Çamaşır ve Kurutma Makineleri bende çamaşır makinesi tavsiyesi bekliyorum

arçelik'ten çamaşır makinesi aldım tuşları dijitaldı gayette memnun kaldım
sadec bir programından memnun kalmadım şöyle ki 30 dakikalık programı var ama sadece 30 ve 40 derecede yıkıyor keşke 60 derecede yıkasaydı

evet ben de arçelik kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim..
Bizim.makineler ayniysa su etkin yikama hizli yikama vs hangisi ön yikama ben anlanadim ya
30' var 14' var
Bana 1ve 4 size yeter dendi ama 2saatten fazla suruyo
Gunluk giydiklerimiz oluyo hizlida yikim diyorum tam cozemedim daha

Bizim.makineler ayniysa su etkin yikama hizli yikama vs hangisi ön yikama ben anlanadim ya
30' var 14' var
Bana 1ve 4 size yeter dendi ama 2saatten fazla suruyo
Gunluk giydiklerimiz oluyo hizlida yikim diyorum tam cozemedim daha
hızlı ve günlük olanı dene, ama 14 dk olanı değil, 40 ya da 30 dk olanı tercih et

hızlı ve günlük olanı dene, ama 14 dk olanı değil, 40 ya da 30 dk olanı tercih et
Ön yıkama degil ozaman normal yıkıyo
Bir de makine calistiginda önce ön yikama gözune su veriyo bi 5sn kadar sonra anayıkama.gozune su verip deterjani aliyo sizde de oylemi bana tuhaf geldi

Son düzenleme:
Ön yıkama degil ozaman normal yıkıyo
Bir de makine calistiginda önce ön yikama gözune su veriyo bi 5sn kadar sonra anayıkama.gozune su verip deterjani aliyo sizde de oylemi bana tuhaf geldi
evet bende de öyle... ön yıkama yapabilceğin birkaç program var... hızlı yıkamalarda ön yıkama yapmaz. adı üstünde hızlı yıkama... ama özellikle pamuklu programlarda ön yıkama yapıyor o da iki saati geçiyor, günlük kıyafetlerde ön yıkma yapmak zaten kıyafetlerinizi yorar gerek yok bence... lekesi varsa diğer uzun programları deneyin

evet bende de öyle... ön yıkama yapabilceğin birkaç program var... hızlı yıkamalarda ön yıkama yapmaz. adı üstünde hızlı yıkama... ama özellikle pamuklu programlarda ön yıkama yapıyor o da iki saati geçiyor, günlük kıyafetlerde ön yıkma yapmak zaten kıyafetlerinizi yorar gerek yok bence... lekesi varsa diğer uzun programları deneyin
Sorun yokmus ozaman
Acaba bi problem mi var dedim
Dijitallerden korkuyorum acikcasi korkarak da aldim
Aklı karisiyo falan diyolar

yok canım niye karışsın... arçelik çok iyi bir marka...
Son zamanlar cok kotuledir yok cin mali parca kullaniyolar yok cabuk bozuluyo diye
Aristonla ,arcelik arasinda cok kaldım
Cok da arastirdim.
Ama begendim suan
Bulasik mak. Arcelikden aldim ne leke birakiyo ne iz
Bencede gayet iyi
Bosch bosch diye bi takilmis millet gidiyo bosch dan buzdolabi aldim bozuldu
Bide surekli sanki icinden bisiler kiriliyo gibi hart hurt garip garip sesler geliyodu.

Sans isi sanki birazda ins. Uzun yillar kullaniriz. :KK66:

Son zamanlar cok kotuledir yok cin mali parca kullaniyolar yok cabuk bozuluyo diye
Aristonla ,arcelik arasinda cok kaldım
Cok da arastirdim.
Ama begendim suan
Bulasik mak. Arcelikden aldim ne leke birakiyo ne iz
Bencede gayet iyi
Bosch bosch diye bi takilmis millet gidiyo bosch dan buzdolabi aldim bozuldu
Bide surekli sanki icinden bisiler kiriliyo gibi hart hurt garip garip sesler geliyodu.

Sans isi sanki birazda ins. Uzun yillar kullaniriz. :KK66:
bosch zaten toplama bir marka... arçelikten şaşma :KK48:

ariston elektrik kesintilerine uygun üretilmemiştir sanırım arçelik bunuda düşünmüştür kaç defa bizde elektrik kesildi

buzdolabım ki yeni aldım 4 aylık birşey olmadı ,yabancı markalar hemen arıza yapıyor

Back
X