tedbir de istemiştir iciniz de rahat olsun. Zaten uyumlu bir insan olmadığı için anlaşmalı boşanmaya tamam dese bile ortak paydada uzlasabileceginizi sanmıyorum :(
6284 sayılı kanun bu arada çok geniş yorumlanıyor, bir talebinizle hakimden uzaklaştırma kararı almanız mümkün, sizin için en hayırlısı olur umarım :(

Ortalik bozulmuş kizlar yaa adam kadini dogruyor herkes karinca surusu gibi kacisiyor rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin

Eşinizin boşanma kararından haberi yok sanırım.Şu an evde hiçbir şeyden haberi olmadan dolaşıyor mu? Umarım sorun çıkarmaz.

Back
X