- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi fallomi007
Allahım daha neler okuyacak bu gözler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile terapisti ne için var zannediyorsunuz. Kimse yuvasını yıkılmasını istemez. Benim konularıma da bakabilirsiniz. Ben suan annemin evimdeyim. Neler cekşyorum neler. Ama hersey bosanamam olmuyor. Oturdunuz yerden bosan demesi kolay. En ufak bir sey de bende bosanıcam derdim hep. Noldu. Olmuyor işte öyle seyler. Milleti gaza getirip de hareket ettirmeyin. Yıkıcı degil yapıcı olunSizce şiddet yokmu? Yani şiddet size ne ifade ediyor?
Bilemedim, belki türkçem iyi değildir ama haliya tükürüp bu sensin demek sizce ne?
Bu konuda haklisin ama bu adam gitmez ilac verilse kullanmaz. Herseyin iyisini o biliyordur cunkuAile terapisti ne için var zannediyorsunuz. Kimse yuvasını yıkılmasını istemez. Benim konularıma da bakabilirsiniz. Ben suan annemin evimdeyim. Neler cekşyorum neler. Ama hersey bosanamam olmuyor. Oturdunuz yerden bosan demesi kolay. En ufak bir sey de bende bosanıcam derdim hep. Noldu. Olmuyor işte öyle seyler. Milleti gaza getirip de hareket ettirmeyin. Yıkıcı degil yapıcı olun
Demek istedigim uyatma degil tepkini gostermen gerekir. Sana hakaret ediyorsa uyari yerine tepki vermelisin. Bagirip cagirmak degil kastim. Kasada sana hakaret ediyorsa bagirmadan uyarmadan oradan cikip gitmeliydin. Kasada odemeyi ona birakmaliydin. Odemese de almasa da umursamamalisin. Hep sana odetiyorsa liste yapip eline vermelisin. Bunlar alinacak gelirken alir misin diye. Beraber gidiyorsaniz da kasaya geldiginizde hemen cuzdanuna sen asilmamalisin. Birak nasil odenecek diye kivransin biraz. Paran yoksa niye alisverise ciktik demelisin mesela.Cok uyariyorum ama nafile gik diyorum hod diyor resmen tam bir öküz gercekten .artik bagurip cagirdigi bir insan olmayacak yaninda adi herifff..en kisa zamanda araba sahibi olucam insllh arabami surecem nasib olursa ....cok cokkk guclu olucam bundan sonraa..
Kasada birakip gitmedigimi saniyorsun lcw cocuk icin kiyafet secmistim kasaya geldik esime odermisin kartim yok dedim bir hisimla kartini cikarip odeme yapti bende kasayi terk ettim sonra yanima gelip kartini ustume atti bende arkama dahii bakmadim yurudum hatta o gun onun arabasina bile binmedim defol git hayatimdan dedim gittim. ..Demek istedigim uyatma degil tepkini gostermen gerekir. Sana hakaret ediyorsa uyari yerine tepki vermelisin. Bagirip cagirmak degil kastim. Kasada sana hakaret ediyorsa bagirmadan uyarmadan oradan cikip gitmeliydin. Kasada odemeyi ona birakmaliydin. Odemese de almasa da umursamamalisin. Hep sana odetiyorsa liste yapip eline vermelisin. Bunlar alinacak gelirken alir misin diye. Beraber gidiyorsaniz da kasaya geldiginizde hemen cuzdanuna sen asilmamalisin. Birak nasil odenecek diye kivransin biraz. Paran yoksa niye alisverise ciktik demelisin mesela.
Benim birseyim yok dedi gitmek istemedi ..adilik kotuluk icine işlemiş onun terapi merapi paklamaz inu buna eminimBu konuda haklisin ama bu adam gitmez ilac verilse kullanmaz. Herseyin iyisini o biliyordur cunku
Neyse artik g3cmisi dusunme. Adam evliligin ne oldugunu bilmiyor. Bencilmis. Bitti bosver. Bosanmak senin icin hayirlisiymis. Gerisini bosver. Duzelmez bu adam.Kasada birakip gitmedigimi saniyorsun lcw cocuk icin kiyafet secmistim kasaya geldik esime odermisin kartim yok dedim bir hisimla kartini cikarip odeme yapti bende kasayi terk ettim sonra yanima gelip kartini ustume atti bende arkama dahii bakmadim yurudum hatta o gun onun arabasina bile binmedim defol git hayatimdan dedim gittim. ..
Bende bu cumleye cok takildim, sal ipini gitsin.Bunun icin boşanmakta cok haklısınız
Allah kolaylık versin size
Aile terapisti ne için var zannediyorsunuz. Kimse yuvasını yıkılmasını istemez. Benim konularıma da bakabilirsiniz. Ben suan annemin evimdeyim. Neler cekşyorum neler. Ama hersey bosanamam olmuyor. Oturdunuz yerden bosan demesi kolay. En ufak bir sey de bende bosanıcam derdim hep. Noldu. Olmuyor işte öyle seyler. Milleti gaza getirip de hareket ettirmeyin. Yıkıcı degil yapıcı olun
En ufak şeyden boşanıcam demek değil bu. Aile terapistlerinin elinde de sihirli değnek yok.. boşandım, çok mutluyum. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.. İt gibi davranan adamla yaşamaktansa yalnızlığı tercih edecek kadın çok ... Ha istemedikten sonra yalnız da kalmıyor kimse..Aile terapisti ne için var zannediyorsunuz. Kimse yuvasını yıkılmasını istemez. Benim konularıma da bakabilirsiniz. Ben suan annemin evimdeyim. Neler cekşyorum neler. Ama hersey bosanamam olmuyor. Oturdunuz yerden bosan demesi kolay. En ufak bir sey de bende bosanıcam derdim hep. Noldu. Olmuyor işte öyle seyler. Milleti gaza getirip de hareket ettirmeyin. Yıkıcı degil yapıcı olun
En ufak şeyden boşanıcam demek değil bu. Aile terapistlerinin elinde de sihirli değnek yok.. boşandım, çok mutluyum. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.. İt gibi davranan adamla yaşamaktansa yalnızlığı tercih edecek kadın çok ... Ha istemedikten sonra yalnız da kalmıyor kimse..
Disari esimle ciktigimda kaygilaniyorum beni rezil edermi diye evin icinde kaygilaniyorum huzur vermez mi diye surekli kaygi panik sinir stres hakaretler eline kumandayi alip atacak gibi yapmalar karsisinda kim var saniyorkiii....Bizim burda verdiğimiz tavsiyeler kişiye bağlıdır.
Ben şahsen her kadina "birak" "boşan" demen. Empati kurarim. Kadinin durumuna bakarim.
Sizin durumunuzla konu sahibinin durumu kiyaslanamaz bile.
Sizin konularinizi az cok biliyorum. Yaşadıklarız cok aci verici.
İnşallah yakin zamanda feraha erersiniz.
Aile terapisti genel olarak iyi gelebilir... ama konu, aldatma, şiddet ise ( sizin durumunuz) bir faydasi olmaz. Eşiniz düzelse bile sizin yaralariniz kapanmaz ve bir ömür boyu diken üzerinde yaşarsınız.
Ben senden 10 yaş büyüğüm... kac kere ev ocak kurdum. Yikdim... ve yeniden kurdum. Bana "yuva zor kuruluyor" demeyin lütfen. Bunu kesinlikle cok cok iyi biliyorum.
Unutmadan: sizi döven, aldatan bir insan sizi sevmiyor. Bunu kafanizin bir kenerina yazin. Yapan yine yapiyor. Tükenen, biten, eriyen siz oluyorsunuz.
Evliliği kurtarma cabasina girmeden önce kendinizi ilk bir kurtarin. Daha 21 yasindasiniz. Hayatiniza daha yeni başladınız. Didinin, cabalayan... iş güc sahibi olun. Sizin durumunuzda önemli onlar bunlar. Siz muhtaç oldugunuz sürece ezen ezikliyen cok olur ve olacak. Yeri gelecek çocuğun bile baş kaldiricak...
Bunlar sadece bir abla tavsiyesi... ister uygula ister uygulama... benim tuzum kuru
Kesinlikleyazdıklarınıza bakarak bence eşinizle olmayan bir hayat eşinizle geçirecek olduğunuzdan çok daha huzurlu olacak.
Teskuur ederimGozun aydin.
Cok iyi yapmisisin