bende dertli olanlardanım ah bu bebek bi gelebıilse

talep12

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
19
0
16
İzmir
slm arkadaşlar bende üç yıldır evliyim cocuk istegimiz var ama maalesef bi turlü tutturamadık her bi yontemi tedaviyi denedik ama olmuyor çok üzülüyorum bu aralar ikinci tüp bebegi dusunuyoruz ama cok korkuyorum gene olmaz diye şimdiye kadar hiç bi sorunumuz yoktu ama son iki aydır fsh denilen lanet cıktı buna ragmen kendiliginden hamile kalan arkadaslar var mı acaba....

Canım inşallah dileyen herkes evlat sahibi olur, bu güzel günlerde duamız kabul etsin Rabbim.

Benim sana pek yardımım dokunamayacak ama bende aynı duyguları paylaşıyorum bebek istediğim halde bebeğimiz olmadı. Çevremdeki herkesin yaşınız geçiyor bir bebek yapın demesi beni üzüyor. İstemiyoruz sanıyorlar...

Burda çok umut verici hikayeler okudum, Allah dileyince herşey oluyor. İnşallah bizim gibi evlat hasreti çekenlerin de bebekleri olur en kısa zamanda.

evlat sahibi olmayı kim istemez.. sakın umudunuzu kaybetmeyin haberde gördüm bi çift tam 12. kez tüp bebek denemesinde çocuk sahibi olmuslar insallah Allah sizede nasip eder dua edin..

Canım inşallah dileyen herkes evlat sahibi olur, bu güzel günlerde duamız kabul etsin Rabbim.

Benim sana pek yardımım dokunamayacak ama bende aynı duyguları paylaşıyorum bebek istediğim halde bebeğimiz olmadı. Çevremdeki herkesin yaşınız geçiyor bir bebek yapın demesi beni üzüyor. İstemiyoruz sanıyorlar...

Burda çok umut verici hikayeler okudum, Allah dileyince herşey oluyor. İnşallah bizim gibi evlat hasreti çekenlerin de bebekleri olur en kısa zamanda.

peki siz tedavi oldunuzmu,bi sorunmu var,yoksa daha zamanı gelmedimi,,bende allahın bi bildiği var derim o ne zaman isterse ozaman evlat oluyo,normal yollardan hamile kalamıyorsanız bi dra gidin,belkide çözülcek bi durumdur,belkide hiç problem yoktur,sadece zaman gerek,bende evlendiğim gibi çocuk istedim ama 10ay boyunca ne yaptıysam olmadı meğerse tüm iş moralde bitiyomuş,hiç düşünmediğim bi ayda oluverdi:16::16:
allahım isteyen herkeze nasip eder inşallah:))

konu sahibine gelirsem,allah yardımcınız olsun canım,hiç bi bilgim yok,umarım bu seferki tüp bebek tutar moralini yüksek tut,olucak bu sefer de,stres yapma etkiliyo inan bana:34::16:

Son düzenleme:
peki siz tedavi oldunuzmu,bi sorunmu var,yoksa daha zamanı gelmedimi,,bende allahın bi bildiği var derim o ne zaman isterse ozaman evlat oluyo,normal yollardan hamile kalamıyorsanız bi dra gidin,belkide çözülcek bi durumdur,belkide hiç problem yoktur,sadece zaman gerek,bende evlendiğim gibi çocuk istedim ama 10ay boyunca ne yaptıysam olmadı meğerse tüm iş moralde bitiyomuş,hiç düşünmediğim bi ayda oluverdi:16::16:
allahım isteyen herkeze nasip eder inşallah:))

konu sahibine gelirsem,allah yardımcınız olsun canım,hiç bi bilgim yok,umarım bu seferki tüp bebek tutar moralini yüksek tut,olucak bu sefer de,stres yapma etkiliyo inan bana:34::16:

Canım bende 1,5 senedir istiyorum ama Rabbim nasip etmedi.Doktora gittim, bişey çıkmadı. Tedaviye başlıyacağım bende inşallah. Kilo fazlalığım var, bebeği oluruna bıraksam da öğrencilik yapıyorum bir yandan, stresli olabiliyorum bazen.

Rabbim herkese evlat duygusunu tattırsın inşallah hayırlısıyla.İnşallah bizim de senin gibi oluverir bi anda:16:

Canım bende 1,5 senedir istiyorum ama Rabbim nasip etmedi.Doktora gittim, bişey çıkmadı. Tedaviye başlıyacağım bende inşallah. Kilo fazlalığım var, bebeği oluruna bıraksam da öğrencilik yapıyorum bir yandan, stresli olabiliyorum bazen.

Rabbim herkese evlat duygusunu tattırsın inşallah hayırlısıyla.İnşallah bizim de senin gibi oluverir bi anda:16:

canım ona buna şuna herşeye stres yapabilirsin o etkilemiyo,fakat çocuğum olmuyo bu ayda tutmıycak bence,öf pööf demiyceksin,rahat olup akışına bırakıcaksın,inan bana psikolojikte olmuyo olabilir:34:ben son ay adet görünce tamam dedim ya artık tamam,olmuyo işte yine tutmamış,olmazsa olmasın istemiyorum artık,dedim ve bidahaki ay reglim 2gün geçmişte haberim yok,annem telefonda adet oldunmu 2gün geçti falan demiştide ogün test yapınca pozitif çıkmıştı,inan bana mucize gibi bişeydi yaşadıklarım:16::16:

bebek hasreti ne demektir çok iyi bilirim 8 yıl uğraştım ben gittiğim dr. sebebsiz infertilite dedi tüp bebek yaptırmaya karar verdik merkeze gittik genetik test istediler ve bende kan pıhtılaşması çıktı çok ilginçti onca dr. gitmeme ragmen hiç kimse bunu dememişti bana ,transferden sonra kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki ikizlerimi kucagıma aldım çok zor istemek ve kavuşamamak üstüne birde etrafın lafı sözü Allahım isteyen herkese nasip etsin inş. bebeşini..
iyi bir tüp bebek merkezi bul, inan, bol bol dua ett, stres yapma (çok zor biliyorum ) ama yinede yapmamaya çalış, inş. bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabiim sizlerede nasip eder,

arkadaşım bir kere sabır edeceksin. ikinci kafana takmayacaksın. ben korunmayı bıraktım. 1 sene boyunca adetlerim bile gecikti. her ay hamile kaldım sandım. Ondan sonra benim doğal yollarla çocuğum olmayacak düşündüğüm anda hamile kaldım. aynı şekilde ablam 30'unu geçmişti. 3 sene bekledi. 2 kere aşılama yaptırdı. tüp bebek aşamasına geldi ve o ay hamile kaldı. bir sürü böyle örnek var. sıkıntı yoksa olayları akışına bırakacaksın. çünkü bebek işi çok istedin mi olmuyor nedense. Zamanı var gelecek içini ferah tut.

gerçektende çok istedin mi düşündün mü olmuyor bu bebek.
tanıdıklarım var 2-3 yıl tedavi oldular. ilk bebeklerinden sonra korunmamışlar nasıl olsa olmuyor diye.
6-7 aylıkkken ikinciye hamile kaldılar. üstelik farketmemişler bile hamile olduklarını.
tabi bunu bende uygulayamıyorum. 2 yıldır deli gibi istiyorum. inşallah benimde olacak bir gün...
Rabbim yardımcımız olsun. tedavilerimiz sonuçsuz kalmasın inşallah.

arkadaslar gercekten cok umut verici konusuyosunuz ama adet olunca cok uzuluyorum vede gunlerımı unutmak mumkun olmuyo keske bi unutsam hiç aklıma gelmese fsh degerim gitgide yukseliyo 11.50 olmus oncesinde hiç boyle bi sorunum yoktu ıkıncı tup bebegede cekiniyorum açıkcası

Canım bende 2 yıllık evliyim. Yaşım da 28. Tedaviye ramazandan sonra başlıycam inşallah.Bir sorun görünmüyor ama nasip meselesi. Çocuk sahibi olanları çok şanslı görüyorum ve çocukları çok seven bir insanım oldum olası. Arkadaşların dediği gibi stresli değilim günlük hayatta stres yapıyorum ama bebeği oluruna bıraktım. Bir zamanı var demek ki...

Herkes bebeği geciktirmeyin diyor artık ve bu durum beni üzüyor biraz. Belki bir sorunumuz var niye ısrar ediyorlar diyorum ama onlarda iyiliğimizi istiyorlar tabi.

Senin yaşında küçükmüş ne güzel erken yaşta anne olmayı nasip etsin inşallah Rabbim. Allahım dileyen herkese evlat duygusunu tattırsın.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende üç yıldır evliyim cocuk istegimiz var ama maalesef bi turlü tutturamadık her bi yontemi tedaviyi denedik ama olmuyor çok üzülüyorum bu aralar ikinci tüp bebegi dusunuyoruz ama cok korkuyorum gene olmaz diye şimdiye kadar hiç bi sorunumuz yoktu ama son iki aydır fsh denilen lanet cıktı buna ragmen kendiliginden hamile kalan arkadaslar var mı acaba....

Merhaba evliligimin ilk yilinda rutin kontroller icin dra gittigimde fsh yuksek cikmisti arastirmalarim sonucu erken menopoz riski ile karsi karsiya olabilecegim konusunda bilgi edinmis ve cok uzulmustum bunun uzerine tup bebek merkezinde calisan arkadasimizin tavsiyesiyle bir profa gittik sunu soylemisti " fsh yuksekligi bize erken menopoz riskini gosterse de asil olan yaptigimiz muayene (transvajinal ultrason) sonucunda gorduklerimizdir." Yumurta rezervine bakilmasi gerekiyor yani. Seninki ne durumda? Ayni seyi baska bir dr daha soylemisti bana. Muayene sonucuma gore de bir problem olmadigini soylemisti drum 1yil dene olmazsa tedaviye baslariz demisti o zaman yasim 27idi. Bu 1yillik sure icinde 3ay hayit tohumu kullanmistim ve fsh imi takip ettirdim normal seviyeye dusmustu. 1yili doldurmadan yine druma gittim olmuyor diye cok uzuluyordum her seferinde problem yok denemeye devam edin ben sizin normal yollardan bebek sahibi olabileceginizi dusunuyorum, kafana cok takiyorsun, takma dedi. 8.Ay sonunda hala gebe kalamayinca klomen ve catlatma ignesiyle denedik iki ay ama yine sonuc alamadik. Yine bir ramazan ayiydi ve drumuzla bayramdan sonra asilama yapma karari ldik. Ancak Yuce Rabbim o ay bebegimizi nasip etti bize hamdolsun. Lutfen umudunu kaybetme, mutlaka ediyorsundur ama bol bol dua et, hayit tohumu kullan. Yasin henuz cok genc annen erken menopoza girdi mi? Genetikmis cunku. Allah tez zamanda hayirli evlat verein sana ve isteyen herkese, kucaginiz bos kalmasin.

bu arada kaç yasındasın feza ben üç yıl kadar oldu evliyim 20 yasındayım

daha çokkk gençsin inşallah hayırla kavuşursun bebeğine
ben 32 yaşındayım ve 6 senelik evliyim hiç korunmadık sayılır
hayıt tohumu çayını dene değerleri hormonları çok güzel ayarlıyor :34:

çok sagolun verdiginiz bilgiler için ama inanın hepsını yaptım sadece gerıye hep allaha yalvamak kalıyo ılk evlendiğim donemlerde hiç boyle bebek sorunum yoktu severek evlendim yeterki evleneyımde ne olursa olsun dedim ama simdi bi çocuk evlat istegidir ki almış gidiyor... sadece ilk bi ay kadar korundum baktık olmuyo 1 yıllık evliyken tedaviye basladım ilk asılama yapıldı ama olmadı bi sure gecti aradan tekrar baska bi doktorda tedavi ilac tedavisi tabi gene olmadı tabi ben hiç durmuyorum hep aglıyorum esimde dayanamıyo bu halime o yuzden hep baska baska doktorlara gidiyoruz neyse ardından farklı bi doktor daha ikinci asılama gene sonuc negatif baktık olacak gibi degil hemen bi tup bebek kararı aldık dıyarbakıra gittim hiç kimseye solemeden tedaviye basladık iki transfer yaptılar 6. gunundeydı embrıyolar ama malesef buda negatıf ıkı ay ara verdım sımdı tekrar farklı bi doktorda tedavideyim ıkı ay kadar oldu klomen kullanıp catlatma iğnesini deniyoruz daha bisey yok tabi bu gittiğim hiç bi doktor ne bende nede esimde bi sorun bulmadılar en son işte fsh degerim yuksekmiş dedi son doktorum bu aylık tedaviyide bitirelim dedi olmazsa sizi ankaraya ıkıncı tüp bebege yollucam dedi.. tabi ben her adet olusumda hungur hungur ağlıyorum toparlıyamıyorum bır turlu kendımı bi sure hayıt tohumunu kulladım ama duzenli degil gercek olana deger yuksek olanmıs meryem suresını okumaya basladım hep bi ümit arıyorum arkadaslar cevre de cok etkılıyo artık her gordugume yok sımdılık bısey demekten bıktım... ramazandan sonra ıkınci tup bebegi yapalım dıyo eşim ama ben korkuyorum ya olmazsa diye inanın bu defa mumkun olmaz toparlanmam ne yapayım bılmıyorum...

Hayıt tohumunu her gün sabah akşam ara vermeden 3 ay düzenli kullan mutlaka, umudunu kaybetme Allah büyük. Bir arkadaşımın 8 yıl bebeği olmadı demekki çocugumuz olmayacak diyip kabullendikleri ay kendiliğinden hamile kaldı. Allah yardımcınız olsun.

iyi günler.bende hamile kalmak için yaptığım şeyi paylaşıyım.arı sütü bal polen kullandım ve çok şükür 1 ay sonra hamile kaldım.hamile kalmadan önce bu sitede çok araştırma yaptım.Şifa Allahtan ve vericek olan yine Allah.Rabbim inş isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin.ben şuan 34 hafatalık hamileyim ikinci bebeğime inş hayırlı ve sağlıklı bir bebeğim olur bende hepiniz için dua edeceğim hamile kadının duası kabul olur hayırlısını versin ALLAHIM tüm evladı olmayanlara AMİNNNNN................

Back
X