- Konu Sahibi herzamanmutsuz
Kızlar biraz uzun olacak ama cok bunaldım ve kimseye açılamıyorum.şimdiden zaman ayırdıgınız için hakkınızı helal edin.ben6 aylık evliyim kendi memleketimde oturuyorum.eşimin memleketi 5 saat uzaklıkta ve ailesi orda.eşimin ailesi ilgiyi çok seviyor.annesi rahatsız diye daha 2 aylık evli iken evimize yatılı cağırdık geldiler hiç yeni evli demeden.2 ay önce biz gittik.derken görüşmeler sürrdü.sürekli aramamızı çıkıp çıkıp gitmemizi bekliyolar.ama bu çocuklar yeni evli bırakalım gezsinler yada borcları var yolda para harcamasınlar zaten bi izin günleri var diyen yok bencillik had safa..simdi annesi ameliyat olacak dün aradım ee kızım senden bekledik hastane işleri olmadan bi gelin evimde kalın demeni diye espiri yapar gibi laf soktu.bende ne gerek var dememe istedinizde gelmeyinmi dedik dedim ama zoruma gitti ya altı ay içinde iki kere gelcez diyolar zaten işyerim sıkıntı evime yeni alışıyorum düşüncesizliklerinin sinirini eşimden cıkardım tartıstık oda üzülüyo.normmalde annemi uyarırım tatlıca ama suan hasta idare etmeliyim diyor.ya beni sevdiklerinin farkındayım ama tam alışma asamasında kendilerinden uzaklastırıyolar.esim hafta sonu gidelim aklım annemde diyor bense gitmek hiç içimden gelmiyor.ya benimde kardesim gurbette annem hiç atla atla gel demez cocuk yol cekmesin der özler ama içine atar bunlar gelinde isterseniz sabaha kadar yolda uykusuz geçin modunda eşim kıramıyor ve ilk 6 ayda bunları yaşamak korkutuyor beni