Bal gibi de yaparsın..
Neden yapamayacakmışsın..?
Kadın istesin yeter ki..
Yap arkadaşım..
Şimdiden hayırlı olsun.
Canım bence eşini dinle, tam rızasını almadan bir şey yapma. Para veya hırs, hiç bir zaman mutluluğun önüne geçmesin.
Boş dolduruşlara gelme.
Dip not: Kimse alınmasın; iyi ve seni seven bir eşin varsa, kararına her zaman önem ver. Başı dik olan cesaretli arkadaşlar, sonunda beni ziyaret etmek zorunda kalıyor. Ya da aile mahkemesini...
Ee bu durumda konu sahibinin "kararları" noldu?
Bir birey olarak çalışmak istiyo diye eşi boşama durumuna gelecekse bu evlilik ne kadar doğru?
İlla biri dinlenmeliyse bu niye herzaman kocalar oluyo?
Bi'onlar doğru, bi'onlar mantıklı di mi?
Kıskanıyomuş, konu sahibi de o çalışıyo diye kıskansın evde otursunlar o halde
Birey olduğumuzun farkına varmak başı dik olmak değil ki. Bak boşanmaktan bahsetmişsiniz böyle abuk konudan boşanacaklarsa bu konu olmazsa başka bi'konudan o duruma zaten yine gelirler ve kadın çalışmadığı ve eli kolu bağlı olduğu için hiç bi'yere kıpırdayamaz.
tabii,bir gün seneler sonra ,kocasına Allah korusun bir şey olduğunda yada ayrıldığında sizi ziyaret eder belki.Canım bence eşini dinle, tam rızasını almadan bir şey yapma. Para veya hırs, hiç bir zaman mutluluğun önüne geçmesin.
Boş dolduruşlara gelme.
Dip not: Kimse alınmasın; iyi ve seni seven bir eşin varsa, kararına her zaman önem ver. Başı dik olan cesaretli arkadaşlar, sonunda beni ziyaret etmek zorunda kalıyor. Ya da aile mahkemesini...
Canım bence eşini dinle, tam rızasını almadan bir şey yapma. Para veya hırs, hiç bir zaman mutluluğun önüne geçmesin.
Boş dolduruşlara gelme.
Bikaç gündür benimde gündemimde olan konu bu ..
Bizde önce bu tarz biyer açmayı düşündük fakat alt yapımız olmadığı için butikte karar kıldık. gel gör ki eşim istemiyor.
Ondan parada istemiyorum yani kendi paramla halledicem, annem ve teyzemlerle ortak açıcaz ama yok diyor başka bişey demiyor.Sizinki yine kıskançlıktan yapıyor benim eşimin öyle çok kıskançlığı fln yoktur.Batıcaksınız diyip durıyor sanki 100 binler dökücez ortalığa..
Hergün rüyamda işyeri açmaya çalıştığımı görüyorum.bakalım bişekilde olacak ama nasıl olxcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?