- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 38
- Konu Sahibi fallomi007
Sakın üzülme boşanıyorum diye bu adama değmez.çocugunla onsuz çok daha mutlu ve huzurlu olursun İnan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin ama bosanmis insanlara sorunlu gozuyle bakiliyor toplumumuzdaBaşlıktaki o Üzgün işareti hiç olmamış böyle bi evlilik için
halinin ustune 3-4 defa tukurup iste bu sensin dedi .
Evlilik terapistine gitmek istemedi ki.Siddet yoksa bir evlilik terapisti deneseydiniz sonra baktın akıllanmayor bosanırsınız
cocuk yoktur insaallahCok dengesiz kizlar yaa cekilecek gibi deil bekarken gözlerime perde inmis gorememisim hic ..az once haliya 3 kez tukurup iste bu sendin demisti ya hani onun sebebi yemekten sonra bir kase yogurt vermememdi demek istedigin kucucuk seylerden hakaret edebiliyor
Bir oglum var herseyim benim umudum...cocuk yoktur insaallah
allah yardimcinuz olsun madde kullanan biri gibi duruyor esinizBir oglum var herseyim benim umudum...
canım dava açtın diye direk uzaklaştırma kararı alamazsın ki. Adamla aynı evde misimiz yani şu an??Avukatima hemen uzaklastirma karari verirmisiniz dedim valizini alip gitmezse aliriz dedi sacma deilmi uzaklastirma kararinin hemen cikmamasi !!!
İğrenç bir insan. Hakkınızda hayırlısıMerhaba kadinlar klubu uyeleri...kendime avukat tuttum pzrtrsi gunu dilekceyi verecekmis cuma gunu kendisine teblig edilecekmis bizim sorunumuz sunlardi ::
-aramuzda cinsellik yoktu pek yani bana sarilmaz opmez yaklasmaz hic ama kadin oldugumu hic bir zaman hissetmedim bende opulmek sevilmek istiyorum.. .bir oglumuz var 2.5 yasinda .ben 29 yasindayim esim 36 yasinda .4 yilik evliyiz biz ..esimde bende memurum.
-esimin bitmek bilmeyen kaba hareketleri, hakaretleri (o .cocugunun evladi der evin icinde,gecende tartistik halinin ustune 3-4 defa tukurup iste bu sensin dedi ..bana deger vermedigi icin kendime olan guvenimi saygimi yitirdim..
-esim para manyak bir insan cok pinti.